[CENTER][CENTER]Online Sipariş https://panel.seonom.com.tr


Rapor Takip https://rapor.seonom.com.tr
(Çalışmanız tamamlandığında cep telefonunuza veya mail adresinize gönderilen kod ile raporunuzu indirebilirsiniz.)







[SIZE=5]Tüm Paketlerde %50 INDIRIM Fırsatı Başladı![/SIZE]


Paketler Artık Daha Güçlü Fiyatlar Daha Düşük!
(Kampanya yeni alımlar için geçerlidir)
[SIZE=3]Güncel müşteri yorumlarımızdan bazılarını konumuzun en alt kısmında bulunmaktadır.Mutlaka göz atmanızı öneriyorum.[/SIZE]
[SIZE=3]Sizde bu mutlu müşterilerden biri neden olmayasınız? :)
[/SIZE]






[SIZE=4]Teşekkür Konularımız :)[/SIZE][/CENTER]













[SIZE=4]Rekabetin Agresif Olduğu Bir Kelimede İlk 500'de Olmayan Müşterimizde Henüz Çalışma Devam Ederken Aldığımız Sonuç. Başka Söze Gerek Var mı?:)[/SIZE]



[CENTER]











[/CENTER]



























[CENTER][CENTER]









-

-




-










[/CENTER]
[/CENTER]

Bizi tercih eden güzel insanlardan sadece birkaçı :)



AVC1 adlı üyeden alıntı

Rekabetin çok fazla olduğu bir sektörde hocam ile 2 çalışma yaptık ilk 500de olmayan siteyi kısa süre içerisinde 1. sayfaya taşıdı, 3. paket için anlaşma yaptık. İnşallah daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum, kendisi ilgili, bilgili ve tecrübeli. Ne zaman yazsam çok hızlı bir şekilde sorularımı cevaplıyor Allah razı olsun inşallah uzun süreli çalışırız. Hayırlı işler diliyorum





Drowlyt adlı üyeden alıntı

Hocamla forumdan bir tavsiye üzerine çalışmaya başladım. Öncelikle harika bir kişiliğe sahip olduğunu söylemek istiyorum. Sohbeti hoş, kişiyi düşünen, emeğe saygı duyan biri.

İş noktasında tam bir usta, profesyonel. Aylardır fark etmediğimiz hacklinklere rağmen adam 5. sayfalardan alıp belirlediğimiz kelimelerde 1. sayfaya taşıdı bizi. Tam bir başarı öyküsü oldu bu benim için. Bu etkene rağmen hiç beklemediğim, bunda belki de pek bir şey elde edemeyiz dediğim kelimelerde sitemin 1. sırada olması beni çok mutlu etti. Bunun için kendisine gerçekten minnetarım. Süreç içinde her türlü konuda destek oldu ve bilgi verdi. Kesinlikle ortaya muazzam bir iş çıkarttığını söyleyebilirim.


[/CENTER]


emreires adlı üyeden alıntı

Kendisinden SEO danışmanlık hizmeti alındı. 3 aylık sözleşme imzalanıp, 1. sayfa için anlaşıldı. 3 ay boyunca samimi bir şekilde aşağı yukarı her gün rapor iletip muhabbet etti benimle. 3 kelimede 1. sayfa diye anlaşmıştık fakat ilettiğim tüm kelimeleri 3 ayın sonunda 1. sayfaya çekti. Çalışma bittikten sonra 1 ayda kendi devam edeceğini iletti. SEO konusunda forumda bir çok kişiyle iş yaptım, çalıştım ama hiçbiri @SEOnom; gibi bir hizmet sunamadı. Gözünüz kapalı hem paranızı hem projenizi emanet edebilirsiniz. Teşekkür ederim tekrardan.



novastarix adlı üyeden alıntı

Kendisi harika bir insan. Hit almayan websitem sayenizde 200-300 hit almaya başladı ve kullanıcılar gerektiğimden fazla sistemimde duruyolar :) Teşekkürler @SEOnom;



demirbey adlı üyeden alıntı

İlk alınan paketten dolayı sonuçlarda yükselmeler ve trafik artışı sağlandı. (1 ay sonunda)
Buna bağlı olarak iki adet daha Premium Mega Paket alındı. Bu işlerden sonra nasip olursa birkaç işte daha birlikte çalışacağız arkadaşla.

