Merhabalar. Uzun zamandır üzerinde titizlikle uğraştığım ve birikimlerimi büyük bir dikkatle paylaştığım "ÜCRETSİZ SEO EĞİTİMİ" Udemy üzerinden yayınladım. Ses, görüntü, tasarım alanlarında profesyonel yardım alarak hazırladığım bu eğitime bir göz atmanızı tavsiye ederim 📷 Bu eğitime ihtiyacı olanlara da önerirseniz çok sevinirim.
Sizler için eğitimlerimizi hız kesmeden devam ediyoruz.
https://www.udemy.com/course/seoegitimi
Güzel yorumlarınızıda mutlaka bekliyorum.

Eğitim hakkında notlar;
1-) Udemy platformu üzerine 2 saatten uzun video yüklenemediği için ücretsiz bir şekilde videonun devamı https://www.youtube.com/watch?v=-wmv9ZfTA8g&list=PL5fzGJgJV5a2PI5ipoLUCTk0BjPTJs-2I youtube oynatma listesine eklenmiştir. Ücretsiz olarak udemy de kurs paylaşmak için bu şekilde yapmak zorundaydık.
2-) Eğitim sadece udemy kursunu bitirince tamamlanmıyor. İlgili youtube oynatma listesinede noktayı koymanız gerekmektedir.
3-) Ücretsiz fiziksel eğitimlerimde yakında başlayacaktır. Bu kurslardan ziyade fiziksel eğitimlerde çok daha kapsamlı konuya hakim olacaksınız.

Eğitime destek amaçlı hiçbir talebimiz yada sizden istediğimiz bir şey yoktur. Umarım memnun kalır, sever ve öğrenirsiniz..