wmaraci reklam

Bu Paketler İşe Yaramazsa, O Siteyi Atın Çöpe Gitsin|TAKLİTLERİMİZDEN Sakının..!|+ KDV Dahil + FATURALI Çalışmalar..! Kampanyalı

2.026 Mesajlar 483.183 Okunma
wmaraci reklam

Newyork Newyork SEO Paketleri Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Backlink Sağlayıcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 1636 / 90
  • Ticaret 290, (%100)
DEPREM Sonrası Tekrardan İş Alımımız Açılmıştır

SKYPE Adresi Değişmiştir, Lütfen Ulaşamayan Arkadaşlar Yeni SKYPE Adresimizi Eklesinler

WMARACI Dışı İletişim ( SKYPE ve Mail ) : sebu9@hotmail.com - WP Kullanmıyorum.

Son Güncelleme 18 MART 2024















 

 

 

[QUOTE=evimguzelevim;1076722683]sonuç almama 2 gün var ama  )

En güzel örnek bu galiba



[/QUOTE]

 

 

 

[quote=pwanedeta;1072180616]Kendisi bu piyasanın bana göre en iyisidir yani kişisel fikrim budur   Çok rekabetçi kelimeler de her sektörde başarı yakaladık kendisiyle. Film sitemiz için çalıştık hitler cidden 1.000-2.000 en fazla 3.000 iken. Çalıştıktan sonra online ve tekil sayacımızı görmeniz yeterlidir diye düşünüyorum:

Anlık Online

 

 

 

Tekil Ziyaretçi

 

 

Bunun yanında kendisi de işleri ile çok bilgili ve ilgilidir her türlü sorunuzu çok iyi bir dille cevaplayacağından eminiz. İyi çalışmalar kardeşim  [/quote]

 

 

 

[quote=Arcade;1071511247]Merhaba arkadaşlar. Ayın 23'ünde platin paketten satın aldım.

 

 

Paketi satın aldıgımda hitlerim 4 5k civarındaydı. Bu hafta ne olduysa 10k cıktı   dün 38k hiti gördüm ve site çöktü   şuam su satte 20k oldu site. Bu ayardada gideceğini tahmin ediyorum.

Kendisi ile hiç düşünmeden çalışabilirsiniz.

Bugün raporlarımı teslim etti daha bakmadım bile.

 

Parası son kuruşuna kadar helal olsun. Başka paket aramaya gerek yok arkadaşlar...  

[/quote]

 

 

 

Tamamen Yorumsuz Forum Dışı Mail veya Skype Müşteri Yorumları; Kendiniz Okuyup Karar Verin  

 

 

 

MAİL ;

 

 

 

 

 

Skype ;

 

 

 

 

Yine Skype ( E-Ticaret Çalışma Sonrası Kazanca Bakabilirsiniz  )

 

 

 

 

Sonucu ;

 

 

 

 

OSGB Gibi Bir Zorlu Kelime Çalışması Mail Müşterimiz;

 

 

 

 

 

Skype ( Zorlu Bir Kelime 10. Sayfadan 1. Sayfaya Gelme )

 

 

 

1. Sayfaya Gelen Müşterimiz ;

 

 

 

Başka Bir Sitemiz ;

 

 

 

Yine Bir Müşterimiz ; Adana Evden Eve Nakliyat Kelimesinde Çalışma Sonrası 1. Sayfa ;

 

 

 

Çalışma Yapılan Başka bir Site ve Kelime ;

 

 

 

Çalışma Sonrası ; Bosch Servis veya Bosch Servisi veya İzmir Bosch Servisi Kelimeleri Sonuç ;

 

 

 

 

Çalışma Sonrası Kelime 1. Sayfa 1. Sıra = Oyun Forumu ;

 

 

 

 

Farklı Bir Çalışmamız ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlk 500 de Olmayan Sitelerin Çalışma Sonrası Durumları ;

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

[quote=Baha1984;1069627380]Arkadaşla Uzun sürelerdir çalışırız kaliteli kişiliği ile ve yaptığı harika işler ile kendisine hayranız.. Film sitemizi 5 k da iken çalışmalarıyla çok kısa bir sürede 13 k ya taşıdığı için teşekkür ederiz. Şimdi başka bir sitemiz için tekrar iş verdik . hiç süphem yokki o sitede 13 20 k gorecektir.

 

Buda hitimizin ispatıdır arkadaşlar. 

 

[/quote]

 

 

 

[quote=TolgaKARAHAN;1073364708]Üstadımla birlikte, yaklaşık olarak 5-6 aydan beri sürekli olarak çalışıyoruz. İlk başta tek bir siteyle başladık, ardından iki siteye yükselttik çalışmaları ve her ay düzenli olarak çalışma alırım kendisinden. Bende kendisi gibi hizmet sektöründe bulunan biriyim ama arkadaş bir insan 6 ayda raporları bir kere mi sekteye uğratmaz? Yok, bu üstadımız hiç sekteye uğratmıyor çok şükür   Sizlere öyle kuru kuruya da çalışma yapmıyor, Google Güncellemelerini takip edip; tüm link inşasını buna göre kuruyor. Linklerini taze tutuyor, öyle ölü linklerle falan uğraştırmıyor sizi. Hizmet aldığınız pakette ne varsa onu yaparım şeklinde değil; her zaman en iyisini nasıl yaparım diye düşünerek hareket ettiğini çok net anlayabilirsiniz raporları aldıktan sonra.

 

Sağolsun, arada sırada ufak isteklerimiz taleplerimiz oldu onların hepsine elinden geldiğinde yardımcı oldu; yanımda oldu. Backlink gibi oldukça riskli bir sektörde bu kadar kaliteli birini bulmanız çok çok zor.

 

Çalışmaların etkisine gelince; hangi sitede çalışma gerçekleştirdiysek çok kısa süre içerisinde hepsi ilk sayfa ilk 3'e oynuyor. Çalışma süresince 2 adet Google Güncellemesine denk geldim, bu güncellemeler esnasında da anahtar kelimelerimde asla düşüş görmedim. Dalgalanmalar oldu tabii ki lakin bu dalgalanmaların sonucunda hep yükselişte oldum. Sayesinde hala yükseliyorum.