Gerçekten işini bilen ve seven birisi. Bu tarz insanlarla iş yapmak da benim için keyif oluyor. Soru soruyorsun yanıtın geliyor hemen. Net yanıtlar. İş veriyorsun işini teslim ediyor. Gerçekten şu piyasada böyle insanlarla çalışmak çok zor artık. Ben kendisiyle uzun yıllar çalışacağımızı düşünüyorum. Seo konusunda da kesinlikle tavsiye ederim.

Ellerine sağlık şimdiden.



Mavigenc adlı üyeden alıntı

SEOnom ile yaklaşık 3-4 aydır çalışıyoruz. Tüm vaadlerini yerine getirdi. Üç kelimeden bir tanesi 3. Sıraya bir tanesi 9. Sıraya diğeri de 10-11 arasında.

Oldukça başarılı, telefonlarımıza ve sorularımıza cevap veren, ilgili alakalı ve aldığı paranın hakkını vermek için çabalayan bir arkadaş.

Kendisini tanıdığıma çok memnunum. Kesinlikle Tavsiye ederim.




eskidefterler adlı üyeden alıntı

Merhabalar. Yaklaşık bir senedir üst paketlerde çalışıyoruz. Bilgili, ilgili ve dürüst olmaları sebebi ile çalışmanızı şiddetle öneririz. Tekrar teşekkür ederiz, iyi çalışmalar.




dknakgun adlı üyeden alıntı

1 site için 2x ultra mega paket alım yapıldı. (23. günde etkilerini görmeye başladık. Sıralama 2. sayfala sonlarından ilk sayfanın sonlarına kadar attı.)

teşekkürler :)







murrtex adlı üyeden alıntı

30-45 Gün Önce Kendisine Ulaşmıştım Seo Konusunda. Bana Seonom Dev Paketini Önermişti


İstediğim tüm kelimeleri başarıyla sıralamaya soktu hem de çok da pahalı olmayan bir paketle.




ÇALIŞMA BİTTİKTEN SONRAKİ SIRALAMA DURUMU



BAŞLANGIÇDAKİ SIRALAMA DURUMU





Daha sitem 1 aylık olmasına rağmen, sitem için gereken çoğu kelimelerim sıralamaya girdi. Ve Rapor Sunumu Çok Güzel


İlerde tekrardan bir paket daha almayı düşünüyorum @SEOnom;







karmetta adlı üyeden alıntı

En üst paket satın aldı Çok önemli anahtar kelime 1.sayfaya yükseldik ve verim oranımız %300 ' arttı çalışmalara devam edeceğim ayrıyetten 4 farklı web sitem için kısa sürede sipariş geçeceğim

Gerçekten çalışmalarda şüpheniz olmasın ilgili ve çok etkili çalışma yapıyor arkadaş teşekkürler.






Hemvol adlı üyeden alıntı

Bugün güzel bir haberle uyandım :) Sitem 1. sayfaya gelmiş. Herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Çalışanlar gerçekten profesyonel ve çok cana yakın insanlar. Kesinlikle pişman olmayacaksınız..





M_Erdogan adlı üyeden alıntı

SEOnom'a Bir Teşekkürüm var. Kendisi ile eskiden de paket çalışmaları gerçekleştirdim. Ancak son 2 ay önce devamlı bir çalışma gerçekleştirdim. Herkes gibi bende sanırım gaflete düştüm aslında bu gafleti ortağım yüzünden düştüm bu gaflet şuydu. SEOnom ile ilk ay çalışma gerçekleştirdik ve rekabeti yüksek olan bir kelimede 1ay içerisinde 2nci sayfanın alt sıralarına site gelip yerini aldı daha sonra ortağım sıkıntı oluşturduğu için 2nci ayı seonom ile yapamadık ve 2nci ayda ortağımın şahsi çalışmalarından dolayı neredeyse site ilk zamanından daha beter bir hale gelecekti ve tekrar ortakla yollarımı ayırıp SEOnom ile hemen hızlıca bir anlaşma gerçekleştirdim ve site şuan 1hafta içersin de yükselişe geçip düzelmeye başladı.

