wmaraci reklam

Güncellendi Dünyaca Ünlü Sitelerden BACKLİNK Çalışması Global Siteler Edu-Gov Siteler DA / PA Değeri Yüksek Siteler %

1.031 Mesajlar 179.502 Okunma
wmaraci reklam

Emrah Emrah WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek WM
  • Konum Batman
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 299 / 20
  • Ticaret 107, (%100)

[SIZE=5][COLOR=Blue][COLOR=#00A885][COLOR=#553982]Bilgilendirme:
Son zamanlarda sağdan soldan buldukları sitelerle ve bizden hizmet alan/konumuzu kopyalayan çok fazla amatör ilanlar bulunmakta.
Sürekli güncellenen sitelerle + 10 yıllık tecrübe ve 5 bin üzeri referans ile sizlere en kaliteli hizmeti sunmaya devam ediyoruz.

25.04.2020 Paketlerimiz Daha Kaliteli Sitelerle Güncellenmiştir.
[/COLOR][/COLOR]
[/COLOR][/SIZE]


[SIZE=5][COLOR=Blue][COLOR=Blue]

[/COLOR][/COLOR][/SIZE]

[COLOR=Red][SIZE=6]Canlı Destek: www.Googital.com[/SIZE][/COLOR][SIZE=5][COLOR=Blue]
[/COLOR][/SIZE]

[COLOR=Red][SIZE=6]%100 OLUMLU PUAN
+
5000 ve Üzeri Referans ile Sizlerleyiz.
[/SIZE][/COLOR]







[COLOR=DarkOrange][SIZE=5]Dünyaca Ünlü Sitelerden Profil Backlink fırsatıyla karşınızdayım.[/SIZE][/COLOR]



Piyasada Ucuz fiyatla tek tıkla 500 link gönderen, otomatik [SIZE=3]PROGRAMLA[/SIZE] Yapılan [SIZE=3]Spam[/SIZE] linkler değildir. Ucuz Spam linkler alıp sitenizi Filtreye sokmayın!



[SIZE=3]%100 Elle eklenmektedir.[/SIZE]

• Siteler Dünya çapında otoriter sitelerdir.

• Mozrank, hit, alexa ve trustrank değerleri de çok yüksektir.

• Her sayfada sadece size ait özel link bulunur.

• Her çalışmada doğal link olması için ip adresi değiştirilip linkiniz eklenir.

• Tamamen YASAL bir şekilde Size özel boşta bir kullanıcı adı ile hesap açılır, linkleriniz eklenir. Silinme olasılığı %1 denecek kadar azdır.

• Dofollow/nofollow karışıktır. Son panda ve penguin güncellemesinden sonra nofollow linklerin değeri arttı.

• Trustrank değeri ve Google sıralamanızı ve Alexa değerlerinizi yükseltir.

• Sitelerin ortalama yarısına anahtar kelime, yarısına ise linkinizi ekletebilirsiniz.

• Edu paketteki 3-4 site TR karaktere izin vermez. (ş,ü,ç,ğ gibi karakterler desteklemez, s,u,c,g şeklinde eklenir. + Edu sitelerde bazen sunucu sorunu olabiliyor, böyle durumlarda normal kaliteli sitelerden ekleme yapılır.)

• Sitelere kesinlikle ping yapmıyorum. Bu zararlı bir işlemdir, doğal olması için zamana bırakmanız gerekmektedir,index sorumluluğu size aittir.

• İş bitimi detaylı rapor sunulur. (Raporu link olarak iletiyoruz, müşteri gizliliğinden dolayı rapor iletildikten 15 gün sonrasında arşivimizden silinir.)


[COLOR=initial]-Çalışma teslim süremiz paket başına ortalama 25 gündür.
Bu süre içinde bilgi verilmemektedir, yalnızca iş bitimi bilgi verilmektedir.
Daha kaliteli olması için hizmet verdiğimiz siteleri yenilediğimizden ötürü bazen süre uzayabilir) Toplu alımlarda süre sorunuz. [/COLOR]

Not: verilen iş, iptal edilemez. Çalışmaya başlanmadıysa, ikinci siteniz için değişim yapılabilir.