 

Eline emeğine, klavyene sağlık üstadım. Senin gibi kaliteli birini bulmak çok zor  [/quote]

 

 

 

[quote=yusuf219;1066926577]

 

İlk başladığında hitlerim çok düşüktü. yaklaşık 2 hafta oldu her geçen gün biraz daha artıyor ve gelişiyor. Tekrardan çok teşekkür ederim gerçekten işinin ehli profesyonel bir arkadaş.. Kesinlikle tavsiye ediyorum..[/quote]

 

[quote=modanbu;1066522677]Merhaba,

bu kadar çabuk etkileneceğini beklemiyordum.

 

http://osmanozturk.web.tr

http://www.google.com/#q=osman+öztürk

 

çalışma öncesinde.

14. sayfadaydı.

 

 

çalışma sonrasında.

1. sayfa 3. sıra şuanda.

 

Çok teşekkür ederim.[/quote]

 

 

[QUOTE=ZipirPlus_ar;1066829062]Yok yok olmayacak Arkadaş, Ben bir sitem için bir çalışma daha istiyorum. Ama önce siz değerli arkadaşlarıma bu Abimiz hakkında biraz detaylı bilgiler vereyim Gözlemlerimi Sunayım kısa kısa sonra Yaptığı işin gerçek kalitesini görün..

 

- Abimiz, Her konuda bir kere yardımcı olan bir r10 Esnafıdır, ADAMDIR, ABİDİR, bunlar bir kişi için en önemli elementlerdir benim için en azından.

 

Yaptığı işten çıkarttığım gözlemler : İlk olarak bana sitemi satmamam konusunda öğüt verdi, Zira satmayı düşündüğüm bir sitemdi Bunun için ilk olarak Teşekkür etmek istiyorum, Daha sonra Çalışmaları satın aldım Bana sonrasında Hediye ettiği bir çalışma daha oldu onun içinde Teşekkür ediyorum.

Neyse nihayetinde Çalışmalar yapıldı, Raporlar öylesine detaylı geldi ki, Ben üşendim hepsine açıp bakmaya Ben böylesine güzel bir raporlama görmedim desem sanırım yeridir. Bazı arkadaşlar gibi bütün Çalışmayı Bir adet "TXT" dosyasına döküp vermiyor.

İlk hafta Sitemin kılcal damarlarında bir hareketlenme, Görüşlerde Blurlaşma ve Göz bebeklerinde büyüme gözlemledim, SIRALAMAYA ETKİSİ olmaya başlamıştı, 2.HAFTA Hücresel olarak yenilenmeyi gözlemledim, Eski konularım'ı google 4-5 sıra üstte taşıyarak 1-2 sıralara almıştı Daha sonra hite baktım, Normalde 7-8 K arası ilerleyen hitim 10-11 K gibi yüksek sayılabilecek durumlara geldi.. ÖZETLEMEK GEREKİRSE;

 

ÖZET

1- Sıralamaya %90-100 Etkisi oldu

2- Eski konularımı google üstlere taşıdı

3- 1.gün 1 Sıra 2 gün 100.sıra derdimden kurtardı

4- Bu adam ile çalıştığım için MUTLUYUM neden mi?   İş değilde bir abim oldu işte![/QUOTE]

 

 

 

[quote=RealOne;1130438]Hayatımda gördüğüm ticaret ahlakının kralına sahip nadir insanalardan birisidir kendisi. Bu insanla anlaşamayan iş yaptrıp olumsuz şeyler diyen kişi kendisinde sorun aramalı. Bugüne kadar 6. veya 7. çalışmam kendisiyle ve bunların hiçbirisinden mutsuz ayrılmadım herkes işini bu adam kadar düzgün yapmış olsa ülkede ticaretle ilgili yaşanan sorunların hiçbirisi kalmaz kemalsunalizle.biz adlı web sitem için kendisine çalışma yaptırdım (Bu sadece 1 tanesi) Ve akşam çalışma yapıladı abartmıyorum sabah istatistiklere baktığımda şok oldum bir çalışma bukadar hızlı etkisini gösterebilir o siteye arkadaşımızdan başka hiçbir şekilde çalışma yapılmadı ve site coşmaya başladı 1 hafta sonra o siteyi 2.700 Tl ye siterobottan alıcı buldum ve sattım. Diğer yaptırdığım çalışmalarda aynı şekilde meyvelerini verdi kendisi muhteşem bir insan şiddetle tavsiye ederim herkesin çalışması gerek bu adam bir harika.

 

Ek olarak : Platin paket çalışması başlatıldı ödeme eft olarak yapıldı rapor bekleniyor bir sonraki çalışmalarımda yine bu adamla olacaktır bu admın üstüne bu işi yapacak adam tanımam.

 

Ek Olarak: Kendisi herzaman belirttiğim gibi ve bundan sonrada belirteceğim gibi işinin erbabı sözünün eri bir insan rapor teslim alındı ve muhteşem sonuçların çıkacağına adım gibi eminim daha önceden yapılan çalışmalarda bunları fördüğüm gibi bundada föreceğim. Konuyla ilgili çalışma yapttırmak isteyen arkadaşlara kesinlikle herkes gibi bende kefilim çalışılması gereken müthiş insan saygılarımı sunar başarılarının devamını dilerim.[/quote]

 

 

 

WS ;

 

[quote=power.34;3149467]Öncelikle merhaba herkese

newyork isimli arkadaşla 45 gün önce yaptığımız anlaşma öncesi googleda aramalarda düşen sitemi 45 günde gerçekten aramalarda 1. sayfa 1. sırada
 diğer kelimelerimde 2. yada 3. sıradayım ve çok memnunum
 kelime rekabeti yüksek olmasına rağmen muazzam verim aldım platin paketi öneririm.  

inanmayan pm atsın ispatlarım.[/quote]

 

[quote=sawas_07;1067015797]3 günlük ön bilgilendirme. rapor aldıktan sonra:

 

anahtar kelime 1  1.sayfa 5 ve 6. sıralarda (2 linkim çıkıyor)

 

anahtar kelime 2  2.ci sayfa 1.sırada ve bir tanede 8. sayfa 2.sırada linkim çıkıyor.