Herkes için küçük ola bilir ama benim için büyük bir başarı çünkü rekabeti olan kelimenin neredeyse 20 senedir içerisindeyim ve ne denli zor olduğunu bilen birisiyim.

Gerçekten TEŞEKKÜR ederim SEOnom İyiki varsın iyiki tanıdım sizleri.

Bundan sonra SEOnom Ailesine mensup biriyim ve bu aile ile hem büyümeye hem de yürümekten ayrılmayacağım.





fdtasarim adlı üyeden alıntı

Arkadaşlar merhaba. Yazacaklarım biraz uzun olacak hakkınızı helal edin. Ben de 1 ay önce 2 adet ultra mega paket satın aldım. yıllardır *** u kullanırım. çok kez seo çalışması adı altında kandırıldım. Maalesef hep **************lara denk geldim. uzun süre *** a uğramadım bile çünkü hayal kırıklığına uğradım. En son ince eleyip sık dokuyarak bu arkadaşla tanışdık. yine de çekiniyordum açıkçası ama yorumlar beni tatmin etti. Velhasıl başladık. süremiz dolmadan da ara ara takip ediyordum. Gerçekten rekabetli bir sektör için çalışma istedim. Başlamadan önce sırası 80 lerde olan sitemizi 1 ay gibi kısa bir sürede bazı kelimelerinde ilk 10 a, bazı kelimelerde ilk 20 ye kadar getirdi ki çalışma henüz yeni bitti. Tam olarak linkler indexlenmediği halde bu sonuca ulaştık. 2. çalışmamız için de aynı sonucu alacağımdan eminim. Uzun lafın kısası, çok para kaybetmiş ve tecrübe kazanmış biri olarak, kesinlikle olumlu sonuçlar alacağınızdan şüpheniz olmasın. Arkadaşa Güvenebilirsiniz. Tekrar teşekkür ediyorum. Artık seninleyim seonom :)





Arcentumedya adlı üyeden alıntı

Daha sipariş vereli birkaç gün süre geçti sitemiz ilk 3. sayfalar da yer almaktadır. Müşterilerimiz bizden memnun bizde @SEOnom; 'dan memnunuz. Teşekkür ederiz.





electroshoc adlı üyeden alıntı

Çalışma bittikten 3 gün sonra zorlu kelimede en kısa sürede etki gösterdi Tavsiye edilir A+++ Kalitede





miracaslan adlı üyeden alıntı

Zaim Usta ile 27 Ağustos günü Ultra Mega paketi aldım :) ilk günden itibaren gerek satış öncesi gerek satış sonrası hep destek oldu ve yardım etti. Kendisinin SEO konusun da gayet bilgili birisi olduğunu düşünüyorum gerek on page gerek ise off page konusunda. Kendisinden sadece backlink paketi almama rağmet on page konusunda da bana yardım etti. Ve aşağıda ki resimde de göreceğiniz üzere search console verilerim 3 kat arttı ve bunlar sadece 15 gün de oldu. Raporumu gününde teslim etti şuan inceleyebildim raporlaması o kadar sade ki gözü yormuyor ve her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmış. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Bir dahaki paket alımlarımda da kendisi ile çalışacağım. Ayrıca hediyeleri beni benden aldı :)






grknaks adlı üyeden alıntı

Hocamla yaklaşık 1 ay öncesinde işe başladık. Dönüşleri de geç ama güzel bir şekilde geldi. Oldum olası SEO paketlerini sevmem ve çok iyi bir şekilde analiz etmeye dikkat ederim. Fakat Seonom hocam ile yaptığımız bu iş resimde de görüldüğü gibi güzel bir çalışmayı ortaya çıkardı. Özellikle de en zorlu sektörlerde yapılan bu güzel çalışma beraberinde başarıyı da getirdi. İlgi ve alakanız için teşekkürler.





