Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Alan Adının Transferi Hakkında |
|
||||
|
||||
Merhabalar,
Bir tane alan adım var 1 yıllık almıştım. Süresinin dolmasına son 4 gün kaldı ve henüz hala proje aşamasında yayınlamadım yani siteyi. Godaddy'den farklı bir firmaya taşıyacağım fakat taşıma için 7 gün önceden transfer işlemlerini başlatmamız gerekiyormuş sanırım. Son 4 gün kala taşıma işlemi yaparsam eğer ne gibi bir sorunla karşılaşırım? Eğer sorun olacaksa transfer etmek yerine 70-80 gün süresinin dolmasını bekleyebilirim. Sonra alan adını tekrar satın alırım. Dediğim gibi henüz proje aşamasında Google'da indexi yok ve öyle çok değerli bir alan adı da değil. |
![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
Genelde sürmüyor o kadar godady'den bir müşterimin alanadını guzelhostinge 2 günde taşıdım. Alanadının bitmesine tam 7 gün vardı.
|
||||
|
||||
|
||||
açıkcası domainler son 30 gün kala taşınması uygun görülüyor. Bazı firmalara taşıma 2-3 günde olurken bazı firmalarda bu süre 21 güne kadar çıkabiliyor. çok önemli bir domain ise taşımanızı tavsiye etmem
|
||||
turktescil.com | Domain - Hosting - Sunucu - Marka Tescili
|
|
||||
|
||||
Natro fiyat olarak uygun. Transfer kodunu al natrodan satın al ardından Godaddy bekleyen transfer işlemlerinden işlemi onayla hayırlı olsun.
|
||||
Ey dost! Kul hakkı nedir bilir misin? Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz!
|
|
||||
|
||||
WMSupport Bekleyen transferler sayfasını bilmiyordum sayenizde oradan onay verdim. Sorun olmayacak gibi. Teşekkür ederim.
Tüm alan adlarını yavaş yavaş Cloudflare'a taşıyorum hocam. Kar payı eklemeden 8 dolara transfer ediyorlar .com alan adını. WHOIS gizliliği falan da ücretsiz. Güvenlik kısmını saymıyorum zaten. DNSSEC koruması da sunuyor.
Konu sworks tarafından (12 Şubat 2019, 15:17 ) değiştirilmiştir.
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|