 

 

siteme şuan için 2-3 tekil hit var öyle deli gibi bir giriş yok. ama artabilirde.

 

ben bukadar etkili ve hızlı, sıralamada yer alacağımı hiç sanmıyordum. ama bugün daha 3. günü ve bu sıralamalarda yer aldıysam 1.syafa 1. sırada yer almamam söz konusu olmaz diye düşünüyorum. tabiki bu durumu sürekli benimde bir şekilde düşmemek için beslemem gerekli.

 

sana tekrar teşekkürler hocam. diğer sitelerim içinde mutlaka çalışma yaptırılacak sana.

 

hayırlı işler.[/quote]

 

[QUOTE=caliente;1074146521]Rapor alındı, mükemmel bir çalışma çıkarmış. Emeğine sağlık.

 

İlk 500 de olmayan kelimelerde direkt 2-3. sayfadan giriş sağladı site, bakalım ilerisi için neler göreceğiz  [/QUOTE]

 

 

[QUOTE=recepasann;1074077933]8. Gün rapor teslim alındı. Şuan istediğimiz kelimede 1. sıraya yerleştik, bununla beraber gelen saldırılar da cabası   Hizmetin hakkını fazlasıyla vermektedir. En kısa sürede yeni kelimeler ile tekrar çalışmak istiyoruz.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=youseo;1073962122]Raporlama alındı, çalışmalardan dolayı teşekkür ederim.

Kontrol sağladım çöp domain yok içerisinde bu beni fazlası ile memnun etti, bir kaç hafta sonra yeni bir site ile çalımalara devam edeceğim.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=alisahanyalcin;1073947478]kısa süre önce paket satın almıştım kendi kelimemde sitem sıralama da bile yoktu şuan kontrol ettiğim zaman 5. sayfa da çıkıyorum

bazı arkadaşlarımda 4. sayfa da gördüğünü belirtti çok teşekkürler tekrardan paket almayı düşünüyorum  [/QUOTE]

 

 

[QUOTE=hasansengun;1073955113]Merhaba,

 

Arkadaşlar sizlere sonuç paylaşımı yapmak istiyorum.

İlk 10 sayfada olmayan XYZ domainim için Gold Paket çalışması yaptırmıştım. Aradan geçen süre içerisinde düzenli olarak kaliteli makale içeriği girmeye devam ettim. Şuan çok güçlü olan gıda sektöründeki anahtar kelimede artık ilk sayfadayım hem de xyz domain ile. ( Google Adsense başvurumda onaylandı.)

Bu kadar kısa süre içerisinde sitemi ilk sayfaya taşımanız beni gerçekten şaşırttı.

Her şey için teşekkür ederim.

İyi Çalışmalar.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=Burti;1073865681]Sipariş geçtik bakalım bakalım[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=Kajmeroloji;1073838413]Platin paket için ödeme yapıldı.

Not : 3 ay kadar önce aldığım paketten aşırı memnunum, hala ilk 2 deyim. İşini temiz ve kalıcı yapıyor ellerine sağlık.[/QUOTE]

 

[QUOTE=Metsun;1073712712]6 site için verdiğim full paket ve gold paket siparişlerinin raporunu, söz verdiğinden daha kısa sürede teslim etti. Ayrıca ekstra hediyeler de eklemiş. Hızlı hizmetin yanında kaliteli raporlama için de teşekkür ediyorum.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=Merttug;1073677985]Ellerine kollarına sağlık , çok güzel bir çalışma yaptı.

 

Çalışma 2 günde bile kendisini gösterdi.[/QUOTE]

 

 

[quote=privatethedawn;1067188308]kısa süre önce çalışma yaptık.
kelime muazzam zordu ve helal olsun arama sonuçlarında yokken ilk sayfaya getirdi arkadaş.
bravo diyorum.
 aynı çalışmanın devamını da sipariş ediyorum
[/quote]

 

 

 

[quote=WebSupport;1067790155]Raporu teslim aldım ve inceledim. inanın kendisi paketi hariç hediyelerle dolu bir çalışma yapmış. En son backlink çalışmamı 1 sene önce başka birine yaptırmıştım o günden bugüne kimseyle çalışmadım. Bazıları başına buyruk özensiz backlink çalışması yapar çoğu linkler açılmaz, ama bu temiz ve kaliteli çalışmayı överek referans olabilirim.

 

Ücretine göre çok güvenilir bir rapor aldım. Kendisi ile bir tanışıklığım yoktur.

 

Bol hitli günler dilerim. Tşk Ederim Yeniden.

 

NOT: Ayrıca web sitem en son google güncellemesinden sonra anasayfamın indexi google 1. sayfada çıkmazdı.

 

Biraz Önce bu yazımdan sonra kontrol ettim web sitem kendi kelimesinde ilk 4'te.

 

Silver Pakette Çalışma Yapmıştık. Tşkler.[/quote]

 

 

 

 

[quote=webtasarimcom;1066441729]Rapor alındı.

 

Biz daha 3. günde etkisini gördük. web tasarımkelimesinde googlede 10. sayfadan 6. sayfaya geldik.

 

Diğer sitelerimiz içinde arkadaş ile çalışacağız.[/quote]

 

 

 

[quote=Lokum;1068344741]Bugün Raporlamalar elime ulaştı. paranın hakkını fazlasıyla vermişler.

Bu satıcı ile iş yapmak r10 daki en büyük olma sebebim bundan sonra.