Toplu alımlarda indirim yapılır, fiyat sorabilirsiniz.


Ödeme onayından sonra siparişler işleme alınır.


Önemli: Hizmet sağladığımız müşteri aynı hizmeti sunamaz. Sitelerin raporu, ücretsiz veya ticari amaçla satılamaz/dağıtılamaz! Tespiti halinde şikayet edilip cezai işlem uygulanacaktır.

Ayrıca; Google'ın siteler üzerinde yüzlerce algoritması var, yararını deneyerek test edebilirsiniz. Konumuzda yeterince müşteri yorumu mevcuttur.
Bu garantili bir çalışma değil dir. Garantili çalışma için seo hizmetimizi almanız gerekmektedir, bunun fiyatı da kelime rekabetine göre aylık 500-1000 tldir.

Saygılarımla..


[SIZE=6][COLOR=Red]Diğer Hizmetlerimiz[/COLOR][/SIZE]

500+ Referans / Film-Dizi siteleri için Site içi Optimizasyon ve Hitlendirme Çalışması Yapılır.

Profesyonel Firma Rehberi Kayıt Firmanızı Türkiye'ye Tanıtın %100 Manuel Ekleme


[SIZE=6][COLOR=Red]Müşteri Yorumlarımız[/COLOR][/SIZE]

sott adlı üyeden alıntı

Emrah Bey'den Güney Amerikada faaliyet gösteren ispanyolca sitemiz için 1 kelime odaklı platin paket alımı yapmıştık.

Kelimemiz rekabeti yüksek olan ve 5-6 ülkede kullanılan jenerik bir kelimeydi. 5 Yıldır ilk sayfaya gelemediğimiz sitemizi de yenilemiştik ve sonrasında Platin paketi aldık.

Şuanda kelimemizde 3 ülkede 1. sıradayız. Diğerlerinde 1-2 sayfalara geldik. Daha da iyi olacağına inanıyorum.

Teşekkürler.

Herkese tavsiye ederim.



ekayacetin adlı üyeden alıntı

Emrah beyden 3 ay önce açtığım sitem için platin paket satın aldım. Hedeflediğim anahtar kelimede ilk 100 e 3 ay boyunca girememiştim. Emrah bey söylediği tarihte sorunsuz bir şekilde siparişimi teslim etti sitem anahtar kelimede 60. sıraya geldi.Bu sıra hızla yükseliyor. Kaliteli backlink almak isteyen herkese tavsiye ederim.


EgeCan adlı üyeden alıntı

Emrah hocamla sürekli olarak çalışıyoruz. Kendisi işinin hakkını veren sürekli olarak çalıştığım nadir insanlardan. Sürekli olarak çalışmalara devam edilecektir çünkü her zaman etkisini görüyorum. Eline emeğine sağlık 6 toplu iş daha teslim alındı.


metinoz adlı üyeden alıntı

Arkadaştan paket almak isteyen arkadaşların okumasını tavsiye ederim.
Hizmeti teslim alalı 40 gün oldu. İlk başlarda sıralamda 42-45 arasında bulunan sayfamız 2. haftalarda 30-35arasına kadar yükseldi yalnız daha sonraki süreçte anlam veremediğim şekilde sayfamız 6. sayfaya 51-55 arasına düşmeye başladı. Her gün sitenin durumunu kontrol eden birisi olarak bu durum biraz canımı sıkmadı değil. 1 ay boyunca her gün kontrol ettim fakat gün geçtikçe sayfamın sıralaması olumsuz yönde düşmeye devam edince backlink hizmetinin zararlı olduğuna kanaat getirmiştim. Arkadaşa herhangi birşey sormadım demedim de.

