Herkese merhaba,

Kazanan Belli Oldu: slmmrb12 Bu ay için ücretsiz yazılım hakkını kazanan oldu :) Hayırlı olsun. Kendisine bir web sitesi geliştireceğim. Proje bittikten sonra buraya ekran görüntüsü paylaşırım inşallah.



Her ay 1 kişiye ücretsiz yazılım hizmeti verme kararı aldım. 22 Mayıs itibariyle projenin tüm detaylarında anlaştığım bir kişinin yazılım ihtiyacını karşılayacağım.

Bir daha ki ücretsiz yazılım hizmeti kampanyası inşallah 22 Haziranda olacak.

Ne tür yazılımlar geliştiriyorum, hangi platformlara destek sağlıyorum;
-Web siteleri/yazılımları (ASP.NET Webform & C#)
-C# .NET uygulamaları (Masaüstü/Konsol yazılımları)
-Android uygulamalar (Kotlin)


Yazılım projelerinin boyutu ne olmalı?
-Web sitesi yaptırmak istiyorsanız maksimum 5 sayfa olabilir. Beni asıl işimden alıkoymayacak yükte olmalı, zamanımın tamamını kapsamamalı. 1 ay içerirsinde bitirebileceğim kısacası küçük ve orta ölçekli projeler kabul edilecektir.

-C# .NET uygulamalarında aşırı kompleks, alttan gir üstten çık cinsinden uygulamalar istenmemeli. Herhangi bir sınır koymuyorum fakat, 1 ay içerirsinde bitirebileceğim ve yukarıda da belirttiğim gibi ek iş mantığında yürütebileceğim küçük/orta ölçekli yazılımlar talep edebilirsiniz.

-Mobil uygulama kısmı benim için tamamen deneysel, sadece mobil programlamayı hızlıca öğrenmek amaçlı bu kampanyaya dahil ettim. 1 ay içerisinde tamamlayabileceğim küçük ölçekli uygulamalar kabul edilecek.


Yukarıdaki belirttiğim hususlar dışında proje içeriğinin uygunluğu vb. bir çok konu özelden konuşulacaktır.

Herhangi bir çekiliş yapmak istemiyorum, aranızdan birisini seçeceğim. Ayda bir bu tarz bir konu açacağım inşallah herkes faydalanır zaman içerisinde.





------------------------------------------------------------------------------


Ücretsiz hizmet talebi için aşağıdaki kısmı doldurarak yorum bırakın;

Platform (Web/Masaüstü/Mobil):
Genel kategori (Kurumsal web site, stok takip programı, sosyal medya botu vb.):