NebaServices adlı üyeden alıntı

Henüz çalışma bitmeden zor kelimelerde aldığımız ciddi yükselişler için teşekkür ederiz. Başarıların devamını dileriz.








asanlar adlı üyeden alıntı

15 yıldır bu camiyadayım onlar kere seo yaptırdım fakat çogu zaman paramız hep çöpe gitti taki hocam ile tanışana kadar şimdilik bir site verdim site yerlerde sürünüyordu şimdi zirveyi zorluyoruz durum böyle olunca sırada diger siteler var 3 adet site için 4 aylık çalışma içinde anlaştık eline emegine saglık teşkkürler.





Crewx adlı üyeden alıntı

Arkadaşa ***.net üzerinde dolaşırken rastladım. SEO paketlerini inceleyip ultra mega paketi ile x2 şekilde anlaşma sağladım. Bugün tam olarak 28. gün ve rekabeti yüksek olan anahtar kelimede bizi 81.sıradan 6.sıraya taşıdı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Kendisi gerçekten başarılı birisi ben seo paketlerinin etkili olduğunu düşünüyorum. Alacak arkadaşlara öneririm.







Baha1984 adlı üyeden alıntı

Gungor Hocama 2. Ultra Mega Dev Paketimizin Siparişini Verdik. Hocam gene dehşet işler cıkararak bizi şaşırtmaya devam ediyor. 7 k ile başladıgımız sitemizi 35 k cıkaran gungor hocama herkesin huzurunda teşekkür ederim. Kendisi hem iş ahlakı hem ticaret ahlakına sahip olduğu için ayrıca teşekkür ederim. Buğüne kadar ne istersek bıkmasan usanmadan yapan güngör hocam aldığı paranın kat kat kat daha fazlasını hak ediyor. Yakın zamanda bir ultra paket daha satın alacağız. Çalışacak arkadaşlar gözü kapalı çalışabilirler. Teşekkürler Güngör Hocam. Sayende site kendine geldi :)









CyprusDesign adlı üyeden alıntı

Sitemiz için seonom ultra paket satın alındı. Belirtilen süre içerisinde teslimat gerçekleşti. Şu an 1.Sayfa 3. sıradayız. Teşekkürler.









ekremt adlı üyeden alıntı

Film sektöründe yükselişi zor olan bir sitede ilk çalışma sonucu gayet olumlu bir yükseliş aldık. İkinci çalışmaya başlanılacak.








atacane adlı üyeden alıntı

e ticaret sitemde Kolonya kelimesinde calisma yaptik bu donemde en çok aranan kelime olmasina ragmen mukemmel sonuçlar gördük kesinlikle calismaniz gereken kisi güngör bey tek pişmanlığım daha once neden calismaya baslamadigimiz basarilrinin devamini dilerim simdi yeni zor bir kelime calismasi daha yapacagiz eminimki bunda da çok iyi sonuçlar alacagiz sizlere detaylarini göndereceğim







BAL MEDYA adlı üyeden alıntı

Zor kelimelerdeki aldıgım değişim şu şekilde. Ve her gün yükselmeğe devam ediyoruz. Allah bozmasın :))









kafakalem adlı üyeden alıntı

Hocamla bir aylık bir çalışma yaptık. Zor anahtar kelimelerde hiç yokken 2. Sayfaya geldik. Diğer içeriklerimizde de hit arttı. İnşallah uzun süre devam edeceğiz ��

Her konuda da destek sağlıyor. Bildiklerini güzelce açıklıyor. Dediğim gibi uzun süre devam edeceğiz.








