Merhaba, "Programlama/yazılım öğrenmeye nereden başlamalıyım?" sorusu yazılım sektörüne ilgi duyan kişilerin en çok sorduğu sorulardan birisi. Bu soruya verilecek en iyi cevap şudur: iyi hazırlanmış bir programlamaya giriş kursu. Bizzat kendim de yazılıma bu şekilde başladım. Yine aynı şekilde pek çok üniversitede de ilk yıl programlamaya giriş dersleri olur. Benim de uzun süredir üzerinde çalıştığım ve çok emek harcadığım bir programlamaya giriş kursum var.

Bu kursun amacı; kişilere programlama mantığını öğretmek, algoritma geliştirme becerisi kazandırmak ve kişileri bir programlama dilini öğrenmeye hazır hale getirmektir. Bu kursta bir programlama dilini A'dan Z'ye öğretmek gibi bir amacımız yok. Kursumuz boyunca C# programlama dilini kullanıyoruz. Ancak kullandığımız dil bu kurs için yalnızca bir araç. Dilin çok küçük bir kısmını öğrenmiş oluyoruz. Asıl amacımız tüm programlama dillerinde ortak olarak bulunan konuları ele alıp bol bol uygulama sorusu çözmek ve bu sayede kişilerin algoritma geliştirme becerilerini artırmalarını sağlamak.

Programlamaya başladım bıraktım diyenler, çok az biliyorum veya hiç bilmiyorum diyenler bu kursa katılabilirler. Temel seviyede bilgisayar kullanmayı bilmek bu kursa katılmak için yeterli. Özellikle öğrenci olan arkadaşlar bu kursu kaçırmasınlar. Okulda alacağınız eğitim bizim kursumuz kadar detaylı ve sistematik olmayacak. Öğrenci olmak zorunda da değilsiniz. Farklı sektörde çalışan ve yazılıma ilgi duyan birisi de olabilirsiniz.

Kurs boyunca çok sistematik ve detaylı bir şekilde ilerliyoruz. Bildiğim ve hakim olduğum bir konuyu çok iyi bir şekilde karşımdaki insana aktarabilirim. Öğretme becerim son derece yüksektir. Udemy üzerinde oluşturduğum "Sistematik ASP.NET Core Mvc" isimli bir eğitimim var. Onu da inceleyebilirsiniz. Ayrıca firmalara/kişilere özel ders formatında eğitimler de veriyorum. Bir eğitimin nasıl olması gerektiği konusunda önemli bir tecrübem var.

Kurs ile ilgili merak ettiğiniz daha fazla şey olursa; https://programlamayagiris.com/sikca-sorulan-sorular adresi üzerinden sıkça sorulan soruları inceleyebilirsiniz.

https://programlamayagiris.com/?coupon=WMARACI