 

HELAL OLSUN, diyorum başkada sözüm yok. Çok Teşekkür Ederim..[/quote]

 

 

 

[quote=REeL13;1068349084]Bu arkadaşdan daha önce almıştım oldukca faydalı oldu. Şimdi diğer sitelerim için iki paket daha aldım. Oldukça faydalı çalışmalar tavsiye ederim.[/quote]

 

 

 

[quote=Gökçebilişim;708001]rapor çok kısa sürede elime ulaştı çok acık ve detaylı bir raporlama ve rapor un kontrolünü sağladım linklerin hepsi çalışıyor yaptığı çalışma için teşekkür ederim arkadaşa ve Forumda seo çalışması yaptıracak arkadaşlara mutlaka çalışmanızı öneririm Arkadaş aldığı parayı ve Hak ediyor Helal para

Not: 2ci paket Siparişi verildi[/quote]

 

 

 

[quote=kapidaodeme;708428]Seo dedikleri bu olsa gerek, arkadaş gerçekten hızlı ve güzel bir iş çıkardı. En kısa sürede tekrar çalışma yapacağız. Teşekkürler[/quote]

 

 

[quote=Ozsoy05;1068538462]Kendisini henüz tanımıyorum ama inanılmaz derecede nazik insiyatifli birisi platin için ödeme geçtim ödeme konusunda esneklik sağladı Allah bir değil bin kez razı olsun.  [/quote]

 

 

[quote=burakatre;3752812]bu kardeşim ile 2 ay önce çalışmıştım. Alexa yirmi dört bindeydi. 80 TL platin paketi satın aldım. amacım alexada düşüş sağlamak ve kelimede çıkmak idi. site yaşım 1,5 sene.

www.ensuperhaber.com sitesi 1 ay içinde alexa müthiş düşüş sağlandı ve şuanda 4.555 sıradayım. Teşekkür ederim kendisine. herkese tavsiye ederim bir sitenin alt yapısını oluşturacak herşey mevcuttur  [/quote]

 

 

 

[quote=gunluksayfa;748072]platin paket raporunu aldım gercekten elinize yureğinize sağlık yaptığınız calısmadan cok hedye yapmıs tş ederim. inşallah herkes faydalanır.[/quote]

 

 

[quote=İlkerguzeller;743584]İlk Raporlama alındı çalışma muazzam kaliteli ve hediyeler içinde ayrıca teşekkürler[/quote]

 

 

[quote=isiksusleme;740765]eski çalışmamızda çok başarılı olduğunu gördüm

ve biraz önce 5 adet sipariş verildi ödemesi yapıldı.[/quote]

 

 

[quote=ferhatsah;730953]75 TL'lik paket alımı yapıp çok memnun kalmıştım.

ingilizce site için yapabiliyormusunuz bu çalışmayı ve aynı sonucu verirmi?

Adsense sorun olur mu?[/quote]

 

 

[quote=SerkanKLC;730353]Raporları teslim aldım. Söylediklerinin dışında bir çok kaliteli çalışmada hediye olarak yapmış. Cömertliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Sitem çalışma yapıldığı kelime ile ilgili yükselişini ilerleyen zamanlarda yine bu konu altında belirteceğim.[/quote]

 

 

[quote=byhalo;729366]Evet arkadaşlar çalışmanın sonuçları muhteşem. Siteme daha ürün eklememe rağmen (google indexim 150 civarında) seoda zorluğu 8 olan kelimemde 5. sayfaya yükseldim. Arkadaşa sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu çalışmaya + olarak bir adet .tk flash oyun sitesi açıp kelimem ile anasayfadan bir adet kendi siteme link verdim. Başkada bir çalışma yapmadım. Çalışmayı herkeze tavsiye ediyorum.[/quote]

 

 

 

[quote=Ersümer;749300]Daha önce gold paket almıştım ve çok memnun kalmıştım. Çok kısa bir sürede etkisini gördüm.

Arkadaş kesinlikle güvenilir ve işini sağlam ve kaliteli yapan biri.

Şimdi de 40 C-Class Ip Tanıtım Paketi için anlaşılmış, ödeme yapılmıştır.

 

Yine çok iyi bir çalışma olacağını düşünüyorum. Kendisine tekrar teşekkür ederim ...

 

Not: Herkese gönül rahatlığı ile önerebilirim ...[/quote]

 

 

 

[quote=Webteyiz;747454]Rapor teslim alındı bol hediyeli bir çalışma olmuş arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Faydasını göreceğime eminim...[/quote]

 

 

[quote=iSerhatY;3753178]Bol hediyeli platin paket raporu şahsıma detaylı ve düzenli biçimde sunulmuştur. Elinize sağlık  [/quote]

 

 

 

 

[quote=PBacklink;1068535977]Profesyonellik ben burdayım diye bağırıyor adeta.Hayırlı işler  [/quote]

 

 

 

 

[quote=aykuts;1068502302]arkadaş gerçekten çok ilgili çalışma yapıyor ve zamanında süprizleri cok olan kaliteli bir hizmet veriyor sıralamalara etkisi büyük sekilde fark etti.[/quote]

 

 

 

[QUOTE=aykuts;1068359710]bir kelimede çalışma yaptık şu an 20 sayfadan 3 sayfaya geldi platin paketini sipariş verdim bakalım sonuç ne olacak   ödemesi akşama geçilecek[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=Agent;1068428480]Newyork hocam sağolsun hit düşüşü yaşayan bir site için detaylı bir çalışma yaptı. Allah razı olsun on numara bir insan.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=Minimalite;1068368213]Bugün raporlarımı teslim aldım gerçekten boyle raporlama yapan birini daha önce görmedim diğerleri gibi baştan salma yapmıyor çok detayli raporlama yapiyor gerçekten kendinisine teşekkür ederim bu konuda iyi iş çıkarmış.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=Yenile;1068332059]Arkadaştan Sitemiz için Seo Desteği Aldık, Güzel iş Çıkarttı. Tavsiye Ederim[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=blntplt;1068332789]Arkadaş gününden önce raporları teslim etti, hızlı, kaliteli ve yine bol hediyeli bir çalışma olmuş. Teşekkür ederim. Emeğine sağlık Newyork...[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=yusuf219;1068338560]Raporları biraz önce teslim aldım herşeyi fazlasıyla ve hediyeleriyle teslim etti. Son derece güvenilir ve sağlam birisidir..[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=ThePartizan;1068317507]Arkadaşla ilk defa çalışıyorum. İki anahtar kelime üzerinde çalıştık. Çalışma bitmeden Google'da etkili sonuçları görmeye başladım. Çalışmanızı rahatlıkla tavsiye edebilirim.[/QUOTE]