byerdogan adlı üyeden alıntı

Herkese Merhaba,


Çok firma araştırdım. Çok kişiyle görüştüm ama bir türlü güvenemedim. Sonuçta SEO çalışması yaptıracağız ve doğru bir çalışma yaptırmak önemli. Çünkü yanlış bir hamle de sitenin geleceğini etkilemek söz konusu. Her neyse konu sahibi arkadaş ile uzun uzun görüştük. Sorularımı sıkılmadan yanıtladı ve daha fazlasını da ekledi. Rehber niteliğindeki yanıtları, ne tür bir SEO hizmetine ihtiyacımız olduğunu ifade etmesi oldukça memnun etti. Ultra Mega paketini önerdi. Aslında paket tarzı çalışmalar pek tercih etmeyen biri olarak, kendisinin nasıl sonuçlar alacağımız konusunda beni ikna etmesiyle satın aldık. Yani bu güveni sağladığı için kendisine de teşekkür ediyorum. Gerçekten verimli bir hizmet paketi seçtik. Çalışma yaklaşık 1 ay sürdü. Planladığı zamanda da teslim etti. Teslime yakın zamanlarda iletişime geçerek çalışma hakkında ki son durumları aktardı. Hatta çalışma sürecinde hangi kelimelerde ne noktalara geldiğimizi de gösterdi. Eh görünce dedik gerçekten işe yarıyor. Kendisi ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacağını ifade etti. Süreci takip edeceğini söylemesi de ayrıca memnun etti. İşinde başarılılar. İletişim ve çalışma anlayışı konusunda oldukça şeffaf ve hızlı aksiyonlar aldılar. Çalışma sonrası anlaşılabilir şekilde ilettikleri rapor da takdire şayan. Kendilerine böyle güzel bir çalışma tamamladıkları için çok teşekkür ediyorum. Yolcuğumuzun devamı olacağına eminim. Çünkü o güveni hem çalışmalarındaki performans hemde iletişim sürecinde verdikleri güven ile aşıladılar.










isoatz adlı üyeden alıntı

Sıralamada olmayan anahtar kelimelerimizi kısa zamanda sıralamaya getirdi. Raporlama sistemi yeterliydi. Hızlı ve sorunsuz bir ticaret oldu. Teşekkürler.










sbaydar adlı üyeden alıntı

Ultra Mega paket çalışıldı, çok kısa bir sürede rekabeti yüksek bir kelimede ilk 100'de yokken 1.sırada kendimi buldum. Bu kadarını açıkça beklemiyordum, helal olsun diyecek söz bulamıyorum. Ellerinize, emeklerinize sağlık.









Noblee adlı üyeden alıntı

Seonom Ultra Mega paketini satın aldım. Öncelikle satan arkadaş çok ilgili ve backlink çalışmasını günlere bölerek profesyonelce yapmaktadır.
- Backlink çalışmasından önce yerlerde olan Alexa değerim günlük şekilde istikrarlı şekilde düşmeye başladı.
- Verdiğim anahtar kelimelerde hitlerim gün geçtikçe artmaktadır.
- Gözle görülür şekilde site ivme kazanmaya başladı.
- Çalışma raporu geldikten sonra tüm siteleri inceledim, tanıtım yazıları ve ufak makaleler şeklinde linkler ekleniyor.
- Ek olarak kişisel sitem için ek isteklerimi ücretsiz şekilde yaptı.

Diğer yüksek ücretlere satılan backlink paketlerden almadığım verimi aldım. [COLOR=#B8312F]Tavsiye Puanım 10/10[/COLOR] :clap:








dijipr adlı üyeden alıntı

Hocamdan İş teslim alındı, her şey den önce ilgi alakası için çok teşekkür ederim. İşi gücü rast gelsin nice çalışmalara inşallah. Bahtı açık olsun hayırlı satışlar hocam. Çalışmalarını kesinlikle tavsiye ederim sitenizin gözle görülür bir şekilde yükselişini izlemek istiyorsanız kesinlikle çalışmalısınız verdiğiniz paranın hakkını Zaim hocam fazlasıyla vermekte.








emrahdegirmen adlı üyeden alıntı

1 ay önce seo hizmeti almak için kendisiyle çalışmaya başladık. Gayet memnun kaldığım bir hizmet oldu. Tüm süreç boyunca yakından ilgilendi. Hangi paketin siteme uygun olacağı dahil her konuda yardımcı oldu. Seo hizmeti ile birlikte tüm süreç boyunca rehberlik etti her adımda bilgilendirdi. Çalışma planladığı gibi 1 ay sürdü ve 1 ay sonunda teslim etti. Çalışma bittikten sonra da gelişimi takip edecek olması da için çabası. Bir hizmet satın almakla kalmayız bir dost bir rehber kazanmış olduk. Ayrıca çok bilgili ve çok anlayışlı her sorduğum soruya sıkılmadan cevap verdi. Çalışmayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye edebilirim.









