cudjex adlı üyeden alıntı

20 kişi demişsiniz.. kim kime neden güvensin? patron kim? gelir modeli? kazanç? en önemlisi proje(yüzlerce)?


:D çok kişi sistemin dengesini bozar 20 kişi ideal olabilir. Bu 20 kişinin önceliği güven olacak (pazardan karpuz almıyoruz ya adamı adam gibi seçip araştırırız).
En başarılı projeyi yapana destek olmak sistemin gereğidir zaten (Savaşta mühim olan komutan değil BAYRAĞI taşıyandır. ) ;)
Geliri ortak havuzlarda usulünce bölüşerek ha yemeden paylaşmak ve bunu çeşitli kanallarla üyelere sunmak mümkündür.
1-3 yada daha uzun vadede başarılı olabilen projeler ile çeşitli alanlarda kendimizi kanıtlayabiiliriz. 1-2 proje yapıp onları batırırsak kim bizi hatırlayacak? herkesin en az 5 projesi olsa çok mu yani ?

Ek Olarak:

GClup adlı üyeden alıntı

Hocam bu işi 20 kişiyle olmaz yani 20 kişi ile organize çalışmanız çok zor, birde bu işte güven önemlidir. Güven her şeyin başında gelir ve karşılıklı olmalıdır. Arkadaş ego konusuna değinmiş, bu konu oldukça önemli bir kişi egosuna yeni düşerse hep kendini ön planda göstermek isteyecektir ve birlikte çalıştığı insanları çıkarları için satacaktır. Birde korku konusundan çok kendisine güvenip lakin maddi sıkıntılardan bu projeleri gerçekleştiremeyen insanlarda var işte bu insanlar harcanıyor, birisinin çıkıp elinden tutması lazım.


Birisinin kalemi güçlüdür yazı yazar, kimisi tasarlar kimiside hosting sağlar. Bir fabrika kurulurken kimse kurana "Sen bunu başarabilirsin" bile demez ama sağlam bir ekip ve azim olursa mutlak zafer vardır. Burada belirtmek istediğim parası olan değil kabiliyeti olan gelsin diyorum. :rolleyes: Saygın ve onurlu bir insan olmak gerekir. (EGO'sunu söndürmüş insanlarla)