 

 

 

 

 

[QUOTE=TurKNike;1066770524]Sitemi Açtığımdan Beri Sadece Newyork Arkadaşımla Çalışıyorum bana her konuda destek ve yardım ettiği gibi yaptığımız çalışmalar sonrasında nihayet sitem kelimesinde 1 inci sayfa ve 1. inci sıraya gelmiştir daha önceki çalışmada 7.inci sıraya kadar gelmiştik 2 inci çalışmayı yaptırdıktan kısa süre sonra 1 inci sırayı elde ettik. Kendisiyle Çalışmakla tereddüt etmeyin.

 

Saygılarımla.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=RCT;1066626861]3 Adet Paket Alındı . Raporlar Söylenen Zamanda Ulaştı. Kelimelerimde İlk 2 Günde 26.sıradan 19. sıra Ve İlk Yüzde Olmayan Kelimemde 58. Sıra Şimdilik.

Yeni Sitelerimin İçin Yeni Paketler Alacağım . İşini Hakkıyla Yapan Bir Arkadaşımız İtrade Verirken Çok Memnunum İbaresi Aradım...[/QUOTE]

 

[QUOTE=worldwide;1066491735]Arkadaş söylediğinden fazlasıyla bol hediyeli bir şekilde çalışma yapmıştır.Yapılan çalışmadan kesinlikle memnun kalınmıştır belirtilen anahtar kelimelerde yükselişler başlamıştır.Güvenilir işini dört dörtlük yapan bir arkadaş.[/QUOTE]

 

[QUOTE=tepenet;1066918362]Arkadaşla Silver paket çalışması yaptık. Yorum için biraz beklemeyi tercih ettim. Çalışma yaptığımız kelimede sitem google sıralamasında 500 site içersinde yoktu. Bir hafta gibi bir süre geçti. Şimdi 4. sayfaya kadar yükseldi. Teşekkür ederim Bakalım daha ne kadar yükselecek.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=TurKNike;1066539309]yakın zamanda daha önce çalışma yaptığım sitem için bir çalışma daha yaptıracağım ve yeni acmayı düşündüğüm site içinde yaptıracagım acıkcası Newyork hocamdan kolay kolay şaşmam .. siteme çalışma öncesi Hitim 200-300 idi şuan ise 1500 Tekil ve her gün dahada artıyor alexa değerimde günlük 100-200 k düşüyor yaptığı işi hakkıyla yapıyor. Ayrıca sadece çalışmalara ücret alıyor yanında da muhabbet ve sohbeti ücretsiz  [/QUOTE]

 

 

[QUOTE=kskboy;2952608]Gerçekten çok etkili 2 günde 4-5 sıra oynadım 1. sayfada teşekkürler tekrar uzun soluklu çalışmamız dileğiyle.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=kenansagiroglu;1066321243]Arkadaşa ilgisinden dolayı bir kezde sizin huzurunuzda teşekkür ederim. Açık ve Net söylemek gerekirse, İlgisi işe başlamadan böyleyse, işinde başarılı olmaması imkansız. Emin ellerde sitemin daha iyi yerlere geldiğini göreceğime emin olduğum için çok mutluyum.[/QUOTE]

 

Çalışma Sonrası;

 

 

[QUOTE=kenansagiroglu;1066385912]Hani reklam falan diceksiniz belki ama şu kadarını söyliim, bu arkadaş aylık arama oranları çok yüksek olan bir anahtar kelimede 2. sayfaya getirdi sitemi, sitede anahtar kelimeye ait içerikte yok aslında, yeni site olduğu için çalışmalar devam etmekte. Allah razı olsun arkadaşım senden hakkını sonuna kadar verdiğini kanıtladın. Seninle sonuna kadar çalışılacaktır. Eyvallah.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=YNSKVN;1066894449]Rapor teslim alındı, cok detaylı ve temiz bir çalışma yapmış. dönüşler süper teşekkür ederim[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=ZipirPlus_ar;1066745258]Şimdi diyeceğim o ki, Bütün bu işlemlerin dışında kendisi hakkında düşüncelerimi birazda olsa değiştirdiğimi belirtmek isterim, Şu varki ilk başta "Ulan bu adam havalının teki" demedim desem yalan söylemiş olurum, Hatta çalışmak bile istemedim sonra bazen tabularınızı yıkmanız gerekir bende öyle yaptım daha Sonra ekledim işte iş alımı gerçekleştirdik, Bir süre sonra benim için artık bir abiydi, Ciddi anlamda öyle yahu bir Adam bu kadarmı sevimli olur, Bu kadarmı tatlı dilli ve Bu kadar mı iyi niyetli olur. Düşününce iyi ki tanımışım diyorum, Zira Bu kadar Övgüye ben olsam   BEDAVA çalışma yapardım ama bu yaptığı çalışmaları varya başka yerde bulamazsınız, Daha rapor teslim edilmeden (Çalışma devam ediyor ) Etkisini görüyorum bunu hissedebilirsiniz. Eğer iyi bir blogger iseniz. Sonrasında eklemek istediklerim o kadar çok olacak ki   Ayrıntılı olarak dönüş yapacağım Ama bu aldığı ücretler GANİ GANİ HAKKIDIR. Teşekkür ederim Üstat.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=orchuns;1066749319]Platin paket alındı ve işi zamanında teslim etti güvenilirdir. Pr 0 olan sitem 1 oldu şimdiden Teşekkürler...[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=yusuf219;1066861603]Çalışma biteli 2 gün oluyor gözle görülür bir artış var çok teşekkür ederim.. Kesinlikle tavsiye ediyorum..[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=webtasarimcom;1066793864]10 adet site için çalışma yapıldı

