Tamamen sınırlandırılmış APK
Sorun:

Bu APK, daha yüksek sürüm koduna sahip bir veya daha fazla APK tarafından tamamen sınırlandırıldığı için hiçbir kullanıcıya sunulmayacak.

Çözünürlük:

Bu APK'yı sürümünüzden kaldırın veya bu sürüme eklediğiniz APK'ların hedeflemesini ve sürüm kodlarını inceleyin.

yeni sürüm kodu eskisinden büyük. ısrarla bu hatayı alıyorum. ve şuan daha önce yayınlanmış olan son sürümüm içinde aynı uyarıyı veriyor.

google da bilmediğimiz bir şeyler mi değişti? ne oluyorda yüksek sürüm koduna rağmen ısrarla bunu alıyorum. min api düzeyide değişmedi.

bu uygulama için yaptığım tek şey google play imzalamayı açmaktı. bununla alakalı sanırım çünkü başka bir şey yok. ancak yayınlanan uygulamayada bu hatayı veriyor olması düşündürücü. uygulamalar 64bit zaten. onunla alakalı olsa sanıyorum yüklerkende sorun olurdu.


compileSdkVersion 29
buildToolsVersion '29.0.3'

minSdkVersion 19
targetSdkVersion 29
versionCode 20
versionName '5.5'
multiDexEnabled true

burada sadece vesioncode + olarak ilerledi. versionname de aynı şekilde.
versiyon kodu ne yazarsam yazayım bu hatayı veriyor halbuki güncellenen son versiyonda bu sıkıntı güncelleme işlendiğinde yoktu. bu güncelleme ile birlikte son, yayında olan içinde bu hatayı veriyor. çok enteresan bir durum yahut gözümden birşey kaçıyor.


Edit:
Sorunu buldum ve çözdüm.
Eski versiyonu kaldırmadığım için bu durum oluşmuş. kaldırdığımda yükleyebildim.

Başına gelen olursa bu konuda burada dursun.
Çok enteresandır daha önce kaldırmamış olmama rağmen bu hatayı almamıştım. Bu sefer eski versiyonuda koru dediğim için bu hata karşıma çıkmış. yani versiyon koduyla bir alakası yok.