Merhabalar, yaklaşık 3 yıldır %100 müşteri memnuniyetiyle devam ettirdiğim İngilizce web sitesi hizmetimi, Adsense onayında sağladığımız yüksek onay istatistiği dahilinde
"onay / iade garantili" hizmet olarak geliştirip değerli WM Aracı üyelerine sunuyorum.

Mevcut onay istatistiğim bu hizmeti sunabilecek seviyelerde olup, (referanslarımla sabittir) güncel politika ve protokol ihlal tespitlerinde iyi bir gözlemciyim.

Nasıl Çalışıyorum?

Domainlerinizi herhangi bir sunucuya yönlendirmeden, sizlerin açmış olduğu host üzerinden standart bir İngilizce proje başlatıyor,
özgün içerik ve gerekli tüm düzenlemelerle Adsense onay sürecine hazırlıyorum.

Temel düzenlemeler ve 1 haftalık düzenli içerik girişinin ardından "benim açacağım gmail üzerinden" sitenizi onaya gönderiyorum.
Başvurunun ardından günlük içerik girişlerimiz yanıt gelinceye kadar devam ediyor.

(Size ait bir gmail ile çalışmamamın sebebi multi hesap vb konusunda aldığım bazı protokol önlemlerin çoğunu uyguladığınızdan emin olamamak ve süreci ekstra riske atmamaktır.)

Hazırladığım projeler, onay sonrası devam etmek isteyeceğiniz titizlikte, hitlendirilebilir, özgün ve görsel olarak da tatmin edici seviyede olacaktır.
(Projenizin hangi standartlarda onaya gönderildiğini görmek için tarafımca hazırlanmış ve onay almış örnek projeleri PM olarak isteyiniz.)

Siz özellikle lokasyon belirtmezseniz başruvrularınızı standart olarak UK üzerinden yapıyorum.

Not: Çalışmak istediğiniz domain daha önce 1'den fazla RED aldıysa farklı bir domainle çalışmanızı tavsiye ederim, bu durumda 2 taraf için de süreç daha riskli hale geliyor,
vakit kaybı yaşanıyor. (Düşük fiyata .com alım yapabileceğiniz güvenli birkaç firma paylaşabilirim.)

Garanti Kapsamı Nasıl?

İlk yanıtın red olması durumunda içerik girişlerini artırarak 2. kez onaya gönderiyoruz. 2. yanıtın da red olması (tarafımda bu istatistik çok düşük)
veya hizmet sipariş tarihinizi takiben 1 ayı onay alamadan tamamlamamız durumunda ödemiş olduğunuz ücreti kesintisiz iade ediyorum.

!Bu konuda anlaşılmayan noktalar varsa siparişiniz öncesi lütfen netleştirelim, üst paragrafta yazan programa istisnasız bağlı kalacağımı bilmenizi isterim.

Ortalama Onay Süresi Verebilir Misiniz?

Genel itibariyle onay alacak proje başvuruyu takiben 1 hafta içinde müjdeyi veriyor, nadiren bu süreç 15 20 güne uzuyor,
süreç uzadığında muhtemel cevap red olsa da sürprizler olabiliyor, anlayacağınız kesin konuşamıyor, istatistiklerimize güvenerek ilerliyoruz.

Adsense onay süreci her geçen gün zorlaşıyor arkadaşlar, bu işin içinde olan herkes bunun farkında.
Bugün onay alınan hesaplar 1 ay sonra bile değerini katlayacak "gibi görünüyor".


Makul ve avantajlı bir hizmettir, onay alamazsanız bana ücretsiz olarak devam edilebilir bir İngilizce proje yaptırmış oluyorsunuz, belki üçüncü başvurunuzda onay alırsınız, mutlu olurum, başarılar dilerim :)

Fiyat: Domain başı 2.750 TL'dir. Toplu siparişleriniz için makul ölçülerde ikram yapılır.

Ödeme Kanalları: Tüm banlardan Havale & Fast & EFT, Papara

İletişim (SKYPE/EMAIL): upvote@outlook.com.tr

fdhd93b.png



Merak ettiğiniz her konuda danışabilirsiniz. Hizmet içeriği ile ilgili anlaşılmayan noktalar varsa sizleri detaylı olarak bilgilendirmeye hazırım.