DA : 23
PA : 23
Backlink Sayısı : 17.839 (Tamamı kaliteli sitelerden alınmıştır. Edu, gov uzantılı veya herkes tarafından alınan oto onaylı sitelerden alınma değildir tamamen elle eklenen backlinklerdir. 16k sını zaten 5 site oluşturmakta.
Hit Sayısı : Günlük ortalama 200-500 arasında değişmektedir. Yazı girdiğim zaman artış oluyor.

+Google İndex : 92
+Google Görsel İndex : 178
+Alexa Global : 1.6 M
+Alexa TR : 27K
+Yandex İndex : 114

++Siteden daha önce herhangi bir link satışı yapılmamıştır. Sadece 1 adet youtube videosuna link verilmiştir. O da reklamdan ziyade yazıyı zenginleştirmek amaçlı yapılmıştır. Onun dışında link çıkışı yapılmamıştır. Sitenin arşiv, kategori ve etiketleri indexe kapalıdır. Bu nedenle index sayısı düşük gelebilir. Fakat tüm sayfaları değerlidir boş spam sayfası yoktur. Yazıların tamamı özgündür.

Fiyatlandırma


3 AY ----------> 75 TL

6 AY ----------> 135 TL

12 AY ---------> 250 TL

Toplamda en fazla 5 link satılacaktır. Ne olursa olsun 6. bir link eklenmeyecektir. Tanıtım yazısı satışımız mevcuttur. Tanıtım yazısı fiyatımız 75 TL'dir. Tanıtım yazıları 6 ay garantilidir.

*Sitemden normalde link satışı yapmak istemiyordum. Bu zamana kadarda yapmamıştım fakat forumda yaptığım bir ticaretteki hatamdan dolayı bir miktar zarar ettim. İngilizce niche site satın almak istiyorum ayrıca. Bu nedenle satış yapıyorum. İhtiyacım bittiği zaman satış ilanını kapatacağım. Sadece link satışı yaptığım arkadaşlarla yeniledikleri sürece çalışacağım.


Ödeme Yöntemi - ENPARA - İŞ BANKASI - GARANTİ - ZİRAAT BANKASI