Merhaba arkadaşlar ben Kaan,
SEO, herkese çok karmaşık bir uygulama gibi gelebilir. Ancak teknolojideki değişiklikler ve arama motorları için algoritmalarda herhangi bir yanlışlığın doğuracağı sonuçlar, seo'nun websitenizde titizlik ile yapılması gerektiği anlamına gelir.
Bu gibi endişelere rağmen, aslında seo'nun temel kuralları yıllar geçsede hep aynıdır.İşletmeler ve SEO uzmanları, seo'nun yeni ipuçlarını ararken, birçok yeni website sahibi ve yazarlar, bu konu ile ilgili bazı kavramlar veya söylentiler hakkında sıkışıp kalıyorlar.İşde size bu yazıda, seo hakkında yanlış anlaşılan 7 noktadan bahsedeceğim.
#1 Google 'da Üst Sıraya Çıkmak için Program Kullanmak ( Hile )
Bazı websiteler, kendini google 'a göstermek ister, bende buradayım!Fakat aslında olayın bu tarafı yanlıştır.Üst sıralara çıkmak için kullanacak olduğunuz program veya herhangi bir hile, google algoritmaları tarafından hiç hoş karşılanmayacaktır.
Ziyaretcilerin websitenizden beklentileri, onu tatmin edecek gelişmiş bir website ve kaliteli içerik. Google websitenizi kontrol ederken bu yönlerini de göz önüne almaktadır.
#2 Anahtar Kelimeleri Çok Çoook Önemsemek, A. Kelimeler Önemli mi ?
Tabii ki websitenizde anahtar kelimelere de yer vermelisiniz. Google 'da üst sıralara çıkmanız için anahtar kelime kullanmanız şart, fakat anahtar kelimeler, websitenizi üst sıralara taşımak için tek etmen değildir. Websitenizde başarı elde etmek istiyorsanız, anahtar kelimeleri ve bunlara ek olarak da diğer metaları kullanmalısınız.
#3 Birkaç Günde SEO 'yu Öğrendiğini Düşünmek
Birçok website sahibi, SEO'yla birkaç gün ilgilendiğinde, son bilgiye ulaştığını düşünür. Aslında seo, her gün, her dakika, kendini yenileyen bir programdır.İşin içine, farklı firmalar, farklı uygulama yöntemleri yada farklı projeler girmektedir.Arama motoru optimizasyonu sürekli kendini yeniliyor.Yeni bilgiler ve uygulanacak çok şey olduğunu unutmayın.
#4 SEO İçin Az Miktarda Yatırım Yapmak
Sizlere seo için paranızı çarçur edin demiyorum.Websitesini yeni açmış olanlar, bu riske girmek istemeye bilirsiniz ya da paranızın karşılığını alamayacağınızı düşünebilirsiniz.Eğer websitenizden herhangi bir sonuç beklemiyorsanız, sizi sonuna kadar desteklerim.Fakat kaliteli bir website, kaliteli hizmet, kaliteli içerik bekliyorsanız websitenizin sonuç alması adına doğru ve zamanlı ödemelerden kaçınmayın.
#5 Meta Etiketleri Artık SEO için Önemli Değil. Meta Etiketleri Önemli mi ?
Birçok kişi, bu başlık hakkında fazlasıyla ısrar ediyor.Meta açıklamalarının ve meta başlıklarının, websitenizi google'da üst sıralara taşıması için önemli olmadığını söylüyor.Websitenize girdiğiniz içeriklerin, meta etiketlerine büyük ölçekte ihtiyacı vardır. Google 'un, arama motoru algoritmalarına, içeriğinizi tanıtmak için meta etiketlerini kullanmalısınız. Önemlidir ve google meta etiketlerine önem vermekte.

Bu Yazıyı Kendi Websitemden Okuyarak Katkıda Bulunabilirsin » https://blogzamane.blogspot.com/2019/01/seo-dogru-bilinen-yanlislar.html