Daha sonraki süreçte web sayfam yurt dışı aramalarında 6. sırada çıkmaya başladı fakat Türkiye aramalarında yine 60 lardaydı. Bu sefer backlink eklenen sitelerin yurt dışı kaynaklı olduğu için böyle olacağını düşünüp yinede durumu kabullendim.
Fakat 1 hafta önce baktım ki web sayfam Türkiye aramalarında da 6. sırada çıkmakta. Hemde ilk başta 52. sırada bulunan makale ile değil doğrudan doğruya anasayfamızın adıyla 6. sırada çıkmakta, kaldıki anasayfa adımız ilk 100 de bile yoktu. Bu seviyede bir başarı beklemiyordum.

Özetle ilk 100 de olmayan web sayfamız şuan 6. sırada. 1 haftadır olumsuz bir değişimde olmadı.

200 - 300 tl fiyatlarla çalışan kişilerin referanslarını kontrol ettiğimde yapılan çalışmanın kalıcı olmadığını tespit etmiştim hatta öyleki içinde seo yada backlink adı geçen websayfalarına sahip olmalarına rağmen google da "seo" ve "backlink" aramalarında ilk 100 de bile olmadıklarını farkettim. Buradan hareketle kendi web sayfalarını ilk 100 e sokamayan kişilerle çalışmadım fiyat olarak çok cazip olan arkadaşla çalıştım. Sonuçtan memnunum. Arkadaşla çalışacak kişiler gönül rahatlığıyla çalışabilir sadece benim gibi sabırsız olmamalarını tavsiye ediyorum.


sndesign adlı üyeden alıntı

Ben arkadaştan edu-gov full paket satın aldım. Güzelce hazırladı ve ilgilendi sağolsun. Nihayet Çalışma meyvasını verdi. Biraz sabır + biraz emek = Ve sonuç aşağıda:

İkinci siparişi başka bir sitem için geçtim kendisine.

Yüzlerce lirayı seoculara vermeyin, mantıklı ve yerinde adımlar atın arkadaşlar:)




jabbcreative adlı üyeden alıntı

2 hafta önce bir iş verildi kendilerine, çok memnun kaldık 3 sayfa yukarı fırlattı.
Tekrar bir sipariş geçtik kendisine, iyi çalışmalar bol kazançlar dilerim.


Siyanix adlı üyeden alıntı

Emrah arkadaştan daha önce 10 adet platin paket sipariş verildi ve çalışma sonucunda sitelerim evrim geçirdi.az önce 5 platin paket daha sipariş verildi.kendisi çözüm üreten ve kendi kafasına göre değil müşterinin istedikleri dogrultusunda ilerleyen bir arkadaşdır tşk ederiz kendisine..


WarmachineW adlı üyeden alıntı

1 Adet site için Platin paket sipariş verdim o kadar etkisi oldu ki Sitemde ki her yazı neredeyse ilk sayfalarda. 3 Adet Daha Platin Paket Siparişi Verilmiştir. Teşekkürler Emrah Bey :)


gunesgame adlı üyeden alıntı

Hem yaptığı iş hayet başarılı hemde kendisi çok iyi bir insan. Ben yeni değil çok uzun zamandan beri çalışıyorum hep memnun kaldım kendi dalımda google sıralamasında ana sayfada 7-8 tane websitem var bu işten anladığımı bu yüzden tahmin ediyorum ve bana güvenen varsa arkadaş gayet başarılı tavsiye ederim.


arap adlı üyeden alıntı

daha önce 1 sitem için çalışma yaptırıldı. Arkadaşın konusuna bilerek yazmamıştım. Çünkü iş tesliminden hemen sonra çalışmanın verimi yapılmaz iyi yorum yaparsam sonra faydasını görmezsem zoruma gider diye yorum yapmadım.