HiWorld adlı üyeden alıntı

Dev SEO Paketini yaklaşık 10 gün önce aldım. Daha önce 3. sırada dahi çıkmayan yazılarımdan artık 1. sayfada çıkanlar bile var. Kim bilir SEO paketi tamamlandığında neler olacak. Sitemde toplam 50 makale var ama bütün buna rağmen gerek Alexa sıralaması, gerek üstte çıkma oranım büyük ölçüde arttı. 4 ayda aldığım Search Console verilerinin yarısını 10 günde aldım. Bu paket bittikten sonra tekrar almayı düşünüyorum ve herkese tavsiye ederim. Kredi kartıyla bile işlem yapıyorlar, kurumsal olmaları da güvenilirliği ayrıca arttırıyor. A+++ seviyesinde herkese tavsiye ederim, pişman olmazsınız.










[SPOILER]

ahmetkara adlı üyeden alıntı

Güngör beyden 1 adet seo siparişi verdim sonuçların gelmesi yaklaşık 1 hafta sürdü. ve bu süre içerisinde web sitem verdiğim tüm anahtar kelimelerden 1. sayfaya geldi. İşini gerçekten iyi yapan kaliteli bir insan. Müşteriyle olan muhabbeti ve ilgisi ayrıca güzel. Seo hizmeti arıyosanız hiç şüphesiz güngör beyle iletişime geçsin. Kaybetmez gerçekten kazanırsınız. Herkese tavsiye ederim, bundan sonraki çalışmalarımdada aynı şekilde güngör beyle çalışacağım :)






Baha1984 adlı üyeden alıntı

Gungor Hocam İle 15 Gun once Film sitemiz icin dev pakette anlasma sagladık. Ödemesini yaptık. İşlemlere başladı. Daha 10 gun olmasına ragmen film sitemizde dehset bir hit artışı gorduk. Bunun uzerine kendisiyle tekrar konusup paketimizi ultraya cevirdik. Gerçekten gozu kapalı calısabilirsiniz. piyasadaki sitelere milyonlar harcamayın etkisi gercekten muhtesem. kendisine çok teşekkür ederim. elinize sağlık hocam.






fatii adlı üyeden alıntı

Konusunda usta :) Kendisinden paket satın alındı gerçekten gözle görülür fark var teşekkürlerimi sunuyorum. en Kısa zamanda yeniden alım sağlayacam tekrardan teşekkürler hocam..





burak4ydin adlı üyeden alıntı

Arkadaş ile belirlenen rekabetin baya yüksek olduğu tek kelimede 2 aylık süreç sonrasında ilk sayfadayız ❤ Sabrın sonu selamettir arkadaşlar, sonuna kadar referansıyım arkadaşın çok daha başarılı işler çalışmaya devam edeceğim :)






mahfuz adlı üyeden alıntı

Dev Segment paketinden sipariş vermiştim. Çalışma zamana yayılarak eksiksiz bir şekilde yapıldı. Gerçekten özenilerek yapılmış bir çalışma olduğunu sonuçları ile gösterdi. Sitemdeki hit istikrarlı bir şekilde artmaya başladı. Aşağıya çalışma ile başlayan hit artış grafiğini bırakıyorum. Zaim Beye emeklerinden dolayı çok teşekkür ederimO:) . Aldığı parayı sonuna kadar hak eden bir insan. Güvenle alış veriş yapabilirsiniz. Herkese bol "HİT"li günler:)







RedRover adlı üyeden alıntı

bir kaç ay önce hizmeti satın almıştım. Geçen hafta farkettiğimde iki anahtar kelimede 1. ve 3. sırada olduğumu gördüm. Çok teşekkür ederim. Diğer websitem için sipariş vermek istiyorum






Buyaweb adlı üyeden alıntı

Projemize beraber başladık ve SEO işleri için kendisiyle anlaştık. Rekabeti zor kelimelerde kısa sürede güzel başarılara imza attık ve atmayada devam ediyoruz. Devamlı kendisi işe çalışacağız daha güzel yerlere de geleceğiz inanıyorum. Performanslı ve etkili çalışma için kendisine teşekkür ederim.





kadersiz35 adlı üyeden alıntı

Bir tane sorunlu müşterim vardı ve 4 den fazla seocuyu bu siteye soktum. Site 4aydır gelmiyor aksine dahada geriye doğru gidiyor.
neyse güngör ajansla anlaştım son bir seferde bunu deneyelim dedim.
ilk 500de olmayan siteyi, anti seo yapılmış siteyi 1 ay gibi sürede 3. sayfaya kadar getirdi. Bundan sonraki büyün işlerim onundur.
bu arada kelime zorluğu rekabeti en çok olan 3 kelimeden birisi.

gönül rahatlığı ile çalışabilirsiniz.




dijitalekip adlı üyeden alıntı

Güngör hocamla aylardır çalışıyorum karakter olarak mükemmel bir insan, iyi geri dönüşler alacağınıza garanti veriyorum






akvarist adlı üyeden alıntı

Ultra Segment Paket'ten alındı. Daha çalışmanın ortalarında ilgili kelimede yükselmeler başladı zaten. Şu anda ilgili kelimelerde ilk sayfadayım. Paketi daha yeni teslim aldım. Muhtemelen ilk üçe kadar yükselmeye devam edecektir.
Özenli çalışma ve raporlama için çok teşekkür ediyorum. Ocak ayında diğer bir sitem için aynı paketten yine sipariş geçeceğim.






TurkDebrid adlı üyeden alıntı

Çok kisa surede rapor teslim edildi. Googlede ciddi derecede yukselme ve siparislerimizde iyi etkide yukselme oldu. Cok tesekkur ediyoruz. :)





user65 adlı üyeden alıntı

Zor bir sektör olmamıza rağmen Google'da yükselmede ciddi bir katkı payı oldu. Hocamın sunduğu raporlar gayet anlaşır kendisine teşekkür ediyorum.






ByFan adlı üyeden alıntı

Arkadaşla yaklaşık 1 aydır çalışıyoruz ve gerçekten muhteşem bir insan. Her yazdığımda anında cevap vermekle kalmıyor beni seo konusunda detaylıca bilgilendiriyor ve çok yararlı bilgileri benimle paylaşarak sitemi nasıl yukarılara taşıyabileceğim hakkında ipuçları veriyor sonuna kadar seninle çalışacağım dostum *** senin gibi insanlarla güzel.





ultibil adlı üyeden alıntı

Güngör ile daha önce defalarca çalıştık, yaptığı iş tam bir harika etkisi çok hızlı, aldığı linklerin anahtar kelimelerimde sitemden daha öne çıktığını bizzat gördüm,çünkü linklerin hepsi kaliteli. Birden fazla sitemiz için çalıştık şimdide bir adet ultra segment siparişi verildi. Şimdiden eline emeğine sağlık ����





JustiNHorgaN adlı üyeden alıntı

Verdiğim anahtar kelimelerle siteyi birinci sıraya taşıdı çok ilgili ve işinde başarılı tavsiye ederim





dijitalekip adlı üyeden alıntı

Güngör hocamla aylardır çalışıyorum karakter olarak mükemmel bir insan, iyi geri dönüşler alacağınıza garanti veriyorum





NecatiGZL adlı üyeden alıntı

Yöresel ürünler sitem için çalışma yapıldı 10 günde etkisini gösterdi. 2. sayfadan 4. sıraya geldim dahada ilerliyor. Teşekkürler :)




Minifirsat adlı üyeden alıntı

Hiç bir sıralamada olmayan bir web sitesini aldığım bir paket sayesinden abartmadan söylüyorum istediğim 1 kelimede 1.sayfa 3. sıraya getirmeme yardımcı oldu bundan sonraki seo konusunda çalışacağım tek arkadaş teşekkürler hayırlı satışlar.





oguzhankayan adlı üyeden alıntı

En düşük paketten sipariş vermiştim, daha üstünden az bir vakit geçmesine rağmen 80. sıradan 49. sıraya kadar indik kelimemizde. Kim bilir linkler oturunca, vakit ilerleyince nasıl olacak. Arkadaşın verdiği hizmet gerçekten kalitesini, etkisini hissettiriyor. Çok teşekkür ediyorum.





