Adres: https://accound.com
not:ilk üye olup ilan giren kullanıcılar özel komisyon oranları tanımlanacaktır.

Accound.com; sosyal medya ve oyun hesaplarını güvenle alış, satış yapabileceğiniz yakın zamanda açılmış yeni bir aracılık platformdur. Accound.com hesabını satmak isteyenlerle hesap almak isteyenleri buluştururarak, hesabın güvenli bir şekilde devir edilmesini sağlar.
Şu anda instagram, facebook, youtube, twitter, tiktok ve ekşisözlük hesaplarını Accound.com üzerinden alıp satabilirsiniz ilerleyen süreçte daha farklı platformların ve oyunların hesapları da alış satış için sisteme eklenecektir.

Havale(enpara), kredi kartı(iyzico altyapısı) ve papara ile ödeme kabul ediyoruz.



Accound.com'da süreç/sistem nasıl işliyor?
Accound.com'da satıcı satmak istediği hesabın özelliklerini ve fiyatını belirleyerek bir ilan oluşturur.
Oluşturulan ilan hesap giriş bilgileri olmadan moderatörlerimiz tarafından incelenir ve ilanda belirtilen özelliklerle hesabın uyumluluğu kontrol edilir ve ilana oyan verilerek yayınlanmaya başlanır.
Alıcı beğendği özelliklerde hesabı satın alır ve ödemeyi yapar bu aşamada ödeme havuz hesabında bekletilir satış tamamlanıncaya kadar satıcıya aktarılmaz.
Hesap alıcı tarafından satın alındığı zaman bölüm yetkilimiz satıcıdan hesap bilgilerini alır, ilandaki tüm özellikleri hesap giriş bilgilerininde yardımıyla tekrar kontrol ederek hesabın ilanda belirtildiği gibi olduğundan ve sakıncalı bir durumu olmadığından emin olur.
Yetkilimiz hesabın giriş bilgilerini satıcının tekrar hesabı alamayacağı şekilde değiştirir ve yeni hesap bilgilerini alıcıya teslim eder.
Satıcının ödemesi hesabına gönderilir ve satış güvenli olarak tamamlanmış olur.



Accounda.com'dan hesap alırken dikkat etmem gereken şeyler nelerdir?

Hesabı Accound.com'dan alınız şöyle ki;
Hesabı, Accound.com aracılığı ile satın almanız durumunda; yatırdığınız ücret; siz hesabı devralana kadar Accound.com tarafından güvenle korunur ve aldığınız hesabın özelliklerinin ilanla uyumluluğu kontrol edilir.
Size hesabı dışarıdan daha ucuza satacağını beyan eden veya herhangi bir şekilde Accound.com üzerindeki hesabı başka yollarla size transfer etmek isteyen satıcılara itibar etmeyiniz ve şikayet et butonuna basarak bize bildiriniz.
Satıcı ile anlaşarak Accound.com dışından yaptığınız alışverişlerle ilgili olarak sorumluluk kabul etmemekteyiz.
İlan vermek ücretsizdir, ve sayı sınırlaması yoktur, farklı ürünler için istediğiniz kadar ilan verebilirsiniz.
Şu anda sadece kontrolünü yapabildiğimiz satışlar için ilan kabul etmekteyiz, beğeni, takipçi, izlenme vs gibi hizmetlerin takibinin tarafımızdan yapılması oldukça zor olduğundan sadece "Hesap Satış" ilanları verebilirsiniz.