Exced adlı üyeden alıntı

hocam pm atarsanız sorunu çözebilirim


ümitünal adlı üyeden alıntı

Makul ücret karşılığında yardımcı olurum


Blog adlı üyeden alıntı

OmrAlgs

Barındığınız hosting firmanızı ve site adresinizi öğrenebilir miyim? (özel mesaj atın) Büyük ihtimal sunucudan erişim sağlıyorlardır. Ayrıca rootkit yeme olasılığınız yüksek gibi duruyor.


Ferhat27 adlı üyeden alıntı

hosting yerine sunucu kullan sende abi çünkü host firmalarının çogundan hacker dedigimiz kişiler çalışmakta kendileri index atıyor tek secenek sunucuda sıte barındırmak tum confıgler cekılebiliyor sitelerin eger hostingde barındırırsan


06WUU adlı üyeden alıntı

JSON array'ler wordpress üzerinde veritabanı erişimine açıktır. Belki buradan sızıyor olabilirler.


tarantula901 adlı üyeden alıntı

Wp admin klasorunu silin bir sure bekleyin backlin eklenmisse admin panelden degilde baska yerden degistiriliyordur.


ilkanbalkan adlı üyeden alıntı

sadece tema değil eklentiler de açık oluşturabilir. Örneğin 2-3 aydır güncellenmemiş ya da uyumluluk durumu belirtilmemiş bir eklenti, yeni bir wordpress sürümü ile açık oluşturabilir. Sitenizde yazma izinleri olan eklentileri teker teker test etmeniz gerekiyor. Hangi eklenti, nerede ne yapıyor çok iyi bilmeniz lazım.


Mrtcn adlı üyeden alıntı

OmrAlgs

Çözüm bulabildiniz mi? Eğer bulamadıysanız site adresiniz ile birlikte kullandığınız eklentilerin listesi ve temanızın adını iletirseniz.

Bi bakalım :)


s1b3r adlı üyeden alıntı

site adresi iletir misin?


Mecanique adlı üyeden alıntı

Sunucunu değiştir.. Godady sanırım sunucu..


Öncelikle hepinizin geçmiş kurban bayramınızı kutluyorum. Bayram nedeniyle siteyle ve forumla ilgilenemedim cevap veremediğim bir çok mesaj görünce biraz kötü hissettim kusuruma bakmayın. Ne yaptığıma gelecek olursak Hosting sıfırlandı wordpress ve tema yeniden yüklendi bir kaç eklentiyle tarama yapıldı ve virüs bulaşmış bir çok dosya bulundu ve hepsi temizlendi 5 gündür site temiz takipteyim eğer gene olursa buradaki öneri ve yardım istekleriniz için başınızı ağrıtmak isterim.

Hepinize çok teşekkür ediyorum...