Mydexpay nedir ; blockchain teknolojisine dayanan bir ademi merkeziyetçi para platformunun kod adıdır. Amaç, ademi merkeziyetçi teknolojinin yaratılmasına yardımcı olmak için XMD’nin benzersiz özelliklerine ve avantajlarına kolay erişim sağlamaktır.
MYDEXPAY MasterNode
XMD Masternode, blok zinciri ile tamamen senkronize edilmiş bir şifreleme para cüzdanıdır ve haftanın 7 günü, günde 24 saat çalışır. Diğer maskelerden farklı olarak, hiçbir sunucuda veya bilgisayarda çalışmaz. XMD jeton geliştiricileri, bu işlemi kullanıcılar için oluşturdukları sunucularda büyük bir titizlikle yaparlar. Farklı bir ortama herhangi bir program veya jeton yüklemeye gerek yoktur. Bu iş için herhangi bir ücret talep etmez.Diğer madeni paralarda olduğu gibi, XMD madeni para belirli bir madeni para kilidini düzenlemez. Elinizde istediğiniz XMD jeton miktarı Masternode yapmanıza olanak sağlar. Bu kripto dünyasında sadece XMD yazı tura da mevcuttur.
XMD jetonunun diğer kripto jetonlarından farklı bir teslimat mekanizması vardır. Tüm gelirler Masternode’da yapılan madeni paralarla karşılaştırıldığında organik olarak dağıtılmaktadır.
Dünyadaki kripto paralarından çok daha fazlasını veriyor. Pasif gelir, insanların günlük olarak geri çekilmelerini sağlar. Aylık masternod ile %25 lere varan bir gelir imkanı sunmaktadır.
Şaşırtıcı kazanç planını tüm kullanıcılara sunmaktan gurur duyuyoruz.



Mydexpay Uzun Harika , Detaylı Sunum Videosu
[CENTER]Geleceğinizi Garanti Altına Almak İstiyorsanız Bu Videoya Mutlaka Zaman Ayırıp İzleyiniz, Daha Sonra Neler Kaçırdığınızı Fark Ettiğinizde Çok Geç Olacak !!!





Bitcoin mi değerli XMD COİN mi??

Bitcoin en pahalı coin. Ancak ne kadar artarsa artsın xmd coin kazancına yetişemez. neden?

1- Bitcoinde benim için üretim yok.

2- Yüksek fiyatından dolayı çok adet alamam.
bu nedenle de en çok 1 bir btc alabilirim. şuan fiyatı 10 bin dolar . fiyatı artsa 20 bin dolar olsa. elimde yine bir btc var.
1- xmd coin benim için üretimle artıyor. Her ay %25 ve üzeri kazanç.
2- XMD alsam 10 bin dolara 1000.000 XMD alırım şuanda, fiyatı 1 dolar olsa ,param 1 milyon dolar olur . kim daha kazançlı?


💥💫💥💫💥💫


Mydexpay ile #evdekal sende kazan 👇Her ay XMD üretimi yapıp ihtiyacın olanı çek, gerisini üretime at 2000 TL aylık gelirin olsun

#ekgelir mi istiyorsun? Mydexpay’da var
Boş zamanlarını değerlendirmek aynı zamanda para mı kazanmak istiyorsun? Mydexpay’da var
#dijitalçağ ‘da dijital para kullanılır. Üretimini yapan daha fazla kazanır.
Emeklilik planın mı var? O zaman Mydexpay’ da yerin hazır

Mydexpay 2 yıldır var? Ya siz varmısınız?

Ben de varım diyorsanız gelin beraber bir başlangıç yapalım şu dönemde ekonomik özgürlüğe birlikte kavuşalım

Bilgi ve destek için bana ulaşın: 0533 652 38 63

Websitemiz: https://mydexpay.wordpress.com/mydexpay-nedir/



Mydexpay Nedir

[/CENTER]