Giriş Yap / Kayıt Ol

1Beğeni
  • 1 Yazan EzeBey

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > C - C++ - C#
godaddy

c# form kişinin şehrini bulma

  #1  
Okunmamış 17 Mayıs 2018, 01:22
iMonster Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 28 Ocak 2018
Yaş / Cinsiyet: 20 / Erkek
Konum: Kastamonu
Ad, Soyad: Mu... Öz...
Mesajlar: 13
Beğeniler: 2 / 2
Ticaret: 0, 0%
Yapmaya çalıştığım uygulamanın kişiye bulunduğu şehri otomatik bulması.
Bunu kişiye manuel olarak yaptıracağım ancak uygulamanın kişinin bulunduğu şehir bulması daha kullanışlıdır bunu nasıl yapabilirim
foxmmo palmara
  #2  
Okunmamış 17 Mayıs 2018, 10:14
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 28 Mart 2018
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Bilgisayar
Konum: Konya
Ad, Soyad: Em... Al...
Mesajlar: 18
Beğeniler: 4 / 3
Ticaret: 1, 100%
Kod:
using System.Globalization;
textBox1.Text = RegionInfo.CurrentRegion.DisplayName;
Bu şekilde ülkesini bulabilirsin, şehir bulmak istiyorsan sanırım IP'ler ile ilgili fonksiyon araştırman lazım.
iMonster bunu beğendi.
  #3  
Okunmamış 17 Mayıs 2018, 21:00
iMonster Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 28 Ocak 2018
Yaş / Cinsiyet: 20 / Erkek
Konum: Kastamonu
Ad, Soyad: Mu... Öz...
Mesajlar: 13
Beğeniler: 2 / 2
Ticaret: 0, 0%
Anlıyorum hocam teşekkürler
  #4  
Okunmamış 18 Mayıs 2018, 14:40
KomanBeğrek Adlı Üyenin Avatarı
İbram Bey
 
Üyelik Tarihi: 22 Aralık 2017
Yaş / Cinsiyet: 17 / Erkek
Konum: Afyon
Ad, Soyad: İb... Şe...
Mesajlar: 1.524
Beğeniler: 365 / 618
Ticaret: 2, 100%
Şu kaynakları buldum;

https://stackoverflow.com/questions/...-nearby-cities

https://stackoverflow.com/questions/...one-name-tokyo

https://stackoverflow.com/questions/...given-location
Kişisel Bloğum: ibocum.com
  #5  
Okunmamış Bugün, 04:22
Avatar Seçilmemiş
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 28 Kasım 2017
Yaş / Cinsiyet: 20 / Erkek
Meslek: Öğrenci
Ad, Soyad: Bu... On...
Mesajlar: 10
Beğeniler: 3 / 4
Ticaret: 0, 0%
Kişinin konumunu bulma geolocation diye geçer.. Yazıma bakmanızı tavsiye ederim faydası dokunacaktır...
Asp.net ile Gmaps kullanımı
Cevap Yaz Favorilerime Ekle

fixerkit

Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > C - C++ - C#


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 07:16.