Android Dosya Gizleme Uygulaması



Bir arkadaşınızın telefonu elinizden alıp kurcalaması emininiz ki hoşunuza gitmemektedir. Telefonun içinde görmesini istemediğiniz dosya, fotoğraf ve uygulama olmasa bile bu durum sizi rahatsız edebilmektedir. Android dosya gizleme uygulaması tipi uygulamalar bu tarz durumlar için var. Eğer sizde, biri telefonu elinizden aldığında endişe hissediyorsanız, android dosya gizleme uygulaması gibi uygulamalara sahip olmalısınız. Bu tip bir uygulama indirdiğinizde artık telefonu saklamak gibi bir derdiniz de olmayacak.

Android Dosya Gizleme Ugulamasını İndirmek İçin Buraya Tıkla


Android Fotoğraf Gizleme



Eğer ikinci kişilerin resimlerinizi görmelerini istemiyorsanız, android fotoğraf gizleme uygulaması edinmelisiniz. Resimleri saklama amacı ile bu uygulama sizin isteğinizi tam manasıyla karşılayacaktır. Çoğunlukla, android özellikli telefonların hemen hemen hepsinde bu özellik sunulmuyor. Bu sebebten dolayı fotoğraf gizlemeye ihtiyaç duyan kullanıcıların bunu mağazadan kendileri edinmesi gerekiyor.

KeepSafe Resim Gizleme Programı
Fotoğraf gizleme uygulamaları arasında en iyi uygulamalardan biri olan KeepSafe aynı zamanda ücretsiz bir uygulamadır. Dilerseniz ücret ödeyerek uygulamanın fonksiyonlarını artırabilirsiniz. Ancak ücretsiz olarak kullanımı da sizlerin bir hayli işine yarayacak. KeepSafe uygulamasının en güzel diğer bir özelliği ise gizlemek istediğiniz fotoğrafları aynı zamanda kendi bulut sistemine kaydetmesi. Yani telefonunuzun başına bir iş gelirse, bu uygulama sayesinde sakladığınız tüm fotoğrafları hiç zorlanmadan direkt geri yükleyebilirsiniz. Resim kurtarma programları gibi programları ihtiyacınız kalmamaktadır, bu uygulama sayesinde.

Android Resim Gizleme Uygulamasını indirmek İçin Buraya Tıkla



Android Uygulama Gizleme
Cihazınızda başkaların görmesini istemediniz uygulamalar olabilir. Bu uygulamaları başkaları görecek diye endişe etmeniz de oldukça normal. Nova Launcher uygulama gizleme sayesinde bu tip uygulamaları gizleyip bu tarz endişelerden kurtulabilirsiniz. Nova Launcher sayesinde uygulamalarınız sadece size özel olur ve yine sadece bu uygulamaları siz görebilirsiniz. Nova Launcher size özel bir saklama alanı oluşturur. Uygulamalar ise bu saklama alanın içerisinde olur. Saklama alanına girmek için belirlediğiniz şifre size sorulur. Şifre ile birlikte bu alana giriş yapıp uygulamalarınızı açabilirsiniz. Bu sayede uygulamalar size özel olur ve telefonun çalınması durumunda bu verileri tekrar kullanmanıza olanak sağlanır.

Nova Launcher İndirmek İçin Buraya Tıkla

Kaynak: Android Dosya Gizleme Uygulaması