En iyi online mobil oyunlar
Yolculukta, durakta beklerken, kafede ya da okulda vakit geçirmek için oynadığımız Online Mobil Oyunlar, akıllı telefonların hayatımıza girmesiyle oldukça gelişim gösterdi. Bazılarımız için bağımlılık haline gelmiş birçok çeşidi bulunan bu oyunlar arasından Sizler için En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar listesini çıkardık.







En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar




15.Asphalt 8: Airborne



Mobil yarış oyunları arasında En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar kategorisine 15. sıradan aldığımız Asphalt, çevrim içi yarış seçeneği sunmasıyla arkadaşlar arasında yarış yapabilme olanağı sağlamakta. Birçok araba modelinin bulunduğu oyunun grafikleri son derce güzel. Ayrıca Türkçe dil desteği de sunulmakta.

en iyi online mobil oyunlar

14.Okey:



Özellikle Türk oyuncuların vazgeçilmezi olan Okey, online rakiplerle oynanan keyifli bir oyun. Şans faktörü kadar takibin de çok önemli olduğu okey listemizde 14. Sırada.




13.NinJump Dash: En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar En İyiler


Gerçek oyunculara karşı farklı karakterler, farklı parkurlar. NinJump Dash oyunu parkurlarda bulunan engellere takılmadan ilerleme, bir yandan da rakipleri silahlarınızla yavaşlatma üzerine kurulmuş. En büyük artısı oyunda kazanacağınız puanlar karakterinizi değiştirebilmenizi sağlıyor. En büyük eksiği ise Türkçe dil seçeneğinin bulunmayışı.

en iyi online mobil oyunlar

12.Online Head Ball: En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar En İyiler



Bu eğlenceli futbol oyununda amaç olabildiğince çok gol atmak. 90 saniye içerisinde rakibinizi geçmelisiniz. Oyunda seçebileceğiniz özel futbolcu karakterleri mevcut. Üç hareketle sınırlı yeteneğinizi bakalım ne kadar kullanabileceksiniz. Arkadaşlar arasında oynanabilecek efsane bir oyun Head Ball.




11.Real Basketball:

Real Basketball gurur kaynağımız. Türk oyun geliştiriciler tarafından üretilmiş olan basketbol oyunu son derece gerçekçi, üç boyutlu grafiklerle donatılmış, şut atmak üzerine kurgulanmış. Online olarak oynamanın mümkün olduğu oyun Türkçe dil desteğine sahip.

en iyi online mobil oyunlar

10.Re-Volt 2: En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar En İyiler



Başka bir efsane, masa üstü platformundan akıllı telefonlara sıçramış bir araba yarışı oyunu olan Re-volt Android telefonlarda da çevrimiçi olarak oynanabilmekte.


9.Clash Of Clans:



Savaş stratejisi oyunların masa üstünden alınıp akıllı telefonlara uygulanması gerçekten müthiş oldu. Clash of Clans ile kendi köyünüzü inşa ediyor, askerlerinizi eğitip yeni yerler istila edebiliyorsunuz.

en iyi online mobil oyunlar

8.Jenga Free:



Arkadaşlarınız ile birlikte oynayabileceğiniz tahta puzzle oyunu olan Jenga tek telefondan çok oyuncu ile oynamanıza imkan sağlamakta. Tahta parçalarından oluşan kuleden sırayla tahta çekip alıyorsunuz. Bakalım kimde devrilecek?

en iyi online mobil oyunlar

7.Hill Clim En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar En İyiler



Farklı mekanlarda ilerleyen harika bir yolculuk oyunu. Hill Climb Racing’de araca hakim olmak çok zor. En küçük bir dikkatsizlik tüm yolculuğu başa sarabilir. Üstelik benzinimiz de sınırlı ve puanları toplamak zorundayız.

en iyi online mobil oyunlar

6.CSR Racing:



Muhteşem grafikleri ile araba yarışı oyununda belki de bir devrim yaratan CSR Racing’in efsane araba modelleriyle oyuna karşı ya da rakiplere karşı mücadele edebiliyorsunuz.

en iyi online mobil oyunlar

5.Worms 3: En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar En İyiler



Elleri silahlı savaşan solucanlar fikri kimin aklına geldiyse hem çok komik hem de çok yaratıcı. Worms 3 ile yeni özellikler oyuna eklenmiş. Artık saldırı öncesi kullanabileceğiniz kartlar mevcut. Bu kartlar neler mi yapıyor? Yer çekimini ortadan kaldırabilir, oynama sırası gelmiş rakibinizi hareketsiz kılabilir ya da düşerken yaralanmanızı önleyebilir. Muhteşem bir oyun listemizde 5. Sırada yer almakta.


4.Poker: En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar En İyiler



Son zamanlarda otobüste, metroda birçok gencin elinde gördüğüm poker oyunu tipik kart oyunu işte. Ama seveni oldukça çok ki listeye girebilmiş. Oyunun bu kadar oynanmasının tek sebebi tüm dünyaya hitap edebilmesi bence.


3.Minecraft – Pocket Edition:



Dünyanın en çok oynanılan oyunlarından birisi olan hayatta kalma oyunu Minecraft’ta, pixel dünyasında bir savaşın içerisindeyiz. Bu dünyayı basit legolarla kendimiz kuruyoruz. Evler, şehirler, yollar ve buraların bizim olduğunu herkese gösteriyoruz. Milyonlarca insan yanlış düşünüyor olamaz. Bu oyun En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar kategorisinin ilk üçünü hak ediyor.



2.Kelimelik:



Bağımlılık yaratan kelime bulmaca oyunu desem az gelir her halde. Yine gururumuz Türk oyun üreticilerinin geliştirdiği bu muhteşem kelime oyununda karşınızda gerçek oyuncular bulunmakta. Ve sırayla kriterlere göre kelime üretmek zorundasınız. Puanlama son derece güzel. Vakit geçirmek için her zaman ideal.

en iyi online mobil oyunlar

1.Candy Crush Saga:



En Çok Oynanan Online Mobil Oyunlar sıralamamızda ilk sırayı elbette Candy Crush alıyor. Bu oyunun en çok oynanan oyunlardan birisi olması asla tesadüf değil. Belki de yaştan oyun severe hitap etmesi gösterilebilir. Tetris benzeri ama çok daha detaylı bu oyunda rengarenk nesneler bir araya getirilip patlatılıyor. Kimin aklına gelmişse bence olağan üstü bir fikir.

Kaynak: https://teknolojim.online/en-cok-oynanan-online-mobil-oyunlar-en-iyiler/