MisaAmane1 elimizden geldiğince çabalıyoruz. Umarım başarılı oluruz

Bu proje sanatçılara, yazarlara bir ek gelir olsun hem de yeni içerikler üretilsin dijital üretime katkımız olsun derdindeyiz. Tabi biz de editörlüğünü, kurulumunu, bakımlarını yapıp organize ettiğimiz bu siteden reklamlarla gelir elde etmeyi planlıyoruz. Fakat sadece kendimize değil de bu geliri içerik üreticilere de pay ederek hem kollektif bir çalışma yapmayı planlıyoruz.

Youtube'da abonesi çok olmadığı için içeriğinden para kazanamayanlar veya kazandığı paraya ek kazanç elde etmek isteyenler sitemize içeriklerini yüklemeye başladı. Videolarından önce gösterdiğimiz reklamlar sayesinde bir nevi içeriklerinden reklam kazancı elde ediyorlar. Sizce kategoriyi sanatçılar ve yazarlar olarak daraltmak doğru mu ? Tüm içerik üreticiler gamerlar, eğitimciler de içerik ekleyebilse daha mı iyi olur ? Yoksa sizce dar bir kategori olmasından dolayı siteye gelen ziyaretçilerin hangi içerik için girdiğini bilmesi daha mı önemli ?

Örneğin anasayfada siz olsaydınız her telden paylaşılmış içerikler mi olsun isterdiniz yoksa sadece sanatçıların paylaşımları ve yazarların yazıları mı ?

Bu konudaki düşüncelerinizi de merak ediyorum

Tabiya en büyük yatırım emeğimiz şimdilik. İlerde bir sponsor veya bir melek yatırımcı çıkar projemize destek olursa özellikle ülkedeki atanamamış üniversite mezunu insanlar dahil bir çoğuna ek kazanç sağlayacak bu proje. Ama işler yolunda gitmezse dediğin gibi 3-5 yatar iş. Yalnız bi taraftan ekip olarak biz de içerikler üretiyoruz bir blog kadar ayakta kalabiliriz kanaatindeyim. tanınmamız insanların projeye destek çıkmasına bağlı.

yorumlarınız için teşekkür ederim, düşüncelerinizi merak ediyorum. Eğer tavsiyesi, olumlu olumsuz eleştirisi olan varsa söyleyebilir. Konuyu takip ediyor olacağım