Web Sitem: Finans Raporları

Askerden yeni geldim şuan iş bulma ve çalışma konusunda dünya genelinde problem olduğundan web site kurarak evde para kazanma ve birşeylerle uğraşıp zaman geçirmek adına web sitemi kurdum.

Daha evvelde de yine buna benzer bir web çalışmam olduğu için Finans sektöründe biraz tecrübeliyim. Elimde de ayrıca kullanıma hazır makalelerim ve analizlerim olduğundan içerik açısından problem yaşamadım.

Web tasarım ve az çok php bilgimin yanında seo ile de alakadarım. Bu yüzden kullandığım domain olsun hosting olsun makalelerimin seo ya uygunluğu olsun hepsi ince bir elekten geçerek hazırlanıyor. Bu aşamada sayfa açılış hızı ve css en çok işimizi kolaylaştıracak 2 şey.

Belirttiğim gibi bu tarz bir çalışmam daha evvelde olduğu için elimde facebook sayfam var 1.5 K kadar takipçi ve üyem mevcut. Yayınlanan makalelerim için sadece google dan değil sosyal medyadan da misafir almaya çalışıyorum. Bunun yanında pinterest ve benzeri platformlarda çalışmalara yapacağım.

Finans Raporlari sitem henüz çok yeni olduğundan illaki eksikleri mevcuttur farkettikçe ve zaman buldukça revizeler yapılacaktır. şimdilik bu kadar :)