*** KONUMUZ
https://www.***.net/google-adwords-ads/2810942-127775-adwords-birebir-optimizasyon-hizmeti-i-kaliteli-ve-ucuza-reklam-verin-127775sahte-tik-engelleme-hizmeti.html


Merhabalar, geçtiğimiz günlerde 5 arkadaşa optimizasyon eğitimini vermiştim ancak sanırım forum kurallarına aykırı olduğu için konu kapatıldı. Ben de uygun bir ücretten Adwords reklamlarınızı optimize ediyorum.

Şuana dek 200 civarı sitenin reklam kurulumu, onaylatma, optimizasyon, anahtar kelime seçimi, TBM düşürme işleriyle ilgilendim. Adwords konusunda forumda zannediyorum en tecrübeli birkaç kişiden biriyimdir. Sadece smm-paket sektöründe reklam çıkamayan veya sorunlar yaşayan 50 küsur siteye başarıyla hizmet verdim. Reklamların onayını ve devamlılığını sağladım. Ayrıca her verdiğim hizmette, hizmeti alan kişiler daha sonradan bana dahil kimseye ihtiyaç duymasınlar diye nasıl yaptığımı da en ince detaylarıyla öğrettim.

Optimizasyon Hizmeti Neleri Kapsıyor?

1- Anahtar Kelimelerin Gözden Geçirilmesi, daha düşük maliyetli olanların tespit edilmesi
2- Reklamların kalite puanının ve optimizasyon skorunun yükseltilmesi
3- Negatif kelimelerin belirlenmesi ve girilmesi
4- Yayın saatlerinin, lokasyon, demografik kitle düzenlenmesi (isteğe bağlı)
5- Başlık ve açıklama seçimleri-düzenlenmesi

Hesabınızdan yetkilendirme yaparak yada Anydesk ile uzaktan bağlantı ile çalışmalarımı yapmaktayım.

Optimizasyon hizmeti bedeli 150 TL'dir.

Hiçbir illegal sektör için çalışmamız yoktur, ulaşmamanızı rica ederim.

Whatsapp no +44 7979 885 815

BİREBİR EĞİTİM

Birebir Adwords uzmanlık eğitimi de vermekteyim. Eğitim Anydesk üzerinden sesli ve görüntülü şekilde yapılır. Eğitim ücreti 400 TL'dir.