Çalışma yaptığım sitede hitler gün geçtikçe yükselmeye başladı. bugün iki sitem için daha spariş verdim


BilgiciDedeniz adlı üyeden alıntı

Bir sitem için çalışma yaptırdım, çalışma yaptırmazdan önce sitem 30. sıralardaydı. Çalışma sonrasın da site, 15. Sıralara kadar yükseldi.


mewo95 adlı üyeden alıntı

Çalışma yaptırıldı, sitem 7-8. sıralardaydı organik hit vs. uğraşıyordum paketi aldıktan sonra direk 3. sıraya çıktı.
Emrah Bey çok ilgili, teşekkürler.


eminbarkcin adlı üyeden alıntı

Arkadaşın işi teslim ettikten sonra üzerinden biraz süre geçti ve yapılan çalışmalar etkisini göstermeye başladı. Tekrar ellerinize sağlık. Yakında tekrar sipariş geçeceğim.


Euros adlı üyeden alıntı

Yeni siteler açıyorsanız eğer ana site mayetinde bulunduğunuz sektörde, kendi sektörünüzdeki sitelerden backlink almadan önce 30. günden sonra ilk olarak bu çalışmayı yaptırırsanız muazzam bir etki veriyor.

Ortalama 200k civarında hitim var, yeni site kurduğumda hep işe Emrah arkadaşımızdan platin paket alarak başlıyorum, artık doğal bir süreç oldu.

Daha öncesinde 3 defa platin paket almıştım, bugün yeni 2 tane platin paketin de siparişi verildi.

Kendisine teşekkür ederim kaliteli hizmeti ve güzel ticaret anlayışı için.


editoralp adlı üyeden alıntı

Uzun yorum yapmak için 2-3 gün beklemek istedim ve beklenen gün geldi :) Konularda gezerken Emrah hocamın konusunu gördüm, ilgimi çekti. Bir baktım yüzlerce yorum, kaliteli profil herkes memnun vs. Bende bir platin paket siparişi vermek istedim. Üzerinde calısma yaptığınız sitem 25. gününü yeni doldurdu. Kendisine 2 kelimeden oluşan anahtar kelime ilettim. Platin paket ile yaklaşık 60 küsür backlink calısması yaptı. Ayrıca 2 tane bonus hediyesi verdi :) onun için ayrı teşekkürler parantez açmak istedim. Herneyse sitemiz daha 25 günlük ve rakipler de gayet köklü siteler. İlgili aramada 60 küsürlerdeyken backlınk calısmasından sonra ilgili anahtar kelimede 6. sıraya geldik :) Her gün baktığımda 20 sıra birden atladı ve bugün baktığımda inanamadım :) Gercekten hakkını veren bir kişilik kendisi. Hem karakteri hem çalışması 10 numara 5 yıldız. Backlink çöplüğü değil onu anladım. Tekrardan teşekkürler Emrah hocam. Herkese platin paket tavsiye ederim. Yükseliş isteyenler için :) Hayırlı günler


ByAsLaN adlı üyeden alıntı

Emrah hocam ile daha önce çalışma paketleri farklı iken çalışmalar yapmıştık. Şimdi yeni gördüm paketler büyümüş ve birleştirilmiş çok güzel paketler çıkmış ortaya.

Platin paket için çalışma yaptırılmıştır.


azattarinci adlı üyeden alıntı

1 adet platin paket alındı, rapor tarafıma teslim edildi. Çalışma yaptığı kelimede sitem ilk sayfaya çıktı. Teşekkürler :D


demirumt adlı üyeden alıntı

Kardeşim'in ellerine sağlık. Çalıştığı siteler gerçekten alexa değeri yüksek siteler. şimdi raporu teslim aldım. bu kadar beklemiyordum açıkçası. farklı yerlerde saçma sapan ücretlerle seo hizmeti aramanıza gerek yok. Emrah kardeşimin fiyatları da gayet uygun bu fiyata bu kalite iş çok güzel bir fırsat. Herkese tavsiye ederim. Eline emeğine sağlık kardeşim..


Mf.Rub adlı üyeden alıntı

2 Site için çalışma yapıldı :) 1 kelime verdiğim halde direk 5-6 kelimeyi etkiledi :)
Aldığım, açtığım tüm siteler için çalışmaya devam :)

Teşekkürler dost :)


necmicolak adlı üyeden alıntı

Gold paketi bugün teslim aldım.

