Apple Watch Series 6, piyasadaki en iyi akıllı saat olduğunu varsayar . Şimdi altıncı serisinde, giyilebilir kategori kralı kullanıcılar pürüzsüz performansı ve kadifemsi dokunma ve sorunsuz kurulumla şımarttı. Apple Watch deneyimiyle ilgili her şey neredeyse bir şekilde kusursuzdur ve bu , pazarın neredeyse yarısına sahip olmasının büyük bir nedeni .

Ee başka? Apple Watch 6 , ilk kez kan oksijen (SpO2) izleme , her zaman daha parlak bir ekran ve daha hızlı bir çip sunuyor. Rakip akıllı saat üreticileri, ürünleriyle daha büyük adımlar atıyor gibi görünürken, Apple aşamalı sürecine (ve 18 saatlik pil ömrü) bağlı kalıyor.


Devam eden bu Apple Watch 6 incelemesinin amacı, iyi olup olmadığı değil - şirketin bu sefer avantajını korumak ve 399 $ 'lık yani 3.014,39 TL'lik başlangıç ​​fiyatını haklı çıkarmak için yeterince şey yapıp yapmadığı.

Watchos 7 yazılım güncellemesi dahil bazı yararlı araçlar, getiriyor Apple Ürünü uyku izleme . Ayrıca bir sürü yeni saat yüzü ve saat kordonu var. Seri 4 veya daha yeni bir Apple Watch 6'ya atladığınız sürece, yenilenen donanım, yazılım ve aksesuarların birleşimi daha önemli bir yükseltme sağladığını farkedeceksiniz.

Gelecek

Apple Watch 6 incelemesi: Şimdiye kadar sevdiğim şeyler
Kan Oksijen uygulaması: Her ikisini de %99 kan oksijen seviyesi ölçümleri aldığımı bildirmekten mutluyum (eski bir EMT olan babam beni %98'in altında görmek istemediğini söylese de % 95'in üzerinde normal kabul edilir), ve Kan Oksijen uygulamasının oldukça kapsamlı olduğunu. Kısa bir kan oksijen özeti sundu ve talep üzerine okumalar yaparak bana yol gösterdi.
Her zaman daha parlak ekran: İç mekanlarda, Apple Watch 6'nın ekranının, reklamı yapıldığı gibi Apple Watch 5'lerden daha parlak olduğu aşikar. Dışarıda, doğrudan güneş ışığında, fark daha fark edilir durumda. Bununla birlikte, bazı yan yana resimlere baktığımda, Apple Watch 6'nın ekranı aslında daha parlak görünüyordu.
Yeni saat yüzleri ve üçüncü taraf komplikasyonları: Apple, sizi infografikten gerçekten kurtaracak yepyeni saat yüzlerini piyasaya sürdü. Typograph kadranının cesur tasarımının hayranıyım, ancak Stripes, Memoji ve Artist seçenekleri kişiliğinizi göstermek için harika. Yine de, üçüncü taraf komplikasyonları için eklenen destek sayesinde eski güzel modüler yüzler her zamankinden daha iyi.
Apple Watch 6 incelemesi: Sevmediğim şeyler
Aynı pil ömrü: Apple Watch 6, tıpkı Apple Watch 5, Apple Watch 4 ve Apple Watch 3 gibi 18 saat olarak derecelendirilmiştir. Belki Series 7'deki günlük şarjdan kurtulabiliriz?
Solo Loop bandı: Bunun Apple Watch 6 ile daha az, kişisel hayal kırıklığı ile daha çok ilgisi var.
Apple Watch 6 fiyatı ve kullanılabilirliği
Apple Watch 6, yalnızca GPS modeli için 3.014,39 Türk Lirası'ndan ve GPS + Cellular varyasyonu için 499 $' dan yani 3.770,14 Türk Lirası'ndan başlıyor. 44 mm'lik daha büyük model ise 3.240,92 Türk Lirasından başlayacak.

Apple Watch 6 ön siparişleri yayında ve gönderiler 18 Eylül'de başlayacak.

Apple Watch 6, şirketin yeni sürdürülebilirlik girişimlerinin bir parçası olarak bir güç adaptörüyle birlikte gönderilmeyecek.

kaynak https://seffafoda.com/apple-watch-series-6-incelemesi-uygulamali