Merhaba, 200 TL Steam cüzdan koduna ihtiyacım var.

[COLOR="Blue"]200 TL' lik cüzdan kodu 140 TL' ye alınacaktır.[/COLOR]

ÖNEMLİ! WMARACI VEYA DH REFERANSLI SAĞLAM OLMAYANLAR LÜTFEN ÖNCE ÖDEME SONRA KOD TESLİMİ BENZERİ ŞEYLER HAYAL ETMESİN! SADECE REFERANSLARI SAĞLAM OLAN KİŞİLERE ÖNCE ÖDEME YAPARIM! BUNUN DIŞINDA ALIŞVERİŞ BENİM REFERANSLARIMI BAZ ALARAK ÖNCE KOD-SONRA ÖDEME ŞEKLİNDE OLACAK!

*********** Ahmet Emre Korkmaz Tel: 0.538.334 25 72 (BU SOYSUZU BU GÜN SAVCILIĞA VERİYORUM! BAKALIM ARAYIP KÜFÜR EDİP KAPATMAK NASIL OLUYORMUŞ! *********** SOYSUZ! DH' a da konunu açtım hadi bakalım!); bu kişinin sözde R10 ve Wmaraci referansları varmış, önce ödeme istedi ama "Referanslı kullanıcı adınla bana mesaj at" dedikten sonra "İşim var şimdi sonra" diyerek beni engelledi. Neyse ki böyle durumlarda Whatsapp' dan mesaj attığı anda ekran kaydı almaya başlıyorum. Cin olmadan adam çarpmaya çalışan belik bebeye dikkat edin arkadaşlar!

ALIM YAPILMIŞTIR FAKAT BU ***********NIN İFŞA OLMASI VE HER NE KADAR BENİ DOLANDIRAMAMIŞ OLSA DA, BAŞKALARINI DOLANDIRMA ÇABASININ ÖNÜNE GEÇMEK AMAÇLI KONUYU SİLMİYORUM. ANLAYIŞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ...