Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
374x90 Bu Alana Reklam Ver |
![]() |
![]() |
SeoDoktoru
/ Ticaret: 132, 99%
|
1143 | 493.812 | ||
![]() |
![]() |
gerilink
/ Ticaret: 8, 100%
|
122 | 11.495 | ||
Siz de ilanınızın yukarıda yer almasını istiyorsanız tıklayın. |
![]() Farklı İp 15 Site Kalıcı Tanıtım 180 tl - 13 yıllık Tecrübe - Kaldırmama Garantisi |
|
|||
|
|||
Site Adresleri ve Bilgileri PM
Farklı İplerde 15 kaliteli ve güncel siteden tanıtım yazısı sadece toplam 180 tl Yazılar dahil isterseniz toplam 210 tl SİTELER FARKLI İPLERDE YER ALMAKTADIR Yazılar makalecim tarafından istediğiniz şekilde, özgün ve 15 farklı makale 210 kelime olacak şekilde yazılmaktadır Site1: 3 yıllık kadın Tamamen özgün Site2: 7 yıllık bilgi Tamamen özgün Site3: 6 yıllık moda Tamamen özgün Site4: 5 yıllık kadın ve evlilik Tamamen özgün Site5: 5 yıllık gelin aksesuarları Tamamen özgün Site6: 2 yıllık kadın moda Tamamen özgün Site7: 2 yıllık diyet kadın Tamamen özgün Site8: 2 yıllık moda kadın Tamamen özgün Site9: 2 yıllık kadın sitesi Tamamen özgün Site10:7 yıllık haber sitesi site11: 7 yıllık haber sitesi site12: 7 yıllık haber sitesi site13: 7 yıllık haber sitesi site14: 7 yıllık bilgi sitesi site15: 5 yıllık moda sitesi İlk 9 site tamamen özgün sitelerdir, sonrası haber siteleridir Yazılar kalıcıdır Yazıları siz verirseniz özgün yazılar olmak zorundadır Her makalede en fazla 3 kelimeye kadar çıkış yapabilirsiniz Ödeme Yöntemleri Enpara, İş Bankası, Teb, Vakıfbank, İng Bank, Papara
Konu jaja123456 tarafından (24 Ağustos 2020, 10:34 ) değiştirilmiştir.
|
![]() |
|
||||
|
||||
siteleri pm alayım
|
|
|||
|
|||
özgün olanların adreslerini rica edebilir miyim? Yazıları siz hazırlar mısınız?
|
|
||||
|
||||
Site adreslerini pm alabilirmiyim
|
|
|||
|
|||
konu linki ile beraber siteler detaylı bilgi lütfen..
|
|
|||
|
|||
mrb siteler da/pa vs? pm lütfen
|
|
||||
|
||||
Pm alabilir miyim?
|
|
|||
|
|||
Arkadaslar ben arkadastan aldım sıkıntısız sorun yaşamadım. Makaleler de gayet güzel ve profesyonel yazılmış sıkıntı yaşamazsınız. Tavsiye ederim
|
|||
WwW.iRcde.net İrc'de olan herşey
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
![]() |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|