Android kullanıcısı olmanız durumunda bugün çok şanslısınız. Kısa süreliğine ücretsiz olan birbirinden güzel 7 uygulama mevcut. Bu uygulamaları kütüphaneye eklemeyi unutmamalısınız.

Toplam 128 TL değerinde olan bu Android uygulamalar kısa süreliğine ücretsiz olarak edinilebilecek.

[SIZE=4]1. Jungle Collapse 2 PRO[/SIZE]

Klasik bulmaca tarzındaki bu oyunun normal fiyatı 12 TL'dir. Blok patlatma türünün bir örneği olan bu oyun zaman geçirmek için birebirdir. Oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyip oynayabilirsiniz. Oyunun boyutu cihaza göre değişkenlik gösterir. Ortalama puanı ise 3.9 şeklindedir.

[SIZE=4]2. Stickman Ghost: Ninja Warrior Action Offline Game[/SIZE]

Aksiyon kategorisindeki bu oyunun normal fiyatı 14 TL'dir. Benzer ada sahip oyun gibi aksiyon hiçbir zaman eksik olmaz. Oyunu 6 gün boyunca ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyun 44 MB depolama alanı istemektedir ve kullanıcılar tarafından yapılan oylamaya göre 4.2 puan almıştır.

3. Bermuda Triangle Pro

Klasik türde olan oyunlardan bir başkasıdır. Fiyatı 16 TL'dir. Hedefiniz kendi alanınıza giren uçakları veya botu batırmaktır. Oyunu ücretsiz olarak kütüphanenize ekleyip oynayabilirsiniz. 30 MB boyuta sahip olan bu oyunun ortalama puanı ise 4.0 şeklindedir.

4. Apprendre l'italien: dialogues et vocabulaire

Bu bir eğitim uygulamasıdır. Kendi başınıza dil öğrenmek istiyorsanız kullanabileceğiniz uygulamalardan biridir. Tamamen İtalyanca üzerine olan uygulamayı kullanarak İtalyancanızı geliştirmeyi başarabilirsiniz. Uygulama 2 gün boyunca ücretsiz kalır. Normal fiyatı ise 20 TL'dir.

5. Manoir

Macera kategorisindeki bu oyunun normal fiyatı 28 TL'dir. Bulmaca ve platformer tarzı bir oyun olan bu oyunu 2 gün boyunca ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyun 61 MB depolama alanı istemektedir ve kullanıcılar tarafından yapılan oylamaya göre 4.1 puan almıştır.

6. Stickman Master: League of Shadow - Ninja Fight

Aksiyon kategorisindeki bu oyunun normal fiyatı 15 TL'dir. Aksiyonun hiç bitmediği bir oyun olarak dikkat çeker. Oyunu 3 gün boyunca ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Oyun 90 MB depolama alanı istemektedir ve kullanıcılar tarafından yapılan oylamaya göre 4.0 puan almıştır.

7. Home Workouts Gym Pro

Bu bir sağlık uygulamasıdır. Evde tek başınıza spor yapmak istiyorsanız kullanabileceğiniz reklamsız uygulamalardan birisidir. 6 gün boyunca ücretsiz kalacak uygulama 32 MB boyutundadır. Ortalama 4.7 puan almıştır ve normal fiyatı 12 TL şeklindedir.

Kaynak: https://teknolojio.com.tr/kisa-sureligine-ucretsiz-7-android-oyun-ve-uygulamasi