7 Ağustos’ta Brooklyn’de, Samsung, Note 10, Note 10 Plus ve Note 10 5G’nin, 2018’in Note 9’unun devamı olarak hizmet verecek üç büyük ekranlı telefonunun tanıtımı için bir konferans düzenledi. Galaxy Note telefonunun daha büyük olan “Plus” sürümü ve Note 10 5G, Galaxy S10 5G‘den sonra Samsung’un ikinci 5G telefonu.

Note telefonlar, Samsung’un zaten bu yıl açıklanan çok sayıdaki premium telefon serisine katılıyor. Galaxy S10, S10 Plus ve S10 5G‘ye ek olarak, örneğin, Galaxy Fold’u Eylül ayında bir gecikmeden sonra satmayı planlıyor. Ancak Note telefonlar Samsung’un ultraluxe serisinin bir parçası olarak öne çıkıyor. 2011’de piyasaya sürülen ilk Galaxy Note ve cihazlar genellikle geniş bir ekran, bir S Pen ve üstün donanım ile donatılmıştı. Kısacası, Note telefonlar Samsung’un en iyisinin en iyisidir.

Note 9 ile karşılaştırıldığında, Note 10 ve 10 Plus‘ın daha fazla arka kamerası var, diğer cihazları ve aksesuarları kablosuz olarak doğrudan şarj edebiliyorlar ve S Pen stylus artık kullanıcıların telefonlarıyla belirli bir mesafeden etkileşime girmelerini sağlayan Air motion’a sahip. Bununla birlikte, Note 10 öncekinden biraz daha küçük bir ekrana ve bataryaya sahiptir ve piyasaya sunulmasında şaşırtıcı derecede düşük bir başlangıç fiyatı vardır. Yeni telefonlar ön siparişe açılmış durumda ve üç renkte sunuluyor: siyah, beyaz ve yanardöner bir aura parlaması.

Daha fazla bilgi için, Note 10, Note 10 Plus ve Note 9 özelliklerine göre karşılaştırdığımız aşağıdaki sitemizdeki tabloyu inceleyebilirsiniz.

Sitemiz: ​Samsung Note 10 mu Note 10 Plus mı? ve Note 9 Hangisi?​​​