Web Sitesi Görüntüleme Metrikleri Kullanıldı

Her borsanın web sitesinde yer alan tahmini 30 günlük trafiği hesaplamak için benzer web sitesi görüntüleme metriklerini kullandık. Bunu yaptıktan sonra, ziyaret başına bildirilen hacmini belirlemek için, her değişim için bildirilen hacmi aylık web sitesi ziyaretlerinin sayısına böldük.

Web sitesi görüntüleme metrikleri, API veya mobil uygulama ticareti için hesap oluşturmazken, bildirilen şüpheli hacimleri belirlemek için borsalar arasında iyi bir karşılaştırma yapmayı sağlar. Örneğin; #Binance ziyaret başına 750 ABD doları işlem yaparken, DOBI, 356,625 ABD doları…”

Thetie ekibinin paylaştığı aşağıdaki grafik, aylık web ziyaretçileri ile değişim başına rapor edilen işlem hacmini gösteriyor. Grefiğe göre; #Kraken, #Binance ve #Coinbase gibi takaslar, izlemeyle ticari işlem hacmi arasında benzerlikler gösterirken, Coinbene ve ZBG gibi diğerleri şüpheli olarak yüksek raporlama hacmine ve görüşe sahip.
Ortalama İşlem Hacimleri Ortaya Çıkarıldı

Thetie ekibi daha sonra, borsa hacimlerinin gerçek bir temsilinin nasıl olacağını hesaplamak için bir karşılaştırma temeli oluşturmak istedi. Bunu yapmak için Binance, Coinbase Pro, Poloniex, Gemini ve Kraken’de ortalama işlem hacimlerini ortaya çıkardı.

Ekip, bu borsaları, kurumlar arasında büyük kullanım, pazarda itibar ve web izleyicilerinin rapor edilen işlem hacimleriyle tutarlı göründüğü için seçti. Buna göre, bu borsaların web ziyareti başına ortalama 591 dolar işlem hacmi elde ettiği ortaya çıktı.

Daha sonra, hacimlerin nasıl göründüğünü hesaplamak için her borsadaki web görüntüleri bu 591 $ ile çarpıldı. Aşağıdaki grafikte sol ve üstteki bir borsanın işlem hacmi, borsalarda beklenen oldukça yüksek.

haberin devamı :http://bit.ly/2UK0tr8
Kaynak : https://www.haberkoin.com