Hit durumumda gözle görülür derecede artış oldu. index hızında da aynı şekilde artış oldu. kendisine çok teşekkür ederim. beklediğimden çok daha iyi sonuçlandı.


yolcu_34 adlı üyeden alıntı

2.ci calisma olarak baska sitem icin gold paket isi verildi Emrah hocama. Ilk pakette baya faydasini gordum bundada gorecegim insallah. Saygilarimla.

Samsung ile


newpage adlı üyeden alıntı

Emrah Bey'den aldığım backlinkler etkisini gösteriyor yaptığımız çalışmaya güzel bir takviye oldu :)


EralpCicekdagi adlı üyeden alıntı

1 site için 60 sitelik çalışma yaptırıldı, etkisini gördüm.

1 site için daha 25 edu gov paketi sipariş verildi.


Meliksah_2006 adlı üyeden alıntı

Çalışma yapılmıştır. Oldukça zor bir kelimede 8. sırada olan sitemiz 4.sıraya getirilmiştir. İlgili ve detaylı rapor sunan bir arkadaş, teşekkürler.


Minic adlı üyeden alıntı

Rapor teslim alındı. Gördüğüm en güzel backlink çalışması. Haftaya ikinci sitemiz için çalışma yapılacaktır. Yaptırmayı düşünen arkadaşlar alabileceğiniz en güzel backlink paketi boşuna 200 300 :tl vererek spam sitelerden link almayın.


YusufKISA adlı üyeden alıntı

İlk olarak 1-2 çalışma yaptık memnun kalınca 16 adet çalışma satın alındı. Raporları teslim aldık tavsiye ederim. Temiz ve risksiz bir şekilde sitesini çıkartmak isteyenler için ideal.


Dreamhunter adlı üyeden alıntı

Çalışma yaptırıldı ve an itibariyla teslim alındı. Arkadaş son derece titizlikle ekleme işlemini yapmıştır. Yine çalışmak isteyeceğim nadir insanlardan birisi. Ellerine emeğine sağlık Emrah hocam.


habermark adlı üyeden alıntı

Ellerinize sağlık 2 sitem için biri yabancı biri türkçe 2 platin paket aldım güzel linklemeler ve tanıtım çalışması oldu teşekkür ederim


fanty_35 adlı üyeden alıntı

Sipariş verdiğim iki pakette zamanında titiz bir çalışmayla teslim edilmiştir.

Tekrar çalışmak ümidiyle..


Tarbilisim adlı üyeden alıntı

ikincikez calısma yapılmıstır titiz bir çalışmayla teslim edilmiştir.


Gloreix adlı üyeden alıntı

3 site için hizmet alındı sonuç hızlı yükselme çok teşekkür ederim güvenilir ve iyi bir arkadaş hiç düşünmeden alışveriş yapabilirsiniz.


sandox adlı üyeden alıntı

İş verildi - iş tamamlandı ve çok memnun kaldım teşekkür ederim


fthhhh41 adlı üyeden alıntı

Raporlar alındı başarılı hızlı ve ilgili bir arkadaş


AlptekinCan adlı üyeden alıntı

çalışma yaptırılmıştır çok iyi bir rapor geldi teşekkürler


hizliseedbox adlı üyeden alıntı

2 adet paket alındı ve rapor teslim edildi ilgi ve alaka için teşekkürler.


ClaudiusMedia adlı üyeden alıntı

Edu gov 3 paketi raporu teslim alındı gayet güzel bir çalışma olmuş teşekkürler
diğer siteler için siparişlerim olacak
İyi çalışmalar dilerim .


sislan adlı üyeden alıntı

Çalışma yaptırıldı ve verilen tarihte iş teslimi sorunsuz bir şekilde yapıldı, teşekkür ederiz.


dizayn adlı üyeden alıntı

3 site için çalışma yaptırıldı, ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum. kısmetse en kısa zamanda tekrar çalışılacaktır.

mesut16 adlı üyeden alıntı

Sürekli Emrah hocamla çalışıyoruz. Yine paket aldım :) Teşekkür ederim ilgin için.


ermanaltind adlı üyeden alıntı

platin paket sipariş verildi, hemen her güncellemede Emrah hocamızla iş yapıyoruz sağolsun her defasında aynı özenle güzel iş çıkartıyor.