 

rapor alındı

 

çok başarılı arkadaş[/QUOTE]

 

[QUOTE=bysca;1066839715]İşine özen gösteren değerli bir arkadaş, kaliteli çalışma + benim için en önemlisi zamanında teslim ve güzel raporlama teşekkürler.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=mucoco;1066575797]"Gold + Blogspot" için anlaşılmış,

 

Arkadaş söylediğinden fazlasıyla bol hediyeli bir şekilde çalışma yapmıştır.Yapılan çalışmadan kesinlikle memnun kalınmıştır.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=DcTurk;1066276831]Arkadaş bir gün içerisinde raporu sundu. Ekstra çalışma bile yaptı. Kendisine teşekkür ederim. Eminim yaptığı çalışma ilerleyen günlerde siteye de yansıyacaktır[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=controlbilisim;1066271639]Az önce hiç beklemediğim sürpriz bir pm aldım.Arkadaştan hiç bir talebimiz olmamasına rağmen cumartesi hediyesi olarak dizin ekleme ve toplist hizmeti sağlamış bize.Eline sağlık diyorum,bu devirde böyle şey kaldımı? Teşekkür ederiz tekrar çok mutlu olduk  [/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=berkan_33;1066112678]İşi Başarı ile Teslim Aldım ...

Arkadaşa Gözü Kapalı Kefilim ..

İşini son derece titizlikle ve özenle yapmaktadır. 

Kesinlikle Güvenilir ve ilgili ..

Teşekkür Ederim

Ayrıca Extra Bir çok hizmette aldım 

 

İyi Çalışmalar Dilerim  [/QUOTE]

 

 

Çalışma Sonucu;

 

 

[QUOTE=berkan_33;1066148820]Çalışma yapılalı 3 gün oldu sitemde gözle görülür ciddi bir artış söz konusu[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=Muz;1066783658]Sagolsun arkadas isinde bir numara cok ilgili biri verdigim para Helali hos olsun. isi bitirip raporu teslim etti gercekten tavsiye ederim..[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=medevil;1066790800]Çalışma bitti, gerçekten çok ilgili bir arkadaş. Ellerine sağlık teşekkür ediyorum. Ayrıca herkesin söylediği gibi hediyeleride cabası. Kimseyi hediyesiz göndermiyor anladığım kadarıyla   Umarım yine çalışma fırsatı buluruz.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=EnesVural;1066396454]Süper Çalışma Bundan Sonra Her Zaman Sizinle Çalışacağım[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=ugurugurcan;1066415584]Dönüşler harika oldu gerçekten bu arkadaş emeğinin hakkını veriyor [/QUOTE]

 

 

[QUOTE=blntplt;1067788620]Arkadaş taahhüt ettiği tarihten önce işi bitirip, hediyeleri ile birlikte detaylı raporu teslim etmiştir. Titiz çalıştığı bariz ortada. Teşekkür ederim.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=turkstar;1066415106]arkadaş güvenilir biridir tavsiyemdir..[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=r1mec;1066413386]Raporu aldım arkadaşın çok düzenli bir çalışma sistemi var. Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını dilerim.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=TurkHosted;1066839956]2 adet rapor teslim alındı, güzel özverili bir çalışma olmuş. Newyork'a teşekkürler.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=Fadeex;1066835519]Teşekkürler başarılı bır çalışma olmuş emeğinize sağlık..[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=FatihSERT;1066403176]paket alındı.raporuda aldım.

ilgili bir arkadaşımız teşekkür ederim.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=Galder;1066394632]Rapor alınmıştır güzel çalışma tşkl[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=Megabytes;1066394568]raporumu aldım arkadaş çok ilgili ve bu işi iyi biliyor.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=dogaatac;1066130573]çalışma yapılmıştır .

detaylı rapor az önce elime geldi.

 

4-4 lük çalışma.herkese öneririm.[/QUOTE]

 

 

2. Çalışma

[QUOTE=boluwebtasarim;1066109807]bu adam fena beyler herkez gözü kapalı çalışabilir yeni açtığım bir site için çalıştım ve insan olarak iyi ve iş olrak mükemmel çalışıyor.

 

açtığım site daha 1 ay olmadan ilk açtığımda alexa sıralaması 24.xxx.xxx'den şuan 5.xxx.xxx sıralarına düştü index olarakta harika index almaya başladı açıkcası ilk başlarda daha 600-700 index varken şuan 2800-3000 index arasında he bide unutmadan index hzı 9 saatten daha aşağıya düştü gerisini siz düşünün tşk ederim  [/QUOTE]

 

 

[QUOTE=Mecruh;1066304687]Raporlar ulaştı. Haftalık çalışma ile devam edeceğiz  

Teşekkürler...[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=werthamon;1066050832]Wiki backlink hizmeti satın alınmıştır..bu arkadas inanılmaz işler yapıyor çok hızlı bir şekilde raporu teslim aldım..tşklerimi iletiyorum.umarım birlikte daha çok işler yaparız..kolay gelsin..[/QUOTE]

 

[QUOTE=hakantopuzoglu;1066793385]Çok hızlı ve kaliteli bir hizmet aldığım için memnunum. Çalışmaya devam edeceğim.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=Baglumfrm;1065951367]Teşekkür ederim raporları aldım ALLAH razı olsun güzel çalışma[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=iSoTurK;1065948196]işiniz açık ve bol olsun hocam

 

hizmet alınmış çok güzel hitmet veriyor ve ziyaretçi defterlerinin olduğu siteler kaliteli sitelerdir önerilir.  [/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=onrckr;1065948840]Rapor teslim alındı , hızlı ve güvenilir bir arkadaş.[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=Myilmaz;1065954618]Çalışma yaptırıldı.teşekkürler.[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=SeoZe;1065958383]çalşma siparişi verildikten sonra çok kısa bir sürede raporlar teslim alındı arkadaşımız hızlı ve düzgün iş çıkardı extra çalışma yapıp yollamış saolsun tavsiye ediyorum.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=NAVIGATOR;1065962267]Çalışma yaptırdım. İlgili bir arkadaş. Teşekkürler...[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=frx1;1065965307]ilgili bir arkadas kisa surede calismayi teslim ediyor.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=Eyce]Raporu teslim aldım. Önemli ve Hit'i yüksek sitelere yapmış olması beni sevindirdi.

