wmaraci reklam

%100 GARANTİLİ - Ciddi Projeleriniz İçin Aylık SEO Çalışması Yükselişe Hazır OLUN! 535 856 9757

65 Mesajlar 15.615 Okunma
wmaraci reklam

SeoPlatin SeoPlatin Yükselme Garantili SEO Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 67 / 76
  • Ticaret 18, (%100)

Skype & Mail: seoplatin@gmail.com
[CENTER]Whatsapp & GSM: 535 856 9757









[/CENTER]


DEĞERLİ R10 MÜŞTERİLERİMİZİN YORUMLARI



SON 5 MÜŞTERİ YORUMLARI:



pozitive adlı üyeden alıntı

Kadir beye teşekkürlerimi tekrar tekrar iletiyorum :)

Çalışma öncesi ilk 500'de olmayan sitem şuan 3.sırada..




Adsense gelirlerim ise günlük 20 tl'ye çıktı. Eskiden 3 ayda bir zor ödeme limitine ulaşırdık.

Farklı bir çalışma için daha anlaştık.

30-40 liralık etkisiz paketlerden alana kadar bir tane böyle paket alın yeterli olacaktır.


Not: Rekabetten dolayı sektörümü söylemek istemiyorum. Fakat cidden zor bir kelime. Hatta ilk 5 için fiyat sorduğumda ajanslar çok ciddi rakamlar istemişti. Ben 149 TL'ye yükseldim :)

Sadece düzenli içerik girerek rekabet etmek günümüzde çok zor artık.


alpkrdmr adlı üyeden alıntı

Hayırlı işler Kadir hocam,

Teşekkür etme amacı ile yazıyorum.

Sayende 3 adet sitemde her kelimesinde ilk 3 sıraya girdi.

Çalışma öncesi ilk sayfa hedeflerken, ilk 3 sıralamaya girdik. Her ile ilgili projemde şube açarak kelimeleri Kadir hocama teslim ediyorum. Gerekenleri en uygun fiyata kendisi yapıyor.

Türkiye'nin en bilinen SEO ajansına aynı kelime için fiyat sorduğumda 2.500 TL istediler ve doğru düzgün bir garanti dahi sunamadılar.

Kadir hocam aynı kelimede 349 TL'ye ilk 3'e yükseltti. Dürüst işini seven ve bilen insanların kazanmasını her daim desteklediğimden yazma gereği duydum.

Teşekkürler




vlkndmr adlı üyeden alıntı

Gözlerime inanamıyorum. 10 gün geçti çalışma yaptırdığım site anahtar kelimede ilk 500 içinde yokken şuan 3. Sayfada ve halen çalışmalara devam ediliyor. Raporlarımı 4 gözle bekliyorum. Farklı bir site için anlaşıldı bile.


ER3NGF adlı üyeden alıntı

Sevgili dostlar; R10 sayfasında o kadar fazla backlink ve Seo adına çalışma yaptırdım ki, tam anlamıyla umudumu yitirmiştim. Son olarak çaresizlik içerisinde kaldık. Böyle durumlarda yine bir umut şeklinde deneme yaparsınız ya karşıma bu arkadaşlar çıktı. Kadir arkadaşımızın ismi çok geçiyor yorumlarda da. Kesinlikle beyfendi bir arkadaş. Onunla muhattap oluyorsunuz işler için. 13.02.2016 tarihinde 349 liralık paketini satın aldık. Aldıktan hemen sonra sanki bir paket değilde, bir seo danışmanına aylık olarak çalışma yaptırıyormuşum hissiyatı verdi. E-Ticaret sayfamız için vermiş olduğumuz 5 kelimenin 4'ünde ilk sırayı bulduk. Diğer kelimede 2. sırayı bulduk. 4. sıradan 1. sıraya çıkan kelimemiz bu ay içerisinde bir ara aynı sıraya geri geldi ancak Kadir bey dalgalanmadan dolayı olduğunu söyledi. Dediği de çıktı gerçekten. Kesinlikle memnun kaldım. Bu çalışma ve arkasındaki bu ekip bu istikrarı devam ettirdiği sürece ben onlarla beraber Seo çalışmasına devam edeceğim. Tekrar bu ay için genel bir çalışma yaptırıyoruz. İş alımını gerçekleştirdik. Şimdi Kadir'in sabrını taşırmak için elimden gereken her şeyi deneyeceğim :) Yok kardeşim adam o kadar nazik ki kıyamıyorsun ya. Hani hiç çalışma yapmayıp da bu mizacı devam ettirse adama kıyamazsın gerçekten. Ne kadar teşekkür etsem boştur. Benim o ekibe baklava sözüm olsun. Galiba Manisa'da bu ekip. Ne olursa olsun bir tepsi baklava sözüm olsun :) Kafanız rahat satın alın. Öyle spam ve diğer konulardaki gibi kötü işler yok.