EmProduksiyon adlı üyeden alıntı

Site tüm anahtar kelimelerde 1.sayfa ilk 4'e oturdu.
Harika bi çalışma, ekstra birşey yaptırmadım.
En yüksek paket ile geldik 1. sayfaya.
teşekkürler (y):clap::muscle:


PaTrOn35 adlı üyeden alıntı

2. sitem için çalışma yaptırıldı rapor her zamankı gibi sorunsuz teslım ettı tşkler


oflibaba adlı üyeden alıntı

Her elime aldığım siteye ilk önce yaptığım iş bu paketlerden almak. Yine kaliteli bir hizmet aldım. Teşekkür ederim


xbased adlı üyeden alıntı

çalışma yaptırılmıştır, faydasınıda görmeye başladım açıkçası teşekkür ederim.


sessizcocuk adlı üyeden alıntı

Çalışma yapılmıştır. Gelişmeleri sizlerle paylaşacağım. Emrah Hocam'a teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.


emreyurtseven adlı üyeden alıntı

Güzel,temiz Hızlı iş her anlamıyla karşılık alabileceiğiniz bi arkadaş.


Effe adlı üyeden alıntı

Rapor alındı, arkadaşa ilgisi için ayrıca teşekkür ederim.


AhmetKofali adlı üyeden alıntı

Rapor teslim alınmıştır, çalışma güzel olmuş.


Novaport adlı üyeden alıntı

Çalışma alındı, söz verdiği gibi zamanında ve bahsi geçen tüm değerlere göre linkler eklendi. Kendisine teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.


Ceybi adlı üyeden alıntı

kendisine bir site ile ilgili çalışma yaptırıldı gerçekten çok ilgili ve alakalı çok teşekkür ederim hocam herşey için teşekkürler eline emeğine sağlık.


maruchi adlı üyeden alıntı

çalışmalar zamanında teslim alındı. işini iyi yapan bir arkadaş. tavsiye ederim.


NeUTraliZE adlı üyeden alıntı

Çalışma yaptırıldı, çok ilgili bir arkadaş.


web43 adlı üyeden alıntı

Film sitesi için çalışması ve link çalışması yaptırıldı...


Daky adlı üyeden alıntı

Iki paket siparişi teslim alındı. Teşekkürler



KingDizayn adlı üyeden alıntı

Çalışma Yaptırıldı Tşkler Ellerinize Saglık


metropolfrm adlı üyeden alıntı

2 adet backlink paket alınmıştır. rapor zamanında teslim edildi


web43 adlı üyeden alıntı

Film sitesi için çalışması ve link çalışması yaptırıldı...


MyKaBuS adlı üyeden alıntı

Rapor Alınmıştır.

Çok Teşekkür Ederim İnşallah Hedef Kelimede Yükselirim.

...


PaTrOn35 adlı üyeden alıntı

yabanci oyum sitem için 2 paketdende aldim daha once baska sitem için paket almısdım ilgili arkadas inşallah ilerde diger sitelerim içinde alırım başka çalısmalarınız olursa iletirseniz sevinirim hocam işini düzgün gününde teslim eden arkadaslar oldukça ticaret zevkli iştır iki tarafda kazanır hayirli işler.


tasarimmarket adlı üyeden alıntı

7 adet site için çalışma yaptırılmıştır. Rapor alındı.


SuratTeknoloji adlı üyeden alıntı

Çalışma Yaptırıldı.Diyer projelerde çalışmak dileği ile.

