www.seyruseferim.com

Temmuz 2020 tarihinde kurulan SeyrüSeferim, havacılığa ilişkin güncel bilgiler, kapsamlı anlatımlar, kariyer fırsatları ve sektöre ilişkin yayınları sunarak; havacılığı herkese anlatmak, sevdirmek ve Türkiye’de havacılığa merak duyanları biraz olsun aydınlatmak üzere kurulmuş bir bilgi sitesidir.

Amacımız kısa sürede her kesimden ve her yaş grubundan pek çok kişiye ulaşmak, böylece havacılığı sektör oyuncularının yanı sıra bu alana ilgi duyan ve merak eden herkese hitap eden bir alan olduğunu kanıtlamaktır.

SeyrüSeferimde içerik üreten kişi ve/veya kişiler; çoğunlukla lisans, yüksek lisans ve doktora programlarında öğrenim hayatlarına devam eden havacılık, lojistik ve ulaştırma bilim dalları öğrencilerinden ve/veya sektör çalışanlarından oluşması hedefimizdir. Bunun dışında havacılık sektörüne ilgi duyanlar da SeyrüSeferim’de çeviri yapabilmektedir. Her yazı yayımlanmadan önce uzmanların kontrolünden geçmektedir.

SeyrüSeferim’de yer alan kategori ve başlıklar şahsi fikirlerden, çeşitli yabancı kaynaklardan yapılan çevirilerden, sektör deneyimlerinden ve alınan eğitim sonucu edinilen bilgilerden oluşmaktadır. Bilgi edinme kaynaklarımızı seçerken oldukça titiz bir şekilde konunun uzmanı olduğundan emin olduğumuz kişileri ve/veya kurumları seçmeye özen gösteriyoruz. En doğru bilgiyi, en sade dille ve anlaşılır biçimde aktarmaya çalışıyoruz. Sözün özü, havacılığa ilişkin internet dünyasındaki Türkçe içerik sıkıntısını gidermek için kurulan SeyrüSeferim içeriklerinin her biri el emeği, göz nurudur.


Seyrüseferim’i takip ettiğiniz sürece, her gün havacılığa ilişkin yeni bir bilgi öğrenmeniz, yeniden şaşırmanız, belki ilham almanız ve de yaratıcılığınızı kullanmak üzere heveslenip bizimle bir harekete geçmeniz için çalışıyoruz.

Ayrıca siz de sitemizde yazmak istiyor, okudukça öğrenmek, gelişmek ve bu yolda fayda sağlamak istiyorsanız seyruseferimm@gmail.com’a yazabilirsiniz.