Küçük ve orta büyüklükteki işletmelerin SEO işlerini üstlenmek istiyorum. Fiyatlar yapılacak işin niteliğine göre iki tarafı da üzmeyecek biçimde aylık olarak belirlenecektir.



Hizmet kapsamında:

Yüksek kaliteli link alımı ve linklerin analiz edilmesi. Gerekiyorsa size zarar veren linklerin temizlenmesi
Semantik makaleler hazırlanması ve stok görselle girilmesi
Sözlük ve wiki çalışmaları (ekşi, instela, reddit, wikipedia gibi otoriter siteler)
Marka bilinirliğine yönelik çalışmalar (Anlaşmalı olduğum ana akım ve yerel haber sitelerinde haber yapılması ve tanıtım yazısı alınması)
Tasarım ve kodlama desteği (İç SEO çalışmaları kapsamında sitenizdeki hatalı kodların temizlenmesi ve hızlandırılması)
Kullanıcı deneyimi geliştirme desteği
tarafımca yapılacaktır.



Müşteri Yorumları

Psikoterapi merkezimizin web sitesini hazırladığımız süreçte Muhammed Said Bey’le tanıştım. Sürecin başından itibaren gösterdiği özen, bilgi birikimi, çalışma motivasyonu, bağlantıları ve SEO alanındaki hakimiyeti hayranlık uyandırıcı. Dürüstlüğü ve her aşamadaki aydınlatıcı açıklamaları ile kazandığı güvenim, sürecin sonunda elde ettiği başarıyla da sonsuz oldu. Bu web sitesi benim için oldukça önemliydi. Kendisiyle tanıştığım için şanslı olduğumu düşünüyorum. Dr. Fatih Baz (Seren Psikoterapi Enstitüsü)







İstanbul Vip Transfer firması olarak malum sektörümüzde rekabetin güçlü olması sebebiyle SEO çalışması yaptırmaya karar verdiğimizde derinlemesine bir araştırma yaptık ve elemelerden sonra Said hocam ile çalışmaya karar verdik. İlk çalışmaya başladığımızdan itibaren hızlı sonuçlar almaya başladık. Açıkçası Said hocamızın çalışmalarına artık güvenimiz tam oldu. Hem işini biliyor hem de uygun fiyata yapıyor. uzun soluklu da çalışmayı düşünüyoruz. Kendisine katkılarından dolayı teşekkür ederiz. İstanbul Vip Transfer Ailesi





Kadın giyim sektöründe faaliyet gösteren modalyra.com firmamız için Said hocamızla çalıştık. Zorlu bir sektörde olmamıza rağmen kendisiyle çalışma öncesi belirlediğimiz hedeflerin tamamına kısa sürede ulaştık. Çalışma süresince Seo dışında da düzeltilmesi, eklenmesi önerilen çok değerli tavsiyeler aldık. Gerek tespitleri ve çalışmaları olsun gerekse sunduğu profesyonel raporlama hizmeti ile piyasada bu hizmeti veren firmalardan farkını hissediyorsunuz. Mutlaka tekrar çalışacağız. Sinan Tuncer (ModaLyra)



Muhammed bey ile facebookdaki gruplar aracılığıyla tanıştık. Gruptaki paylaştıkları paylaşımlar ve kişilere yaptığı bilgili yorumlarla işin ehli bir arkadaş olduğuna karar verip İzmir Eğitim Kurumları olarak Muhammed bey ile çalışmaya karar verdik. İzmir Eğitim Kurumları Muhammed bey ile tanışmadan kısa bir süre önce kurulmuş olup hiçbir seo çalışması yapılmadı. Muhammed bey ile çalışmaya başladıktan 1 ay sonra istediğimiz anahtar kelimede ilk 3. sıraya oturduk. İşinde çok iyi olduğunu 1 ay içinde bize göstermiş oldu. Bu sürede her konuda bize destek oldu. Sorduğumuz her soruyu içtenlikle cevaplayıp bizi bilgilendirdi. Muhammed beyin yaptığı işten dolayı çok memnun olup, uzun bir süre çalışmayı düşünüyoruz. Ergün Toprak (İzmir Eğitim Kurumları)



Hizmetle alakalı olarak PM üzerinden iletişime geçebilirsiniz.