Oyun Hakkında Tüm Detaylı Bilgileri Aşağıdan İleteceğim.

Oyun yaklaşık 1.5 ay önce duyuruldu ve İlk girenlere Ücretsiz NFT'ler verildi. Bir arkadaşım Legendary Ve Benimle beraber 4 arkadaşım Epic NFT Kazandık. Şuan Legendary 3 Eth ( 9000$) Epicler 0.13 (400$) Eth Değerinde.

Kendi Pasaportum https://prnt.sc/26d98co

Metamask cüzdanınız ile immutable hesabınızı birleştirip ayrıca discord kanallarında doğrulama yapıp NFT alıyorsunuz. Çok yüksek ihtimalle Common NFT Hediye edilecek size.

Şuan Çok ciddi bir değeri olmasada dün bir balina yaklaşık 90 Eth'lik NFT Topladı. Dedikodulardan birisi elinde NFT Tutanlara Airdrop dağıtılacak.

Buna benzer bir airdrop GODs tarafından yapılmıştı ve kullanıcı başına 2500$ Dağıtıldı. Ortada şuan yüksek bir hype var ve tek yapmanız gereken Ücretsiz NFT ' nizi almak.

Öncelikle oyuna referans olmadan kayıt olup NFT aLamıyorsunuz. Aşağıdaki link referanslıdır. İsteyen referanssızda deneyebilir ancak tek hakkınız var discord'dan dolayı. NFT Gelmeyebilir.

Referanslı Link


Refsiz Link


Adımları takip ederek hesabınızı oluşturduktan sonra discord doğruluyorsunuz . Tüm adımları başarıyla bitirdikten sonra Immutable'da Inventory kısmında NFT'niz tanımlanmış oluyor.


Oynanış


- Oyunda bulunan gezegenlerin kendi özellikleri olacak. Her gezegen tipine göre vahşi yaşamlar veya farklı türlerde canlılar bulunacak. Bununla birlikte diğer "Faction" oyuncuları ile savaşabileceğimiz bir ortam planlanıyor. Oyunda bir çok özellik bulunacak ve geniş bir eğlence yelpazesine sahip olacak. Ayrıca genişlemeye açık olarak planlanıyor ve ek görevler, ek paketler, ek roller gibi özellikler zaman içerisinde yavaş yavaş eklenmeye devam edecek.

- Şu an için geliştiriciler oyundaki gezegenler üzerinde keşif, hayatta kalma ve görevleri tamamlama özelliklerine odaklanmış durumdalar. Bu görevleri arkadaşlarla veya kendi grubumuzdaki (Faction) üyelerle birlikte yapabileceğiz.

- Oyunda yukarıda bahsettiğim üzere "Co-Op" yani parti tipi ve "Vs." yani karşılıklı oynanış modelleri olacak. Takım vs Takım şeklinde oynanışta planlanıyor.

- Oyunda Faction'ların birbirleri ile mücadele etmelerini gerektirecek görevler olacak. Fakat sahip olduğumuz gezegenleri tehlikeye atacak şekilde bir oynanış olmayacak.

- Oyun içerisinde çok yüksek sayıda gezegen olması planlanıyor. Bu gezegenleri oyun içerisinde ziyaret edebileceğiz. Ayrıca yine yüksek sayıda NFT bazlı olmayan gezegen olacak, bunlarında keşfedilmesi gerekecek.

- Geliştiriciler, oyun grafikleri için çok gerçekçi, hatta neredeyse süper-gerçekçi bir tasarım yapıyorlar.

- Bazı topluluk üyeleri ilerideki günlerde yayınlanacak olan test sürümünü oynama şansına sahip olacak. Fakat bu "bence" en erken 2022'nin 3. çeyreğinde gerçekleşebilecek bir şey.


Hikaye


- Discord içinde belirlemiş olduğumuz Faction'lar şu an için sadece Discord üzerinde ve oyunun hikayesi için önemli. Oyun başladığında farklı bir Faction'u seçme şansımız olacak.

- Hikaye oylamaları, oyun evreninin oyun başladığındaki durumunu belirleyecek ve sonrasında yapacağımız seçimler ise oyunun gidişatını aktif olarak değiştirebilecek.

- Yakın bir zamanda yeni bir hikaye parçası yayınlanacak.


Genel


- Geliştiriciler henüz gezegen satışı için kesin bir tarih belirlemedi. Bu tarih kesinleştiğinde bizleri bilgilendirecekler. Fakat şu an için gezegen satışının 2022'in ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

- Bu yıl içerisinde (benim tahminim yine ilk çeyrekte) gezegen yüzeyi görünümün bizlerle paylaşılması planlanıyor. Şu an hali hazırda oyunu oynayan küçük bir grup var, muhtemelen geliştiricilere çok yakın kişiler bunlar. Oyunun yayınlanma tarihi olarak ise 2023'ün ilk çeyreği olarak öngörülüyor. Yani yaklaşık 1 sene sonra. Benim tahminim, 2022 ortasında Alpha olur, 2022 sonuna doğru ise Beta.

- Oyunda Mythic Insignia'ların da olma ihtimali var, belki 10 civarı. Fakat bu tamamen sürpriz, ne oldukları ve ne işe yarayacakları belli değil. Belki bununla birlikte 10 tane de Mythic gezegen olur. Oyunda Mythic nadirliğine sahip gezegenler olacağını biliyoruz.

- Explorer Pack'leri birer NFT olarak planlanıyor. Ekipman satış dönemi bittiğinde, oyun içinde bu NFT leri (kutu gibi düşünün) açabileceğiz ve içinden ekipman veya eşyalar çıkıyor olacak. Bu Pack'lerin de NFT olarak planlanması demek, belki açmadan bunları da satabiliyor olduğumuz anlamına gelebilir. 😉

- Oyundaki krediler, yani Passport ekranında kazandıklarımız, cüzdanımıza 10 kredi NFT'si olarak eklenecek. Bunlardan 10 x 10 = 100 tanesi ile örnek olarak bir adet Explorer Pack alabileceğiz. Tabi kullandığımız kredinin nadirliğine göre. Örnek olarak 100 Rare kredi ile 1 Rare Explorer Pack gibi.

- Bazı diğer NFT'lerin oyundan çok daha erken satışa sunulması planlanıyor.