Yakın zamandan bir örnekleme yapacak olursak
Şubat ayında çalışmalarını yoğunlaştırdığımız bir fabrikanın Alexa yükseliş grafiği



3 farklı dilde yoğun çalışma sonuçları



son 2 ayda 10 binlerce backlink ve organik trafik çalışması yapıldı. Alan adı derecesi yönlendirme ve bağlantılar düzenli artış göstermektedir. Ahrefin tüm backlinkleri okuması çok fazla zaman alabiliyor.
NOT: Gönderilen backlinkler google sıralamasını yükseltmek amaçlı dizayn edilir. Ahrefin okumadığı backlinkler olacaktır.



Günümüz ağında bir web sitesi sahibi olmak. Milyonlarca kişiye erişmenin en doğru yoludur.
Reklam ile de milyonlarca kişiye ulaşıyorum, SEO'ya ne gerek var? Sorusunun yanıtı SEO'nun gücünden ortaya çıkıyor. İşte SEO planımız



SEO gücü nasıl ortaya çıkıyor?
Reklam ile SEO arasındaki en büyük fark! Reklam size aktif olduğu süre boyunca, SEO ise sürekli müşteri sağlar.
Site kurucularının en çok yanıldığı nokta siteyi ilk kurduğunda reklamdan daha çok müşteri gelmesidir.
Bu düşünce SEO'yu büyük ölçüde etkisiz kılabilir. SEO ya yatırım yapan bir işletme, şirketin zor günlerinde bile üst sıralarda kalacağı için para harcamadan müşteri bulmaktadır.
SEO web sitenizi üst sıralarda tutan en önemli faktördür. detaylı bilgiler vermeye çalıştım. Sorularınız için lütfen bize yazın.
~~~
Müşterilerimizden gelen bir kaç soru
Neden SEO Gerekli ?

Bir web siteniz varsa yüzbinlerce rakibiniz vardır. Tüm rakiplerinizin web sitesi olduğunu düşünürseniz. Google gibi büyük arama motorlarında yüzbininci sıradan başlarsınız ve ilk yüze girmek için ciddi bir SEO çalışması gerekir.


Neden Sizi Seçmeliyiz?

SEO şirketleri size hemen hemen benzer hizmetleri sunar. Backlink, iç SEO, dış SEO, reklam kampanyaları ve %100 optime edilmiş site düzenlemeleri. Bizim öncelikli farkımız kendi serverlarımızda ve kendi altyapımızda çalışmaktır.


Web Sitem Zarar Görürmü?

Kendi altyapımız ile çalıştığımız için size zararlı bir kaynaktan çalışma gelme ihtimalı yoktur. Tamamen Google'un sevdiği kaynaklar ile çalışmaktayız. Arama motorları arasında zaman zaman inş ve çıkışlar mümkündür. Anlık ve dönemsel düşüşler stabil çalışmalar sonucunda düzene girmektedir.





Whatsapp +905447444182 7/24 destek@best4you.com.tr