Not: Ekibin hakkı 349 TL'nin Üzerindedir. Şimdiden bilginize...


Atasun adlı üyeden alıntı

Kadir bey ile 15 gün önce anlaşma yaptık, ilk raporum geldi. Şu anlık gelişmeler iyi gidiyor, gözle görülür yükselme var. Devamını merakla bekliyorum :)



pozitive adlı üyeden alıntı

Kadir beye teşekkürlerimi tekrar tekrar iletiyorum :)

Çalışma öncesi ilk 500'de olmayan sitem şuan 3.sırada..




Adsense gelirlerim ise günlük 20 tl'ye çıktı. Eskiden 3 ayda bir zor ödeme limitine ulaşırdık.

Farklı bir çalışma için daha anlaştık.

30-40 liralık etkisiz paketlerden alana kadar bir tane böyle paket alın yeterli olacaktır.


Not: Rekabetten dolayı sektörümü söylemek istemiyorum. Fakat cidden zor bir kelime. Hatta ilk 5 için fiyat sorduğumda ajanslar çok ciddi rakamlar istemişti. Ben 149 TL'ye yükseldim :)

Sadece düzenli içerik girerek rekabet etmek günümüzde çok zor artık.




alpkrdmr adlı üyeden alıntı

SEO işinde sitenizi Kadir hocama teslim edin. Sitenize düzenli olarak güncel içerik ekleyin. Çoğu zor kelimelerde bile başarı sağlarsınız. İşini iyi yapan insanların kazanmasını her alanda istediğimden detaylı bir sonuç paylaşmak istedim. Umarım çalışma yaptırmak isteyenler için yardımcı olabilmişimdir.

Çalışma öncesi:



Çalışma sonrası: Kademeli olarak 2 farklı anahtar kelimede ilk 2 sıraya girdi.




Bu da çalışma yapılan sitenin aldığı backlink grafiği: (Daha önce hiç SEO çalışması yapılmamıştı, sadece içerik girilmişti)






ArmanHAN adlı üyeden alıntı

[COLOR=SeaGreen]Merhaba,
Kadir bey'e öncelikle paket teslimatı sürecinde fazlasıyla ilgilendiği için kendisine ve değerli ekibine teşekkür ediyorum. Yüksek rekabeti olan bir kelimede, 15 günde ilk 3'e girdim. Teslimat süresi 15 gündü. Ayın 15'inde süresi dolmuştu. 7.günde bana siteniz büyük olasılıkla 2.3. sıraya gelecektir demişti ve oldu :) Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum. Tekrar bir sitem için kısa süre içinde çalışma yaptıracağım. Verdiğiniz paranın hakkını fazlasıyla veren bir arkadaş. Biraz sohbet ettiğimizde, Türkiyede çokca bilinen bir SEO firmasında çalıştığını söyledi. Paranızı boşuna çöpe atmanıza hiç gerek yok. Sonuna kadar Kadir Bey'i tavsiye ederim arkadaşlar. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz :) Diğer çalışmalarda görüşmek üzere.
İyi çalışmalar,hayırlı işler dilerim :)
[/COLOR]




TahsinCetinkaya adlı üyeden alıntı

Arkadaş ile ilk çalışmam...Kendisi telefonda çok kibar ve bilgilendirici...Zaten çalışmaya başlamadan hem konuşması hem saygısı hem de alakası ile beni mest etmişti. Ve çalışmaya başlamadan önce kendisine teşekkür etmiştim.Çünkü işinden önce kişilik kazanır ama görüyorum ki hem kişiliği hemde esnaflığı hemde çalışma başarısı kazanıyor.

