Merhaba değerli forum üyeleri paylaşıma geçmeden önce forum üzerinden ve mail üzerinden gelen neden artık tema paylaşmıyorsun ? Neden şu veya bu blogger işim var ücretli yardımcı olmuyorsun? Gibi mesajlara cevap vermek istiyorum.

Arkadaşlar gerek forumda gerekse sitemde yoğun muhabirlik işim nedeni ile artık eskisi gibi tema paylaşım konusunda, blogger işlerinde ve diğer işlerde aktif olamıyorum herkesin bildiği gibi bölgemizin bazı yerlerinde yaşanan yasaklardan ve çatışmalardan dolayı haber akışı yoğun olduğu gibi gündelik yaşam içerinden birçok olay meydana geliyor şehir merkezinde sorumlu muhabir olduğum için habere koşmaktan ve haber yazmak pek boş zamanım olmuyor bundan dolayı artık eskisi gibi aktif olamıyorum bunu için sizlerden özür dilerim ve beli aralıklarla da olsa tema paylaşımına devam edeceğimi bilmenizi isterim.

3RDBALL Blogger teması şuan kadar hiç abartısız blogger üzerinde gördüğüm en iyi ve ihtiyaçlara cevap verecek en güzel tasarıma sahip bir temadır blogger video ve film temaları konusunda tema arayışında olan bloggerlar için oldukça ideal bir temadır.



Demo // İndir
Kaynak: Bloggertema.net