İşini iyi yapan biri oldugu kesin.

Teşekkürler.  [/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=Mehtix;1065971779]güvenilir bir arkadaş aynı zamanda çokta yardımcı oluyor kesinlikle tavsiye ederim..[/QUOTE]

 

 

 

2. Çalışma

[QUOTE=Mehtix;1066076211]çalışma yaptırıldı hızlı bi arkdaş gayette ilgili[/QUOTE]

 

 

Çalışma Sonucu ;

 

 

[QUOTE=Mehtix;1066149252]arkadaşın çalışması sayesinde alexram 24mden 10m ye düştü teşekkürler  [/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=AsmA;1065974950]Hayırlı Satışlar Hocam. Kendisi İlgili Bir Arkadaştır.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=bambo;1066014293]İşi zamanında yapan, işin hakkını veren bir arkadaşımız. Teşekkürler.[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=boluwebtasarim;1066037557]iş tamamlanmıştır ve eskisi ilk saniyelerden anlaşılmıştır çok iyi güvenilir ve temiz iş yapan birisidir teşekkür ederim...[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=krake;1066024965]Hızlı ve kaliteli çalışma için tşk ederim.[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=dincerecevit;1066032278]Hayırlı satışlar, ilgili, iyi ve dürüst bir arkadaştır.[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=Tektufek;1066041347]Arkadaşa çalışma siparişi verildikten hemen sonra çok kısa bir sürede raporlar teslim alındı arkadaşımız hızlı ve düzgün iş çıkardı herkese tavsiye ediyorum.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=privatethedawn;1067623529]1 adet platin paket, 1 adet te blog çalışması sipariş edildi ve ödeme garanti bankası ile havale yapıldı. daha önce de arkadaş ile 7-8 çalışma yaptık çok faydalı oldu.

teşekkürler[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=mucoco;1067697162]Platin paket çalışması teslim alındı bu sanırım 4. çalışmamız, bu seferki ultra hediyeli   teşekkür ederim.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=ugurugurcan;1067726631]Platin paket alınmıştır dönüşler güzel herzaman çalışıyorum arkadaşla.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=ahmetos;1067711988]Platin paket eksiksiz ve üstüne bol çok bol hediyeli olarak yapılmıştır.

Raporlar detaylı ve kontrol edilmiştir.

 

Sizinle yine çalışacağım. Şimdiden iyi bayramlar, hayırlı işler.

Elinize sağlık.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=CoRcH;1067708532]Paketleriniz cok genismis hocam. Butun sosyal backlink hizmetleri mevcut.

Hayırlı işler.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=Fadeex;1067762013]Bir site ıçın çalışma yaptırılmıştır ılgılı ve yardım sever arkadaş tesekkurler[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=cnrmedya;1067758253]Arkadaşa teşekkürler güzel çalışmalar cıkartıyor, arkadaşla çalışmaya devam edicez[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=sitenianlat;1067777363]Bi konudaki mağduriyet sonucu arkadaş yardım etti. Çalışma yaptırıldı. çook teşekkürler.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=KR@LKSK;1067778621]Daha önce kendisiyle çalışmıştık. Şimdi de kendisi hediye çalışma yaptı üstelik benim talebim olmamasına rağmen  

 

Tekrar teşekkür ediyorum[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=Dio;1065978242]Raporlar alındı. Sonuç herşey söylendiği gibi temiz işçilik. Güvenilir.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=Magic;1066248830]raporlar teslim alındı, teşekkürler[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=kenansagiroglu;1066345483]Arkadaş Raporlarını teslim etmiş olup, ciddi emeğinin karşılığını vermiştir. Teşekkür ediyorum sürekli çalışılacağını bildirir. Başarılar dilerim.[/QUOTE]

 

 

 

 

 

[QUOTE=tasarimmarket;1066276367]Rapor alınmıştır. Arkadaş çok tatlı sevimli iyi bir arkadaştır. güvenle iş verebilirsiniz.[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=controlbilisim;1066256297]Rapor Teslim alındı,incelendi,arkadaş anlaştığımızdan tam olarak %25 fazla iş yapmış,eline,emeğine,yüreğine sağlık başarılarının devamını dilerim,senin gibiler bu piyasada herzaman dimdik ayakta durur.Tekrar teşekkürler.Diğer işlerimizde görüşmek üzere....[/QUOTE]

 

 

 

 

[QUOTE=muhammedislam;1066312237]gold paket alındı, güzel çalışma çıkardı[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=Doc.Deniz;1066317972]İşi 1 günde halletti, çok hızlı bir arkadaş. Umarım faydalı olur teşekkürler.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=draligus;1066317444]Özetle tekrar çalışmayı planlıyorum..[/QUOTE]

 

 

Çalışma Sonucu;

 

 

[QUOTE=draligus;1066326923]popüler bir kelimede 2 gün içinde 8. sayfadan 5. sayfaya çıktım.[/QUOTE]

 

 

 

[QUOTE=gumba;1066342219]Arkadaşa çalışma siparişi verildikten hemen sonra çok kısa bir sürede raporlar teslim alındı arkadaşımız hızlı ve düzgün iş çıkardı herkese tavsiye ediyorum. Ayrıca kendisi istedigmizden fazlasını vererek eklemeler ve + hizmetler verdi tşkrler[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=mfe34;1066372014]Newyork;Raporlar Teslim Edilmiştir, Kelimelerde iyi yerlerdesiniz, Umarım Kalıcı Halde Durur, İyi Günler Dilerim.