Sitemdeki çalışmaya gelince Google'de ilk 75.sıradayken çalışmanın başlamasından 2 3 gün içinde Google'de ilk 5.sıraya yükseldim...Ve benim kelimem Türkiye'nin en büyük medya kuruluşlarının rekabet ettiği bir kelime..arkadaş ilk beşe soktu...İki gündür çok şaşkınım ben nasıl 5.sıraya oturdum diye...Hatta ilk başlarda browser filan değiştirdim ip değiştrim çünkü inanasım gelmedi :D Arkadaş hem ilgili hemde başarılı...Gönülden tebrik ediyorum....

Çalışma sonuçları google da tam oturunca tekrar bir teşekkür yazısı yazacagım kendisine inşallah ;)

Hayırlı işler diliyorum.Sitenizi emanet edin ve arkanıza yaslanın..Gerisini arkadaşa bırakın o halleder ;)



PlusProje adlı üyeden alıntı

Arkadaşla pm de kısa bir görüşmemiz oldu. Gerçekten bilgili olduğu belli zira bir kaç şey söyledi ki onlar bile bu kanaate varmama yetti. Şimdilik kendi sitemin alt yapısını arkadaşın söylediği şekilde güncelledikten sonra çalışmaya başlayacağız. Kurulu düzen bozulur mu var olan sistem üstünde çalışmak daha mantıklı düşüncesi bende de vardı ama arkadaşın verdiği örneği ve sektördeki diğer siteleri kısa bi analize tabii tuttuktan sonra kesinlikle değişmesi gerektiğini anladım. Sitem 2 yıldır bende ve bu arkadaş siteme baktığı ilk 15 dk içinde 2 yıllık tekerrür eden hatamı söyledi. Arkadaşın bilgisini burdan bile ölçmek mümkün bence :)


Mearic adlı üyeden alıntı

Arkadaşa çalışma yaptırdım. Başta ufak tefek bir sorun yaşadık. Belki o beni, bende onu yanlış anladım. Site anahtar kelimelerde yükseliş sağladı. Ekonomik fiyatlara oldukça başarılı hizmet. Kendisine teşekkürü borç bilirim.


vlkndmr adlı üyeden alıntı

Gözlerime inanamıyorum. 10 gün geçti çalışma yaptırdığım site anahtar kelimede ilk 500 içinde yokken şuan 3. Sayfada ve halen çalışmalara devam ediliyor. Raporlarımı 4 gözle bekliyorum. Farklı bir site için anlaşıldı bile.



byfobi adlı üyeden alıntı

Arkadaş ile anlaşma sağlanmış ödeme yapılmıştır.


efkar adlı üyeden alıntı

SEO üzerine yaptıkları 3 ayrı kitabı inceleme şansım oldu. İşlerini bildikleri ortaya çıkan kitaplardan belli. SEO faaliyetlerinin basit bir matematiği var aslında. Belirli ilkelerle samimi, düzenli ve sürekli bir faaliyetle başarı geliyor. Fakat bütün bu SEO çalışmalarında çok önemli bir nokta öne çıkıyor: SEO ile uğraşacak vaktiniz ve sabrınız var mı? İşte o basit matematik ancak iyi bir ekiple hakettiği başarıyı elde ediyor. Bugün, hakettiği üzere bir sektör haline gelmeye başlayan SEO alanında başarılarının devamını diliyorum. Bu arada kitaplar için de teşekkürler...


xbased adlı üyeden alıntı

maksimum seo paketi için anlaşma sağlanmış, ödeme geçilmiştir.


coolflort adlı üyeden alıntı

Anlaşma sağlanmış olup 1 site için ödeme yapılmıştır.


brbtt adlı üyeden alıntı

Arkadaşımızdan 1 sitemiz için 'MAKSİMUM SEO PAKETİ' alınmıştır, gelişmelere göre 2 adet sitemiz içinde çalışmalar yaptırılacak başarılı olursa Seo Çalışmalarımız için düzenli çalışılacaktır. Sıcak bir diyaloğu esnaflığı var bir kere en önemlisi işine hakim, güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyoruz. Konuyu takip eden arkadaşlar için sonuçları buradan sizlerle paylaşırız inşaallah.


denizhicbikmaz adlı üyeden alıntı

Arkadaslar oldukca profesyonel, yakin zamanda sitem icin calismayi dusunuyorum.

Tesekkurler



VatanWebTasarim adlı üyeden alıntı

Arkadaş ile anlaşıldı ödeme yapıldı, çalışmalara başlandı hayırlı olur inşallah.


Webzirve adlı üyeden alıntı

1 adet sipariş verildi. rapor bekleniyor


DeLL adlı üyeden alıntı

Sipariş verildi. Ödeme yapıldı. Kolay gelsnn...


FoxNayt adlı üyeden alıntı

Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten 15 gün dedıler 15 gün içerisinde rapor verdıler sitemiz istediğimiz kelımelerde 500 sıralamada yok iken şuanda çok güzel sıralamalarda yer aldı khA arkadaşımızı herkese öneririm. iyi forumlar dilerim.



AhmetKofali adlı üyeden alıntı

Rapor teslim alınmış, kelimelerde yükseliş görülmüştür.


osmanfurkanaydn adlı üyeden alıntı

Maximum Seo Paketi alınmıştır.
Bugun Çalışmalar Başlayacaktır.
Gerçekten çok ilgili ve beyfendi bi arkadaş.
çalışmalarimiz bittikten sonra detaylari konuda belirteceğim.

hayırlı satişlar dilerim.


OnderSimsek adlı üyeden alıntı

başlangıç paketi için ödeme yapıldı.


HakkiEren adlı üyeden alıntı

maximum seo paketi alındı, ödemesi yapıldı. Gayet ilgili bir arkadaş, sonuçları buradan paylaşacağım.


cihat_besik adlı üyeden alıntı

149 TL lik seo paketi alınıp ödemesi yapılmıştır.





izmir35 adlı üyeden alıntı

benim sektörümden dolayı iş yapamadık ama karakteri öyle düzgün biri ki benimle sohbet etti ve seo hakkında çoğu soruma usanmadan cevap verdi eminim müşterisi olunca çok büyük zevk ve başarı sağlayabilirsiniz.



FoxNayt adlı üyeden alıntı

Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum gerçekten 15 gün dedıler 15 gün içerisinde rapor verdıler sitemiz istediğimiz kelımelerde 500 sıralamada yok iken şuanda çok güzel sıralamalarda yer aldı khA arkadaşımızı herkese öneririm. iyi forumlar dilerim.



fthcc adlı üyeden alıntı

Ödeme yapıldı ve işlemlere başlanıldı. Saolsun arkadaşımız çok ilgilendi. İnşallah sonuçta öyle güzel olur.. İlerleyen haftalarda sonuç hakkında tekrardan yazıcam..
Teşekkürler.



DurqrimastQuawn adlı üyeden alıntı

ödeme yapıldı ve bugün itibarıyla arkadaş çalışmalara başladı. Gerçekten ilgili ve konuyu önemsiyor. Başarılı işler çıkartacağına eminim, 15 gün sonra çalışma bittiğinde sonuçlarını da düzenli olarak haftalık buradan aktaracağım.



SunHiz adlı üyeden alıntı

Anlaşma sağlandı, gerçekten ilgili ve anlayışlı bir arkadaş gerekli açıklamaları yaparak neyin nasıl olacağı hakkında bilgiler sunarak yardımcı oldu.
15 gün sonra raporu ileteceğini belirtti ve bekliyoruz.
teşekkür ediyorum.


Semotion adlı üyeden alıntı

1 Adet çalışma başlatılmıştır, sonuçlarını buraya yazacağım. ilgili bir arkadaş umarım çalışmada güzel sonuçlanır.



Mearic adlı üyeden alıntı

Başta ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Ödeme yapıldı ve bir site için çalışmalara başlandı.Faydalı bir çalışma olacağını ümit ediyorum.



Tokipo adlı üyeden alıntı

Ödeme yaptım çalışmaya başladık.



AhmetKofali adlı üyeden alıntı

İlk site için anlaşma sağlanılmıştır. Çalışmadan memnun kalırsak ikinci site içinde anlaşacağız. Arkadaş son derece ikgili. İlgisi için ayrı teşekkür ediyorum :)



Zogor.Net adlı üyeden alıntı

Ödeme yapıldı. Hizmet satın alındı.


fthcc adlı üyeden alıntı

Ödeme yapıldı ve işlemlere başlanıldı. Saolsun arkadaşımız çok ilgilendi. İnşallah sonuçta öyle güzel olur.. İlerleyen haftalarda sonuç hakkında tekrardan yazıcam..
Teşekkürler.


SunHiz adlı üyeden alıntı

Anlaşma sağlandı, gerçekten ilgili ve anlayışlı bir arkadaş gerekli açıklamaları yaparak neyin nasıl olacağı hakkında bilgiler sunarak yardımcı oldu.
15 gün sonra raporu ileteceğini belirtti ve bekliyoruz.
teşekkür ediyorum.


Mearic adlı üyeden alıntı

Başta ilgi ve alakasından dolayı kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Ödeme yapıldı ve bir site için çalışmalara başlandı.Faydalı bir çalışma olacağını ümit ediyorum.




WMARACI MÜŞTERİLERİMİZİN DEĞERLİ YORUMLARI



tekyol65 adlı üyeden alıntı

Arkadaşlara en içten teşekkür etmek istiyorum , Kafanızda hangi seo ile çalışmalıyım hangisi iyi hangisi kötü kim yardımcı olur gibi gereksiz sorular varsa silin atın arkadaşlar, burda gördüğünüz arkadaşlar şimdiye kadar gördüğüm en ilgili en bilgili en kibar ve bir o kadarda işinin ustası insanlar, gece yarısından sonra kendilerini 301 işlemi yapılacak kelepir sitem için rahatsız ettim arkadaşlar sorgusuz sualsiz gayet samimi bir okadarda mesafeli tavırları ile ellerinden geldiğince yardımcı oldular bakın daha hiçbir ödeme yapmadan hiçbir paket alımı olmadan altın değerinde bilgileri sundular yardımcı oldular , kendilerine en içten dileklerimle teşekkür ediyorum son olarakta eğer ki bu forumda kral seo varsa onlar bu adamlardır.



fnkproduksiyon adlı üyeden alıntı

Öncelikle arkadaşa bütün kalbimle teşekkür etmek istiyorum. Dün gece her soruma detaylı olarak cevap verdiği için. İlgisinden dolayı çok teşekkür ediyorum, Başlangıç paketi için ödeme yaptım. Arkadaş sağolsun hemen site bilgilerimi ve anahtar kelimelerimi istedi, çalışmaya en kısa zamanda başlayacağını söyledi. Çok teşekkür ederim.
Başarılar dilerim.


makyak476 adlı üyeden alıntı

349 tl lik paket için ödeme yapıldı. ilgili arkadaşlar. 15 gün sonra ilk raporda +ları buraya yazıcağım.


SunucuBilgim adlı üyeden alıntı

emeğinizin karşılığını almanız dileği ile, gerçekten başarıyı yakalamış ve herkesin faydalanmasını sağladığınız için teşekkürler


Referee19 adlı üyeden alıntı

Emekleriniz için teşekkür ederim.
Referee19 WebMakale DeLi1SeY

kişi bu mesajı beğendi.

