Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle kendimden bahsetmek gerekirse devlet memuruyum. Daha önce birkaç web sitesi kurdum ama birçoğunu kapattım veya sattım. Şuan ise elimde sadece webbenger.com kaldı, ona da aylardır bakmıyorum. Çünkü o kategoride zaten onlarca web sitesi var ve insanların bunu ziyaret etmeleri için herhangi bir farklılık yok.. Siteyi tek başıma yönetmeye kalkmak ve içerik üretmek de belli bir süre sonra insanı bunaltıyor.

Şimdi yeni bir web sitesi kurmak istiyorum. Aklımda herhangi kesin bir karar yok. Birlikte bir proje yapmak isteyen arkadaşlar bana ulaşırlarsa (2-3-4 kişi) birlikte güzel bir sistem oluşturabiliriz. Masrafları birlikte karşılarız, aramızda bir sistem oluşturur ve bu sisteme uygun şekilde çalışmalar yapabiliriz.

Yukarıda da belirtmiş olduğum gibi herhangi bir konuda kesin bir kararım yok illa şu olacak diye birşey demiyorum kesinlikle, ortak bir karar alır ve buna göre hareket ederiz. İster forum, ister blog, isterseniz de başka birşey.. önemli olan tek şey ortak fikir ile hareket edip bıkmadan usanmadan projemizi geliştirmek. Bu konuda benimle birlikte hareket etmek isteyen arkadaşlar olursa pm yoluyla veya m.emingunduz@gmail.com adresinden bana ulaşabilirler. İyi günler dilerim :)