JackkerL adlı üyeden alıntı

Yanlış anladınız, bu şekilde birşeyler yapın demek için yaptım bunu. Yani dümdüz marka ismini yazmak yerine bu şekilde birşeyler yapın. Sizin logonun tek numarası "o" ile "x"in birleşmesi. Buda diğer logoların yanında ne kadar etkileyici? Yarışmayı sonradan bende gördüm aynı şeyler yapılmamış hepsi farklı bir bakış açısı. Sizde daha farklı birşey yapabilirsiniz;

http://www.idemama.com/projects/e-ticaret-sitemize-kurumsal-kimlik-calismasi-26913/contest_entries/921413
http://www.idemama.com/projects/e-ticaret-sitemize-kurumsal-kimlik-calismasi-26913/contest_entries/921496
http://www.idemama.com/projects/e-ticaret-sitemize-kurumsal-kimlik-calismasi-26913/contest_entries/921555

Mesela bu çalışmalar farklı bir bakış açısı,

http://www.idemama.com/projects/e-ticaret-sitemize-kurumsal-kimlik-calismasi-26913/contest_entries/916776
http://www.idemama.com/projects/e-ticaret-sitemize-kurumsal-kimlik-calismasi-26913/contest_entries/915197

Birde şu tasarımlara bakın, diğer çalışmaların yanında kazanmalarına imkan vermiyorum. Oturup üzerine düşünülmemiş bir logo, sizin tasarımda öyle ne kadar düşünerek yaptınız bilmiyorum belki diğerlerinden farklı olsun dediniz fakat bu farklılık eksi yönde bir farklılık. Firma sahibi adamlar düz bir logo isteseler kendileri yapardı. Yaratıcı birşey beklerler müşteri baktığı zaman etkilensin isterler. Ne bileyim en azından logoya bakıldığından "ne işe yarıyor" sorusuna cevap vermeli logo. Benim fikrim bu yönde. Bakarsın adamlar düz logo ister imkan vermedikleri mi seçer. Ben genelde olanı söylüyorum, istisnalar kaideyi bozmaz.


Bu da benim yaratıcılığım o halde hocam. Ekşi yorumlarınızla üzdünüz beni. Teşekkür ederim, ama anlatmak istediğimi hala anlayamadınız. Flat bir tasarımcıyım, herşeyin sadesini seviyorum. Bu da benim tarzım bende böyle birşey düşündüm diyelim. Zaten öyle bir platformdan milyonlar kazanmayı planlayan biride değilim. Sadece düşüncemi çizdim oraya, gelişmek adına. Her ne ise iyi günler dilerim. :rolleyes: