Huaweei’nin alt markası olan Honor‘un yeni akıllı telefonu Honor Play Special Edition yakın zamanda raflarda yerini alacak. Honor Play Special Edition’ın detaylarına gelin yakından bakalım.

Honor Play Special Edition, Honor Play modelinin tasarımsal olarak gerçekten efsane bir başka modeli diyebiliriz. Honor Play Special Edition daha çok oyuncular için geliştirilen bir model. Razer, ASUS ve bir kaç marka oyunculara yönelik akıllı telefonlarını piyasaya sürmüştü. Honor Play Special Edition’ın çıkış tarihi ise 1 Ağustos olarak işaret edilmekte.

Son zamanlarda oyunculara yönelik akıllı telefonlar Çinli teknoloji üreticilerinden gelmekte. Bunlardan bir yenisi de Honor, geçtiğimiz Haziran ayında lanse ettiği Honor Play modelinin özel bir sürümünü satışa sunmaya hazırlanıyor.İşte Honor Play Special Edition özellikleri ve fiyatı;

Honor Play Special Edition‘ın en dikkat çeken tarafı ise özellikle lazer baskı ile oluşturulmuş desenlere sahip olması. Tasarımda bir dikkat çeken detay ise Honor Play Special Edition’ın siyah renkli modelinde parmak izi okuyucusunun ve kameranın çerçeveleri kırmızı şerit ile bürünmesi.



Honor Play Speical Editon kullanıcıya 19.5:9 ekran oranı sunmakta. Ayrıca ekran 1080 x 2280 (Full HD+) çözünürlükte ve %85 NTSC renk gamı ile desteklenen 6.3 inç’lik bir ekranla geliyor. Honor Play Special Edition %89’luk bir ekran kasa oranına sahip.

Kirin 970 işlemcisi yer alırken bu işlemciye 6 GB RAM eşlik etmekte. Tabii oyuncu akıllı telefonu olunca Huawei’in GPU Turbo teknolojisi de es geçilmemiş. Honor Play Speical Editon, 64 GB dahili depolama alanına sahip ve ayrıca microSD desteği ile hafıza arttırılabiliyor.

7.1 kanal Histen ses ve 3D oyun ses efektleri sunmakta olan Honor Play Speical Editon Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve EMUI 8.2 arayüzü ile kutudan çıkıyor. daha hızlı otomatik odaklama ve otomatik sahne algılama özelliği sunan 16 MP + 2 MP sensörlü çift arka kameraya sahip. Bu kamera ayrıca yapay zekayı da içinde barındırmakta. Ön tarafında ise selfie çekimleri için 3D stüdyo aydınlatması ve portre modu sunan 16 MP çözünürlükte bir kamera var. 1 Ağustos’tan itibaren satışa çıkacak olan Honor Play Speical Editon’ın fiyatı ise 2.999 yuan (366 $) olacak.

KAYNAK