SMM Panel, Sosyalyuvam, Bayilik Paneli, En Uygun Panel, Takipçi Paneli
reklam

tekyol65 tekyol65 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek web site master
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 3 / 6
  • Ticaret 1, (%0)
SeoPlatin hayırlı kazançlar dileğiyle.
SeoPlatin Swiss

kişi bu mesajı beğendi.

SunucuBilgim SunucuBilgim Web Master Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Web Master
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** K**
  • Mesajlar 372
  • Beğeniler 78 / 71
  • Ticaret 5, (%100)
emeğinizin karşılığını almanız dileği ile, gerçekten başarıyı yakalamış ve herkesin faydalanmasını sağladığınız için teşekkürler
SeoPlatin

kişi bu mesajı beğendi.

www.sanalkarga.com - Bilgi Paylaştıkça Çoğalır...

Referee19 Referee19 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2011
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Futbol Hakemi / Referee
  • Konum
  • Ad Soyad O** B**
  • Mesajlar 399
  • Beğeniler 21 / 103
  • Ticaret 8, (%88)
Emekleriniz için teşekkür ederim.
SeoPlatin

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci

ekavak ekavak WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek internet medyası
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 186
  • Beğeniler 5 / 26
  • Ticaret 6, (%100)
Hocam pm alabilirmiyim teknoloji haber sitesi için..
SeoPlatin

kişi bu mesajı beğendi.

technokolik.com

SeoPlatin SeoPlatin Yükselme Garantili SEO Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 67 / 76
  • Ticaret 18, (%100)
Detaylı olarak geri dönüş sağlanmıştır.

İlginiz için teşekkür ederiz.
 

 

tekyol65 tekyol65 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 09.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek web site master
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** A**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 3 / 6
  • Ticaret 1, (%0)
SeoPlatin Arkadaşlara en içten teşekkür etmek istiyorum , Kafanızda hangi seo ile çalışmalıyım hangisi iyi hangisi kötü kim yardımcı olur gibi gereksiz sorular varsa silin atın arkadaşlar, burda gördüğünüz arkadaşlar şimdiye kadar gördüğüm en ilgili en bilgili en kibar ve bir o kadarda işinin ustası insanlar, gece yarısından sonra kendilerini 301 işlemi yapılacak kelepir sitem için rahatsız ettim arkadaşlar sorgusuz sualsiz gayet samimi bir okadarda mesafeli tavırları ile ellerinden geldiğince yardımcı oldular bakın daha hiçbir ödeme yapmadan hiçbir paket alımı olmadan altın değerinde bilgileri sundular yardımcı oldular , kendilerine en içten dileklerimle teşekkür ediyorum son olarakta eğer ki bu forumda kral seo varsa onlar bu adamlardır.
SeoPlatin

kişi bu mesajı beğendi.

gokhanzer gokhanzer Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek mimar
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** Ö**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 8 / 15
  • Ticaret 2, (%50)
merhaba;
pm alabilirmiyim acaba.
SeoPlatin

kişi bu mesajı beğendi.

makyak476 makyak476 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 103
  • Beğeniler 1 / 22
  • Ticaret 3, (%100)
Merhaba pm ile 349 tl lik paket ile size iletmem gerekenleri alabilirmiyim
SeoPlatin

kişi bu mesajı beğendi.

SeoPlatin SeoPlatin Yükselme Garantili SEO Kullanıcı
  • Üyelik 15.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Seo Uzmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 145
  • Beğeniler 67 / 76
  • Ticaret 18, (%100)
Geri dönüşler detaylı olarak yapılmıştır.

3 kişi ile ön görüşme yapılmış olup, yarın mesai saatlerinde anlaşmaya varılacaktır.

Her iki tarafa da hayırlı olsun.

Tüm çalışmaları 6 kişilik ekibimiz titizlikle yürütecektir.
 

 

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al