SIKCA SORULAN SORULAR  
- Fiyatlar sabit mi kalacak ?
Hizmetimiz € veya $ bazında satıldığı için güncel kur oranı ne ise o şekilde ödeme yapacaksınız. € veya $ bazında kur oranlarımız sabittir ve hizmetinizi iptal etmediğiniz sürece aynı fiyattan yenileme yapabilirsiniz.

- Trafik Limiti uygulanıyor mu ?
CDN ağımızda Etik trafik limiti belirlenmemiştir fakat yoğun bir stream (IPTV vb.) yapıyorsanız ek ücret ile size özel sunucu konumlandırabiliriz.

- Koruma kapasiteniz ne kadar ?
 Layer 3-4 seviyesinde bir saldırı için 11Tbps kapasiteye sahiptir ve otomasyon bu saldırıları otomatik algılar ve engeller. Layer 7 seviyesi için havuz network kapasitemiz 40Gbps üstündedir. Her bir DDoS düğümü 10Gbps porta sahip ve gelen istekler Round Robin bir mimari ile trafik bir çok PoP noktasına dağıtılmaktadır. Layer 7 saniyelik istek işlem hacmi ise min. 100M r/s olarak yapılandırılmıştır.


- Koruma sağladığınız Atak Türleri nedir ?
Layer 3-4 için veri merkezimizin standart koruması mevcuttur. Layer 7 için HTTP GET & POST Flood, Slow Request, HTTP SPAM, HTTP BYPASS, HTTP REQUEST, SQL İnjection, XSS, Brute Force gibi bir çok atağa karşı korumamız mevcuttur.

- Sistem manuel mi yoksa otomasyon bazlı mı işliyor ?
Kurgulanan ve yapılandırılan sistemimiz otomasyon bazlı bir yapay zeka sistemdir. Bir çok saldırı tespit sistemi ile entegreli çalışan sistemimizde kullandığımız bazı teknolojileri şöyle sıralayabiliriz;
* SIEM (AlienVault & ELK Stack)
* OpenResty & NGINX
* LUA Firewal Rule Set
* Suricata IPS/IDS
* AlienVault OTX
* XDP Firewall
* Feodo Tracker
* ModSecurity for NGINX
* Comodo WAF
* OWASP WAF
 * ATLAS


SOC/SIEM PANELİMİZDEN GÖRÜNTÜLER