Merakla birçok kişi tarafından beklenen iOS 7‘nin Final sürümü bugün yayınlandı.Güncellemeyi sağlıklı bir şekilde yüklemek istiyorsanız yazımızı mutlaka okumalısınız. iPhone ve Apple sürekli geliştirmeler ile yeni nesil lansmanlara hazırlama işlemleri bittiği gibi Final sürümünü tüm kullanıcılar için 18 Eylül tarihinde yayınlayacaklarını belirtmişti.

Fakat saat belirtmedikleri gibi,Apple sözünü tuttu ve 18 Eylül 2013 saat 21:00 civarında yayınlama işlemini gerçekleştirdi. Tüm arayüzü değişen ve baştan aşağı yenilenen iOS 7‘de Api desteğide mevcut.iPhone 4/4S/iPad/2/3/4/iPhone 5 ve iPad mini cihazları için iOS 7 sürümünü indirip rahatlıkla kurabilirsiniz.

Kurulum Nasıl Yapılır ?

iOS 6.1.3 veya 6.1.4 versiyonları yüklü cihazınız için Ayarlar>Genel>Yazılım güncelleme bölümüne girerek otomatik olarak iOS 7 versiyonuna yükseltebileceğiniz gibi,PC veya MAC cihazınızda bulunan iTunes programını 11.1 sürümüne güncellemeniz gerekmektedir.

Güncelleme işlemini yaptıktan sonra iTunes programından güncellemeleri denetle seçeneğine tıklayın.Ardından otomatik olarak iOS 7 yüklenecektir. Pc ve Mac cihazlarınız için iTune’i aşağıdan indirebilirsiniz;

iTunes 11.1 Sürümünü Buradan İndirebilirsiniz.



Öncelik olarak iOS 7 kurulumuna geçmeden önce sağlıklı bir şekilde yükleme yapmalısınız.Pchocasi.com olarak sizlere ilk önce yedeğinizi almanızı ve daha sonra iPhone veya iPad cihazınızı geri yükle seçeneğine tıklayıp sıfırdan bir kurulum yapmanızı tavsiye ediyoruz.

Not:Apple’da yer alan iOS 7 güncellemesi henüz bazı cihazlara gelemedi.Bunun sebebi ise şuanda Apple servislerinde yapılan aşırı yüklemeden kaynaklanmaktadır.Eğer güncelleme yapamazsanız lütfen bir müddet sonra tekrar deneyin.

KAYNAK