Oyunistek adlı üyeden alıntı

Güngör Hocamdan Yaklaşık 20 Gün Önce Dev Segment Siparişi Vermiştim.Ve Siparişimi Aldım Sonuçlarından da memnunum. iyi ki vermişim Yakın Zamanda Kendisiyle birkaç çalışmamız daha olacak. Gerek Karakteri olsun Gerek yardımları gerekse İşi KESİNLİKLE çekinmeden Kendisiyle İş yapabilirsiniz. Emeklerinden dolayı Bu Yorumu içten yazdım vede Teşekkürü kendisine borç bilirim.




Seoraks adlı üyeden alıntı

150 liralık paketten hizmet aldım, sitem şimdiden yükselmeye başladı, çok Teşekkürler.





MitiSen adlı üyeden alıntı

Kendisi ile dev segment için anlaşmıştık.Anlaşmamızdan sonra bu gün iş bitti ve detaylı bir raporlama ile geri döndü.Ticaret ahlakının yanında kendisi samimide birisidir.Kesinlikle güvenebileceğiniz birisidir.Sitem yaptığı işlemlerden sonra şuan tr de 54k ya kadar düştü.Önceden sıralamada bile yoktu.Kendisine çok teşekkür ediyorum.Tekrar çalışmak dileği ile :)




allergien adlı üyeden alıntı

Sanırım 10. Siparişim felan, her müşterinin veya kendi sitelerimin domaın register ettikten sonra 2.is olarak aldığım standart hizmet bir nevi çalışmanın temeli, kendisi sözünün eri, yardımsever ve iyi bir baba, 2 isim teslim edilmiştir, ay başı için farkli sipariş verilmiştir, teşekkür ederim.





marco01 adlı üyeden alıntı

Güngör kardeşimin eline sağlık, raporları az önce iletti. Geniş kapsamlı bir rapor hazırladı kendisi. Site sıralama bakımından kendini hemen belli etti. Teşekkür ediyorum buradan kendisine...





chtkr adlı üyeden alıntı

Güngör Hocam ile uzun zamandır çalışıyorum. Bu işi helaliyle düzgün doğru yapan nadir insanlardan biridir. 1 Adet site için yine kapısını çaldım, kolaylıklar dilerim :)





recordable adlı üyeden alıntı

Hizmeti teslim aldım, çok memnunum. Bir çok kişiyle çalıştım ama ilgisi, açıklaması gerçekten güzel. Duvarla konuşuyormuşum gibi hissetmeden iletişim kurabildiğim ender seo hizmeti sunanlardan. Kendisine tekrar teşekkür ediyorum.





werthamon adlı üyeden alıntı

Dev segment paketi alınmıştır. Çok düzgün bir insan belirtilen sürede teslimatı bitirdi.üst sıralarda sık sık çıkan ağır anahtar kelime çalışması Ultra segment paketi için bir kez daha kapısını çalacağım.Umarım çok kısa sürede çalışmalarının meyvesini de alacağız.inanıyorum böyle ilgili ve siteyi kendi sitesiymiş gibi benimseyip çalışan bir adam sayesinde site iyi bir gelecektir..kendisine teşekkür ediyorum.ufak hediyeler için de tşk ederim:)





femrey adlı üyeden alıntı

Dev segment paket raporu alındı. Titiz iş çıkartılmış teşekkür ediyorum.





BloodyHeaven adlı üyeden alıntı

Kendisi ile iş anlaşması yaptıktan sonra, sorduğum sorulara sabırlı şekilde cevap verip işimi zamanın'da teslim etti. Sunduğu rapor gayet anlaşılır ve tatmin edici. Kendisine teşekkürlerimi iletiyorum.