📣Koindex’ten ÇEKİLEBİLİR Kişi Başı 35 $ değerinde 2 kampanya birden!

📍Öncelikle Koindex’e ''Buraya Tıkla'' Kayıt ol. (KYC yap, 2FA ayarla)

✅ 1. Kampanya 5$ dolar SADECE TÜRKİYE VATANDAŞLARI katılabilir.❗️

Sorgusuz, sualsiz gerekli adımları yerine getiren herkese çekilebilir 5 USDT.

📌5$ dolar Almak için ''Buraya Tıkla'' ve görevleri tamamla.

✅2. Kampanya 30$ dolar TÜM KULLANICILAR Katılabilir

28 Haziran’da yapılacak çekiliş ile 100 kişiye toplamda 3000 USDT.

📌30$ dolar kazanmak için ''Buraya Tıkla'' ve görevleri yap.



NOT: Herkese merhaba ref linki atmamak için kayıt linklerini dış bağlantılar ekledim kayıt olmadan ödül kazanımı olmadığı için...

Tüm link ve detaylara ulaşmanız için görevler yukarıda belirtildiği gibi olacak

Telegram Airdrop Grubu


https://t.me/airdroptimeforyou/1661


Koindex Nedir?


Koindex , kullanıcıların dijital varlıklarını yüksek güvenlikli ve kullanıcı odaklı olarak kullanabileceği bir işlem platformudur. En önemli misyonu dijital varlıkların herkes için erişilebilir ve anlaşılır üzerine kurulmuş olmasıdır.
Koindex’i Farklı Kılan Özelliklerinden bazıları,
Üst düzey güvenlik
Hızlı ve yüksek hacimli işlemler
Düşük işlem ücretleri
Pledge fonksiyonu
İki tür kazanç olanağı
Dalgalı piyasa koşullarına dirençli token: KOIN
1-) Soğuk cüzdan ve şifreleme üzerinden yüksek düzeyli güvenlik
Koindex müşterilerine ait olan varlıklar birden fazla soğuk cüzdanlarda saklanır ve bu cüzdanların özel anahtarları farklı ülkelerde bulunan temsilcilerde bulunur, böylelikle güvenceye alınmış olur. Geri yükleme anahtarları dağıtıldığı için hiçbir temsilci soğuk cüzdanın kilidini açamaz. Soğuk cüzdan kilidini açabilmek için yöneticinin temsilcilerde ki anahtarları tek tek istemesi gerekmektedir.

2 — Yüksek Hacimli Hızlı İşlemler
Tüm yatırımcılara en iyi hizmeti verebilmek için likidite sağlayıcıları ile işbirliği yapılıyor. İşlem tahtasının derin olduğu, büyük ölçekli emirler bile hızlı bir şekilde sonuçlandırılıyor. Mevcut likidite genişliğine rağmen makas aralığını daraltma ve bu konuda kategorisindeki en iyi platform olma amacıyla teknolojilerini devamlı geliştiriyor.
3 — Düşük İşlem Ücretleri
Bazı popüler borsalar ile karşılatırma yaparsak eğer,Koindex düşük işlem ücreti ile öne çıkıyor.

4 — Pledge Fonksiyonu
Pledge , seçilen plan süresiyle uyumlu olarak gün sayısına göre kullanıcıya ek kazanç sağlamayı öngören bir fonksiyon. Vadelerin bitim sürelerinde her hangi bir yığılma veya aşağı yönlü fiyat baskısı oluşması ihtimallerine karşı Koindex’in geliştirdiği risk yönetim altyapı kapsamında bu ihtimallerinin önüne geçilebilecektir. Aşağıdaki grafikte, 90 günlük bir pledge işleminin vade bitimindeki senaryolarını karşılaştırmalı olarak görebilirsiniz.

Örnek: 90 günlük Pledge planı vade bitimindeki duruma ilişkin karşılaştırma
5 — İki Tür Kazanç Olanağı
Bir üstteki başlıkta Pledge fonksiyonu ile ilgili az da olsa bilgi sahibi olduk ve Koindex Pledge ile normal pledge işlemlerinin vade sonlarındaki fiyat farklarını gördük.
Koindex Pledge ile belirli bir vade süresi seçerek mevcutta bulunan veya yeni alacağınız KOINler için taahhütte bulunarak ekstra kazanç sağlayabilirsiniz. Ayrıca otomatik vade yenileme özelliğini kullanarak verilecek olan vade oranının biraz daha fazlasını kazanabilirsiniz.
6 — Dalgalı Piyasa Koşullarına Dirençli Token: KOIN
Borsanın kendi tokenı olan KOIN ;
Altın, ABD Doları ve BTC fiyatlarına göre oluşturulan KOIN Endeksi kapsamında fiyatı belirlenen dünyanın ilk borsa tokenıdır.
KOIN kompozisyonu piyasa fiyatına bağlı olarak değişir;
Piyasa gelişmeleri dikkate alınarak, her ayın ilk günü kompozisyon oranını belirleyen formül otomatik olarak güncellenir.
Dalgalı piyasa koşullarında dirençli olacak şekilde tasarlanmıştır;
Kapanış fiyatının bir önceki günün kapanış fiyatına oranı ±%10'u aşması gibi büyük bir değişiklik meydana gelirse kompozisyon oranı yeniden hesaplanır.
İstikrarlıdır;
KOIN fiyatı, kademeli şekilde altın fiyatına endeksli olarak yükselecek şekilde tasarlanmıştır.
KOIN işlem fiyat aralığı, bulunduğu günün açılış fiyatına göre ± %10 değişim sınırlarında hareket eder. Buna ek olarak, her Pazartesi bir mark-to-market (piyasaya göre ayarlama) güncellemesi gerçekleştirilir ve KOIN endeksine dayalı olarak belirlenen fiyattan işlemlere devam edilir. Bu nedenle, geçici bir fiyat düşüşü olsa bile, bu durumdan hemen etkilenmemek üzere tasarlanmıştır ve güvenli bir şekilde kullanılabilir.

Bitcoin (BTC) fiyatı Mart 2020'de %45 oranında düşüş yaşadığı zaman, KOIN endeksindeki düşüş oranı sadece %10 civarında kaldı ve bunun ardından istikrarlı bir şekilde toparlandı.