Script Satışı Yapılmıştır.

Merhabalar bir müşterim için oluşturduğum canlı maç sonuçları scriptini bir aksilik nedeni ile müşterime ulaştıramadım ve elimde kaldı , işime yaramadığından dolayı tüm haklarıyla tek bir kişiye uygun fiyattan satışını gerçekleştirmek istiyorum.



[COLOR=#E25041]Script Bilgileri:[/COLOR]
[COLOR=#000000]Sistem ; [/COLOR][COLOR=#000000]Php, Pdo, Jquery, Ajax kullanılarak tasarlanmıştır mvc alt yapısı kullanılmamıştır.[/COLOR]
[COLOR=#000000]Ön Yüz ;[/COLOR]

  • Maçlar api üzerinden bir kayıt işlemi gerçekleşmeden çekilerek direkt kullanıcıya yansıtılır.

  • Futbol, Basketbol , Canlı Maçlar , Dünün Maçları , Yarının Maçları olarak filtreleme özelliği mevcuttur.

  • Maç listesi 30 saniyede bir jquery ile yenilenerek maçların dakika, anlık gol bilgilerinin kesintisiz akışı sağlanmaktadır.

  • Canlı maçlar ve biten maçların yanında bulunan detay menüsüne tıklandığında ilgili maçın sarı kart, kırmızı kart, gol, oyuncu değişikliği bilgileri dakika ve ilgili oyuncu isimleriyle birlikte anlık olarak verilmektedir.(Bu işlemi bazı alt ligler için yapmamaktadır Örn: Çin Ligi)

  • Başlamayan Maçlarda maçların yanında bulunan detay menüsüne tıklanıldığında ilgili maçın Maç sonucu , Karşılıklı Gol, 2,5 Alt/ Üst, İlk Yarı/ Maç Sonucu oranlarını listelemektedir.

  • Header menüde bulunan bildirim ikonuna tıklanıldığında admin tarafından eklenen son 3 bildirim kullanıcıya gösterilmektedir.

  • Tamamen Responsive Tasarıma Sahiptir.

  • Ön yüz tasarımı müşteri isteği doğrultusunda yayında olan bir siteden örnek alınmıştır, hatta kopyalanmış da denilebilir.

Admin Panel ;
Admin Panel Tasarımında Admin LTE 3 scripti kullanılmıştır.
Admin sayfası üzerinden admin bilgileri güncellenebilir, bildirimler eklenebilir ve site title , description , keyword, headermenu slogan düzenlenebilir.

Bilgi: Script Alıcıya devir edildikten sonra bende kalan dosyalar silinecektir, script tüm satış, geliştirme haklarıyla alıcıya devir edilmiş olacaktır.

Fiyat: Teklif
Ulaşım : Wmaracı Özel Mesaj