Buradan site isimlerini vermem ne derece doğru bilmiyorum. O yüzden alternatif yani rekabete gireceğim siteler belli sayıda diye düşünüyorum. Diğer büyük dizi siteleriyle baş etmek çok zor olur diye düşünüyordum o yüzden sıcak bakmadım.

Turbobit için de zaten premium kullanan adamlar gelsin isterim siteye olmayan için de vip olmayanlar seçeneği olacak indiren oradan indirir. Seçenekler de 1080, 720p Orıgınal bluray vs olacak zaten bahsi geçen blurayler 300 TB üstünde yer kaplıyor. Bir indiren en az 40-50-60-70 gb dosya indirecek 4k film dosyası. Yani yüksek çözünürlükte olması ve güncel olması ön plana geçmesini sağlayacak ve tabi ki seo çalışması da senkronize çalışacak.

Turbobit yetkilisi tanıdık bir arkadaşım kefil olacak ona göre turbobit oranlar için güzellik yapacak o şekilde konuştuk.

Güzel diyorsun indirme seçeneği var artık diyorsun da bu adam nereden kazanıyor milyonluk reklam alacak hali yok değil mi ? Film indirme stesinde olduğu gibi dizi izleme sitesinde de telif ile diziler filmler kaldırılmıyor mu ?

Senin siteye de baktım bol kazançların olsun ama bir şey kazandığını sanmıyorum reisim. :confused: