En iyi kripto para birimlerinin çoğu hala yatay seyir izlerken ilginç gelişmeler en iyi 15’in dışında gerçekleşiyor. NEM’in şu anki yükseliş eğilimi, esasen Coincheck’in bu altkoine yönelik ticaret hizmetlerini resmen sürdürmesi nedeniyle başladı. Bu durum, NEM pazarına çok hızlı bir ivme kazandırıyor gibi görünüyor, zira XEM bu yıl yaşanan kayıplarını toparlamaya başladı.

NEM Fiyatı Yükseliyor
2018 yılı tüm kripto para birimleri için fazlasıyla ümit vermedi ve NEM de bu konuda bir istisna değildi. Aslında NEM’in değeri önemli ölçüde düştü. Şu andaki eğilim umut verici görünüyor olsa da yine de emin olmak için henüz çok erken.

Geçtiğimiz 24 saat içinde NEM fiyatı hem USD hem de BTC değerinde %15 üzerinde bir artış gerçekleşti. Bu artış büyük bir sürpriz olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle de pek çok kripto para hala gerçek bir mücadele veriyor. NEM örneğinde görüleceği üzere bir saatlik çizelgesi şu anda inanılmaz bir yükseliş sergiliyor ve bu durum böyle devam ederse uzun bir yükselişin başlangıcı olabilir. Yine de bu yükselişin devam etmesi çok daha fazla işlem hacmi gerektirecektir.

Günün büyük haberi CoinCheck’ten geldi. NEM, Ethereum ve Lisk için satın alma ve satış hizmetlerini eski haline getiren NEM’in fiyatının yükselişindeki en önemli etken. Bu, bu yıl yaşanan hack olayından sonra şirketin toparlanmasının bir parçası olarak görülebilir. NEM’in Japonya’da nasıl popüler olduğunu göz önünde bulundurulursa bu haber, tek başına bu altkoin hakkında insanları heyecanlandırmak için fazlasıyla yeterli görünüyor. Ayrıca, Coincheck’te satın alma ve satış işlemleri yapılabilmesi kullanıcıların güvenli bir şekilde ticaret yapabilmelerini sağlamak için önemli bir adım.

Teknik analiz ile uğraşan herkes doğru tahminlerde bulunamaz. Hızlı bir şekilde kâr elde etmek isteyenler, mevcut NEM fiyat momentumundan yararlanarak sağlam kazanç elde edebilecek olsalar bile, NEM’in önümüzdeki saatlerde büyük bir gerileme görmesi olasıdır. Herhangi bir kripto paranın aniden değeri arttığında her zaman olduğu gibi, bir düzeltme kısa bir süre sonra gerçekleşebilir. NEM’in şu anki fiyatından bir sonraki hangi noktaya gideceğini bu aşamada tahmin etmek çok zor. İşlem hacminin mutlaka artması gerekiyor. Bununla birlikte, Coincheck tarafından sunulan değişiklikler olumlu ve önemli bir momentumun yolunu açabilir.

Kaynak: KriptoDünya