WEBTURA adlı üyeden alıntı

Sorunsuz şekilde 24 saat içerisinde teslim alındı. Linkler tek tek incelendi, bir soruna rastlanmadı. Emrah Hocam'a emeklerinden ötürü teşekkür ederiz. Daha nice çalışmalara inşallah..


fRtkmR adlı üyeden alıntı

Teşekkür ederiz, işi teslim etti.. Umarım iyi dönüşler olur


hbilek adlı üyeden alıntı

1 adet alındım ve raporladı. İyi çalışma teşkekürler.


Direct adlı üyeden alıntı

İş verildi ve işi temiz bir şekilde yaptı, teşekkürler


kaangumus adlı üyeden alıntı

sorunsuzca raporu aldım . güzel çalışma teşekkürler


future adlı üyeden alıntı

Rapor teslim alınmıştır 3 site için, teşekkürler.
Tekrar çalışmak dileğiyle.


kopollo adlı üyeden alıntı

2 pakette alındı. siteler on numara :)


mos adlı üyeden alıntı

Rapor alındı. Temiz bir çalışma olmuş. Kolay gelsin.


kaptan2302 adlı üyeden alıntı

PLATİN PAKET satın alındı arkadaş detaylı raporla çalışmanın bittiğini bildirdi kontrolleri yaptım başarılı ve süper bir çalışma olmuş ellerinize sağlık hocam hayırlı işler .. Platin paketi öneririm arkadaşlar ...


eturker adlı üyeden alıntı

rapor teslim alındı teşekkürler.


tito adlı üyeden alıntı

rapor teslim alındı, teşekkürler...


doctor_cmptr adlı üyeden alıntı

çalışma yaptırıldı...

halilozcevik Escancilingir OZone

kişi bu mesajı beğendi.

SMM Panel, Sosyalyuvam, Bayilik Paneli, En Uygun Panel, Takipçi Paneli
reklam

BYILDIZ BYILDIZ WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad B** Y**
  • Mesajlar 483
  • Beğeniler 105 / 39
  • Ticaret 24, (%100)
Detayları pm alabilir miyim?
 

 

Emrah Emrah WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek WM
  • Konum Batman
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 299 / 20
  • Ticaret 107, (%100)
Detaylı pm gönderilmiştir.
 

 

realstone realstone WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad C** Y**
  • Mesajlar 15
  • Beğeniler 0 / 4
  • Ticaret 5, (%100)
örnek çalışma pm lütfen
 

 

wmaraci

Emrah Emrah WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek WM
  • Konum Batman
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 299 / 20
  • Ticaret 107, (%100)

realstone adlı üyeden alıntı

örnek çalışma pm lütfen


Merhaba,

mail üzerinden iletişim kuran siz iseniz dönüş yaptım hocam.
Değilseniz mesajıma dönüş yaparsanız pm ile detaylı bilgi veririm.
teşekkürler.
btnaslan

kişi bu mesajı beğendi.

kurtberk83 kurtberk83 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek bilgisayar teknikeri
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 8
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
gsm ile detaylı pm alabilirmiyim
 

 

Emrah Emrah WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek WM
  • Konum Batman
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 236
  • Beğeniler 299 / 20
  • Ticaret 107, (%100)

kurtberk83 adlı üyeden alıntı

gsm ile detaylı pm alabilirmiyim


pm gönderdim..
 

 

harbi46 harbi46 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad H** B**
  • Mesajlar 537
  • Beğeniler 34 / 76
  • Ticaret 50, (%100)
hocam örnek rapor alabilirmiyim
 

 

frbuldu frbuldu zfbilisim.com Kullanıcı
  • Üyelik 30.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Site Tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad F** B**
  • Mesajlar 27
  • Beğeniler 2 / 5
  • Ticaret 4, (%100)
mail ile detay alabilir miyim? maili pm attım.
 

 

Web Site Tasarım Ofisi - zfbilisim.com

ahmet24 ahmet24 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Erzincan
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 50
  • Beğeniler 10 / 7
  • Ticaret 5, (%100)
pm alabilir miyim?
 

 

www.tariflerdefteri.net
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al