Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Seçenekler | Stil |
|
![]() |
![]() |
![]() Ne Yapacağımı Bilmiyorum |
|
|||
|
|||
http://healthforsports.com
Böyle bir blog olusturdum adsense onayladi 30 kusur yazi var iyice hevesim kacti satsam satamiyorum parada kazanamiorum hit ziyaretci gelmiyor yani bi cozum bulamadim sitede yabanci site yazilar cok fazla kopyada degil zaten kopya olsa adsense kabul etmezdi yardim pleaase |
![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
Site içeriği rekabeti yüksek kelimelerden oluşuyor.Rekabetin az olduğu içeriklere yoğunlaşirsaniz.Ozaman para kazanmaya başlayabilirsiniz.
|
|
||||
|
||||
Kısa surede oluaşacak bir şey değil ki bu iş bana kalirsa biraz zaman verin para kazanacaksiniz emim olun.
|
||||
BHA | www.berkinaktas.com.tr
|
|
||||
|
||||
Niche sitelerden kazanma 6-9 ayı bulduğu söyleniyor genelde.
Eğer yazılarınız içerisinde görsel varsa pinterestte paylaşın, yok olmadı otomatik sistem kurun pintereste yönelik, Bir tr alan adlı sitem 6 aydır açık ama para kazandırmadığı için Pinterest sistemine çevirdim. 1 ay olmadı henüz, bir pinin tutması sayesinde şuan günlük ortalama 3 TL getirisi var. Bir deneyin. |
|
|||
|
|||
Browland hocam pinterest sistemini son zamanlarda çok denk gelmeye başladım. Detaylı bilgi için nasıl bir araştırma yapmamız lazım veya bildiğiniz bi içerik linki var mı ? Detaylandırırsanız çok memnun oluruz darki66
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Güncel, takipteyiz
|
|
||||
|
||||
Ben araştırma yaparken forumlarda "arama kısmına" Pinterest yazıp çıkan sonuçlar tek, tek okuyarak ve üzerine para harcayarak öğrendim.
|
|
|||
|
|||
Pinterest banada mantikli geldi aciklarmisiniz ve ben olmazsa yani siteye hit getirebilicek yani yuksek hit getiricek kisilerle ortak olabilirim kazandigimin %50 si yada biraz fazlasi olsun bende kazaniyim ortagimda kazansin
|
Cevap Yaz Favorilerime Ekle |
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi) | |
Seçenekler | |
Stil | |
|
|
|