Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > Android Uygulama Geliştirme

APK imzalamanın kolay yolu yok mu?

  #1  
Okunmamış 31 Ocak 2019, 20:35
pose1233 Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 13 Temmuz 2014
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Meslek: grafiker
Ad, Soyad: Mu... Ka...
Mesajlar: 1.898
Beğeniler: 546 / 309
Ticaret: 5, 100%
construct 2 ile uygulama yapıyorum phonegap ile çıktı alıyorum debug çıktısı veriyor.
nasıl imzalıcam bunu bi sürü yere baktım keystore falan baya karışık şeyler
yardımcı olur musunuz?
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
  #2  
Okunmamış 31 Ocak 2019, 20:53
Avatar Seçilmemiş
O Şimdi Asker :)
 
Üyelik Tarihi: 28 Mart 2018
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Bilişim
Konum: Denizli
Ad, Soyad: Se... Ka...
Mesajlar: 229
Beğeniler: 35 / 35
Ticaret: 0, 0%
hocam çıktıyı phonegap sitesinden mi alıyorsunuz ?
  #3  
Okunmamış 31 Ocak 2019, 20:55
pose1233 Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 13 Temmuz 2014
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Meslek: grafiker
Ad, Soyad: Mu... Ka...
Mesajlar: 1.898
Beğeniler: 546 / 309
Ticaret: 5, 100%
srkn12 construct 2 programında cocoon ile cıkartıyorum bana www klasörü içinde dosyalr veriyo. phonegap a yükliyorum bu dosyaları debug apk veriyor bana onuda yükleyemıyom imzasız diye
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
  #4  
Okunmamış 31 Ocak 2019, 20:56
Avatar Seçilmemiş
O Şimdi Asker :)
 
Üyelik Tarihi: 28 Mart 2018
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Bilişim
Konum: Denizli
Ad, Soyad: Se... Ka...
Mesajlar: 229
Beğeniler: 35 / 35
Ticaret: 0, 0%
apeche yüklümü pc de
  #5  
Okunmamış 31 Ocak 2019, 20:57
pose1233 Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 13 Temmuz 2014
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Meslek: grafiker
Ad, Soyad: Mu... Ka...
Mesajlar: 1.898
Beğeniler: 546 / 309
Ticaret: 5, 100%
srkn12 hayır neden ki
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
  #6  
Okunmamış 31 Ocak 2019, 21:03
Avatar Seçilmemiş
O Şimdi Asker :)
 
Üyelik Tarihi: 28 Mart 2018
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Bilişim
Konum: Denizli
Ad, Soyad: Se... Ka...
Mesajlar: 229
Beğeniler: 35 / 35
Ticaret: 0, 0%
"construct 2 " hakkında bir bilgim yok ama sanırım hibrit uygulama yapabiliyorsun cordova gibi www klasörünü atabilirsen imzalıyabilirim yada cordova yükle bilgisayarına ben sana tarif edeyim nasıl yapacağını
  #7  
Okunmamış 31 Ocak 2019, 21:11
pose1233 Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 13 Temmuz 2014
Yaş / Cinsiyet: 23 / Erkek
Meslek: grafiker
Ad, Soyad: Mu... Ka...
Mesajlar: 1.898
Beğeniler: 546 / 309
Ticaret: 5, 100%
srkn12 tarif ederseniz süper olur çünkü uygulaamam tamamen hazır değil. indiriyorum şuan
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
  #8  
Okunmamış 31 Ocak 2019, 21:57
Avatar Seçilmemiş
O Şimdi Asker :)
 
Üyelik Tarihi: 28 Mart 2018
Yaş / Cinsiyet: 21 / Erkek
Meslek: Bilişim
Konum: Denizli
Ad, Soyad: Se... Ka...
Mesajlar: 229
Beğeniler: 35 / 35
Ticaret: 0, 0%
tm jdk kurulumlarını falan hallet burada videolu anlatım var ordan bakar yaparsın

https://www.youtube.com/watch?v=mAWgLWBg0QE
  #9  
Okunmamış 31 Ocak 2019, 22:03
berkaycatak Adlı Üyenin Avatarı
Kendi Çapında Geliştirici
 
Üyelik Tarihi: 15 Eylül 2014
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Yazılımcı
Ad, Soyad: Be... Ça...
Mesajlar: 784
Beğeniler: 210 / 929
Ticaret: 1, 100%
construct 2‘de hatırladığım kadarıyla uygulama olarak çıkarmak biraz zorlu ama android için direkt apk albiliyorsunuz. Ücretli versiyonu istiyordu sanırım bazılarında. Biraz kurcalamak gerek
<?php
echo "Sınırsız bilgi aleminde kendini geliştirmeye çalışan küçük bir developer...";
?>
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > Android Uygulama Geliştirme


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 21:08.