Bu tarz konular biraz bıçak sırtı konular.
Şirketler ticari itibarı söz konusu olduğunda biraz agresif olabiliyorlar. O sebeple yorum yazarken, biraz dikkatli olmakta fayda var.

Ben kendi yaşadığım bir olaydan bahsetmek isterim.

Yıllar evvel çok güzel bir keyword domain aklıma geldi. Dedim bir sorgulayayım bakayım ne durumda. Söz konusu şirket üzerinden domaini sorguladım, baktım boş. Dedim hemen alayım çok güzel domain.

Dışarı çıktım ATM'den hesabıma para attım, geldim. Bilgisayar başına geçtim, domaini alacağım. Domain satın alınmış. Whoİs sorgusunda kayıt yapan firma olarak bilin bakalım hangi firma çıkıyor? :)

O günden beri kendilerinden hep uzak durmuşumdur. Hosting sattıkları 1-2 sunucuyu gördüm. Rack sunucular haricinde bildiğimiz tower kasaları server olarak kullanıyolar. Masaüstü bilgisayar deyince gözünüzde canlanan kasa tipi var ya o kasalar işte. Yedek power vs hak getire anlayacağınız.

Şahsen hosting olarak Veridyen ve Güzel.net, domain alışverişlerim için İsimTescil ve Godaddy kullanıyorum. Sunucu ihtiyaçlarım için de bu zamana kadar DGN ve SPD ile çalıştım. Herhangi bir sıkıntı yaşamadım.