Merhaba arkadaşlar.
Bir kaç ay önce gördüğüm bir video (Güldür Güldür Skeci) Aklıma geldi ve sizlere bu skeç hakkında bir soru sormak istedim. Aslında skeç hakkında değil vereceğim video içeriğini izleyerek hem komik anların, hem de bu kadar saçma soruların çıkacağı bir ortam yaratmanın peşindeyim. Sebebi ise kesinlikle bunları kendi makalelerimde kullanacağım :D İşte bu kadar da açık sözlüyüm...
Cevap veren herkes içerisinde çekiliş aracımız ile isimlerinizi yazarak 5 kişinin istediği web adreslerine İmleme yapacağım. İmleme sistemi 100 Adet siteden oluşmaktadır.
Şimdi gelelim Yarışmaya ve katılım şartlarına.
Katılma Şartları :
a) Türkiye şartlarına uygun olmayan hiç bir site katılamaz.
b) XYZ, WRZ, Siyasi Örgüt gibi hiç bir site kabul etmiyorum.
c) Kendi siteleriniz değilse linkler geri tarafımdan kaldırılacaktır. Kendinize ait olduğunu kanıtlayabileceğiniz siteler eklenebilir.
d) bedava bloglar da katılabilir.
e) Birden fazla kişi katılamaz sonuçta eğlence amaçlı ve yararlı olması maksadı ile ekleyeceğiz.
f) 5 Kişiden fazla link vermiyorum. (Daha sonra farklı bir konu açmayı planlıyorum orada da yine 5 kişi ile devam ederiz :D )
Şimdi gelelim Soruya Öncelik ile Aşagğıdaki videoyu 10 DK nızı ayırarak izlemenizi tavsiye ediyorum. Sorular bölümünde Eşofmanlı Şevket Hocamıza (İnternet ile Alakalı sorular) saçma soruların benzerlerini buradan sormanızı istiyorum. Lütfen Video içerisinde ki Soruları aynen sormayınız!!!
Video
Sonuna kadar izledikten sonra Sizlere soruyorum. SEO ile ilgili en saçma sorularınızı gönderirmisiniz?
Soruya 1 Cevap hakkınız bulunmaktadır. Şansınızı artırmak için 2. bir cevap kullanmayın lütfen arkadaşlar. Amacımız hem eğlenmek hem de yararlı olabilmek.
Not: Kazanan kişilerin makaleleri kendileri tarafından hazırlanıp, yarışmayı kazandıklarını açıkladıktan sonra en geç 1iş günü içerisinde teslim etmesi gerekmektedir. Ayrıca yarışmaya katılmak istemeyen arkadaşlar cevap verdikleri takdirde hak geçmemesi için yazının başına ekleyebilirler. Böylelikle muhabbetimiz de yarışmamız da güzel sonuçlanır.
Yarışma : 12.04.2016 00:00'da sonuçlanacaktır.
Şimdiden Herkese Teşekkürler.
Eksik olan yerler var ise düzeltilecektir.