- MEXC'ye referans linkimden kayıt olup, birincil kyc yapıp, 10 usdt bonus ile +25K hacim yapanlara 100 TL ödüyorum. Bonusunuz(2 gün içinde geliyor) ile vadeli işlemlerde +25K hacim yaptıktan sonra 3 gün içinde ödemeyi yapıyorum.

- Yatırım yapmanıza gerek yok, bonusunuz ile işlem aç kapa yaparak 5 dk içinde +25K hacme ulaşabilirsiniz. (Bonus gelmediyse, yatırım yapıp yaptığınız +25K hacim için de 100 TL Ödüyorum.)

 

Aynı cihaz yada ip'den kayıt olmayın, kural ihlali yüzünden ödüllerinizi vermiyorlar. Modemi kapatıp açarsanız ip değişir.

 

Şartlar:

  • Birincil kyc yap. (Gelişmiş kyc yaparsanız, bonus ödülünü alma şansınız artar, kural ihlali diye vermeyebiliyorlar.)
  • Bonus ile vadeli işlemlerde +25K hacim yap (Yatırım yapmanıza gerek yok! Bonusunuzdan 10$ fee gidecek ama 5 MX (çekilebilir) + 10$ bonus + 1-50$ arası bonus kazanacaksınız.) (Diğer etkinliklere de kaydolduysanız, 5$ ve üzeri bonus ek olarak gelecek.)

 

- Kayıt olmadan önce pm'den yada telegramdan bana yazın, telegram: https://t.me/theoceanstar (*** hesabı olmayanlar telegramdan ulaşabilir.) (Kayıt olmadan önce benden teyit alın, kota var.)

 

Refli link: https://www.mexc.com/tr-TR/register?inviteCode=mexc-1TjUG

Refsiz: https://www.mexc.com/tr-TR

 

Tavsiye: Gelen 10 USDT kyc ödülü ile kar etmeye çalışmayın, 15000$'a kadar ki hacim görevlerini yapın ki, diğer bonusları da kazanın. Diğer bonusları kazanamadan kyc ödülünün likit olması kötü olur. İlk işlem yapmadan önce alttaki tüm etkinliklere katılın, tüm hacim görevlerini aynı anda yapabiliyorsunuz. İlk işlemi tüm bonusunuz ile 125x kaldıraç olarak yaptıktan sonra diğer işlemlerinizi 21x kaldıraçla, toplam bakiyenizin yarısıyla yapın; eğer anlık fiyat değişimiyle likit olursanız, bakiyenizin sadece yarısı gider. Ayrınca izole marjin seçmeyi unutmayın.

 

Tüm Etkinlikler:

- https://www.mexc.com/tr-TR/futures-activity/bonus

- https://futures.mexc.com/activities-calendar-center?active=activities

 

Ek olarak MEXC birçok kampanya yapıyor, kazanabileceğiniz ödüllerden bazıları:

- KYC yaparsanız: 10 USDT Bonus

- 5000$ ve üzeri vadeli işlem hacmi yaparsanız: 5 MX

- İlk vadeli işlemde 1000$ ve üzeri hacim yaparsanız: 5 USDT Bonus (10$ bonusunuz gelince, tüm bonusu kullanarak ilk işleminizi 125x kaldıraç ile yapın.)

- 10000$ hacme ulaşırsanız: 1-50 USDT Bonus + 5 USDT Bonus

- 15000$ hacme ulaşırsanız: 20 USDT Bonus

- 2M$ hacme ulaşırsanız: 100 USDT Bonus

Eğer vadeli işlemlerde iyi değilseniz, bonuslarınızla hacim yaparak kupon kazanabilirsiniz: (Bekleme yapmadan, aç-kapa yaparak.)

  • M-Day etkinliklerinde yaptığınız hacimle bağlantılı olarak belli sayıda kupon veriyor, kuponlarınıza ödül çıkarsa yüksek miktarda ödül kazanabilirsiniz. (Çekilebilir)
  • Kuponlarınıza ödül çıkmazsa, kupon sayınızla orantılı olarak katılımcı ödülü alıyorsunuz. (Bu ödüller çekilebilir olarak geliyor.)
  • Kampanya Linki: https://www.mexc.com/tr-TR/futures-mday

 

Not: Bonus ödüllerini direkt çekmeyin, vadeli işlemlerde kullanarak kar etmeniz gerekiyor, sadece karı çekebiliyorsunuz. (Tüm bonuslarınızı kullandıktan sonra spot cüzdana transfer yapacaksınız, cüzdan kısmından kalan bonus miktarına bakabilirsiniz.)

KYC yaptıktan sonra bana bazı SS'ler atmanız gerekiyor.

- SS'ler mobil uygulamadan alınmalı.

- Alttaki SS'leri atmanız gerekiyor.

 

SS'ler:

[SPOILER]


[/SPOILER]

Ödeme Kanıtı:

[SPOILER]

 

[/SPOILER]

YTD.

Borsanın kuralları değiştirmesinden sorumlu değilim.