 

Çalışma iyi bir şekilde tamamlanmıştır , arkadaş başda ne söz verdiyse sonrada onu yerine getirmiştir , esnaflığı için teşekkürler.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=Xnbia;1066565237]Gold paket raporu alındı, çok detaylı ve arkadaş çok ilgili kesinlikle tavsiye ederim.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=acelemvar;1066342701]Newyork arkadaşımız raporlarımı söz verdiği tarihten önce teslim etmiştir. Açıkçası raporları bu kadar kısa sürede alacağımı tahmin etmiyordum. Bu kadar kısa sürede yaptığı kaliteli ve ekstra çalışmadan dolayı kendisine teşekkür ediyorum.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=extraloob;1066349879]2 günde işi teslim etti bakalım dönüşü nasıl olacak, arkadaş güvenilirdir başarıalr dilerim.[/QUOTE]

 

[QUOTE=TUGR4;1066545206]özenli titiz ilgili uygun bilgili nazik dah ne olsun teşekkürler   çalışma raporları elime ulaştı çıkarımım budur. Tekrar çalışacağız hayırlı işler.[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=izmirfm;1066541528]2 site için çalışma yaptırılımıştır. Klaiteli bir raporlama ve çalışma olmuş. Teşekkürler[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=webtasarimcom;1066451859]1 Adet alınmıştır.

 

Arkadaş çalışmalarında çok başarılı olduğu için BEKLENİYOR cümlesini kullanmıyoruz bile. Çalışmalara başarılı olarak bakıyoruz

 

Teşekkürler[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=noname52;1066884731]rapor teslim alındı hızlı ve sorumlu bir arkadaş teşekkür ederiz..[/QUOTE]

 

[QUOTE=HLMEKZ;1066852772]Platin paket çalışması yaptırıldı.Sonuna kadar emek harcayan en ufak bi sıkıntıda yardımcı olan değerli bir arkadaş şüpheniz olmasın bol kazançlar.[/QUOTE]

 

[QUOTE=sebe;1066857285]Bir adet oyun sitem için görüşüldü. Sağolsun arkadaş her sorumuza üşenmeden cevap veriyor ve gereken ilgiyi fazlasıyla gösteriyor. Böyle insanlarla gerek iş yapmak, gerekse tanışmak gerçekten güzel.[/QUOTE]

 

[QUOTE=TeXaS;1066894843]Rapor teslim alındı , ayrıntılı ve güzel bir çalışma gerçekleştirmiş kendisine teşekkür ederim  [/QUOTE]

 

 

[QUOTE=KingBoatman;1067120249]işini çok iyi yapan ve işin arkasında duran bir arkadaşımız ben tebrik ediyorum.

 bir çok insan al parayı bak keyfine der ama sen öyle degilsin.
[/QUOTE]

 

 

[QUOTE=medevil;1066790800]Çalışma bitti, gerçekten çok ilgili bir arkadaş. Ellerine sağlık teşekkür ediyorum. Ayrıca herkesin söylediği gibi hediyeleride cabası. Kimseyi hediyesiz göndermiyor anladığım kadarıyla   Umarım yine çalışma fırsatı buluruz.[/QUOTE]

 

 

 

Herkese Bol Kazançlar, Bol Hitler...

 

 

 

 

Müşterimizin Güzel Dilekleri için Sonsuz Teşekkürler...





















Mesaj 4 defa düzenlendi. Son düzenleyen: Newyork (18.03.2024 18:54)

yorukOgLu prometheus Serhan

kişi bu mesajı beğendi.

SMM Panel, Sosyalyuvam, Bayilik Paneli, En Uygun Panel, Takipçi Paneli
reklam

gokayc gokayc WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Makine Mühendisliği
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad G** Ç**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 23 / 40
  • Ticaret 2, (%100)
Bir haftalık site için silver paket uygun mudur acaba? Bir zararı olur mu?
Newyork

kişi bu mesajı beğendi.

reaels reaels WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 550
  • Beğeniler 174 / 157
  • Ticaret 9, (%100)
kolay gelsin :)
Newyork

kişi bu mesajı beğendi.

Newyork Newyork SEO Paketleri Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Backlink Sağlayıcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 1636 / 90
  • Ticaret 290, (%100)


Tşk Ederim ;)
lawyer38

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci

snldmr34 snldmr34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İnternet Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** D**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
3 aylık bir site için silver paketi denemek istiyorum ödeme bilgilerini gönderirseniz çalışmak isterim sizinle.
Newyork

kişi bu mesajı beğendi.

Newyork Newyork SEO Paketleri Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Backlink Sağlayıcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 1636 / 90
  • Ticaret 290, (%100)

snldmr34 adlı üyeden alıntı

3 aylık bir site için silver paketi denemek istiyorum ödeme bilgilerini gönderirseniz çalışmak isterim sizinle.



Dönüş Yapıldı Üstadım.
 

 

opelopc opelopc Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 28.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** K**
  • Mesajlar 4
  • Beğeniler 0 / 2
  • Ticaret 1, (%0)
silvet paket alındı ödemesi yapılacak arkadaş gerçekten ilgili biri
Newyork

kişi bu mesajı beğendi.

snldmr34 snldmr34 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 09.02.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İnternet Yazılım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ş** D**
  • Mesajlar 31
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
Silver paket alındı ödeme yapıldı..
Newyork

kişi bu mesajı beğendi.

Newyork Newyork SEO Paketleri Kullanıcı
  • Üyelik 06.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Backlink Sağlayıcı
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad H** Ç**
  • Mesajlar 354
  • Beğeniler 1636 / 90
  • Ticaret 290, (%100)

snldmr34 adlı üyeden alıntı

Silver paket alındı ödeme yapıldı..


Rapor Tamamlanıp Teslim Edilmiştir.
 

 

KaRaKoSe53 KaRaKoSe53 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.06.2012
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek E-Ticaret
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ü** K**
  • Mesajlar 375
  • Beğeniler 21 / 113
  • Ticaret 63, (%100)
pm atıldı dönüşüm bekleniliyor.

Ek Olarak: 1 adet platin paket satın alınmıştır. Rapor bekleniliyor ..
rapora göre dönüş yapılacaktır.
Newyork

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al