mehmet01 adlı üyeden alıntı

Normalde sitenin ne kadar eski olduğuna bakılarak fiyat belirlenir. Eğer site özel bir yazılım ise, teması ücretli ise veya reklam gideri vs. var ise onlar ekstradan dahil edilebiliyor ve çıkarılabiliyor.

Diğer bir yandan sitenin bazı platformlardan engelli olup olmadığı, kopya içerik olması vs. de fiyatı çok düşürebilir. Adsense korsan ve değersiz içerik olarak görüyorsa ve adsense hesabı vermiyorsa normal fiyatına satılmaz.

Genel olarak 1 seneden daha kısa süredir kazanç getiren 4-5 aylık siteler için "1 aylık kazanç x 10ay" denilebilir. Veya 1 seneden fazladır kazanç getiren siteler için "aylık kazanç x 12 ay" olabilir. Site gerçekten baya eski ve oturmuş bir siteyse düzenli bir kazancı da varsa 12den büyük bir hesap da yapılabilir siteye göre.

Sizin site hem kopya içerikten adsense bile alamıyor. İlerde google'dan banlanma riski de olabilir. Kopya içerik varsa yarın bir gün telif yeme olayı da olabilir bir şekilde. Site içeriğine de bakmadan bir şey diyemem tabi ama eğer siteniz en az 6aydır bu kazancı garanti olarak getirmiyorsa yukarıdaki hesaplardan çok daha düşüğe anca satılabilir


Kopya içerik yok ki. Hepsini kendim yazdım. Sitede 24 makale var sanırım. Hepsi özgün ve 800-1300 kelime aralığında.