Bir çok kaliteli proje çıkarılabilecek keyword domainimi satışa çıkarıyorum. Alacağınız bu domainle yapabileceğiniz projelere örnek verecek olursam;

* Ehliyet derslerinden trafik bilgisi ve motor gibi konuların makaleleri ve ders videolarının bulunduğu, çıkmış ehliyet sınav soruları testleriyle tam teşekküllü bir site kurabilirsiniz.

* Trafik cezaları, Trafik sigortası, Trafik kuralları, Trafik kanunları, Araç tescil işlemleri, Araç muayne işlemleri, Araç bakımları, Yeni nesil sürücü belgeleri, Trafik tescil müdürlüklerinin adres bilgileri, şehirler arası yol mesafe bilgileri, güncel trafik kaza haberleri, kaza videoları vs. vs. gibi bir çok konudan oluşan güzel bir blog kurabilirsiniz.

* Büyük nufuslu şehirlerin trafik yoğunluklarını gösteren haritaların apilerini yandex yada google haritalardan alarak ''istanbul trafik bilgisi, istanbul yol durumu gibi kelimelerle insanlara trafik yoğunluğunu gösteren haritalar sunabilirsiniz.

* Büyük şehirlerin trafik radyolarını ekleyerek trafik hakkında bilgi almalarını sağlayabilirsiniz.

* Siteyle ve Trafik bilgisi isimli mobil bir uygulamayla insanların sosyalleştiği birbirlerine trafik durumlarını haber verebildiği örneğin '' şurada kaza var yol değiştirin, şurada radar var dikkat edin gibi'' birbirlerine haber verebildikleri sosyal bir site ve uygulama yapabilirsiniz.

** EN ÖNEMLİSİ BUNLARIN HEPSİNİN BİR ARADA OLDUĞU DEVASA BİR PLATFORM KURABİLİRSİNİZ **


Açık arttırma başlangıç fiyatı:
50 TL
Minimum Arttırım: 10 TL

****Son tekliften 24 saat sonra ihale biter. İhale kalıp almayana malesef eksi trade vermek durumundayım.

*****Konu ***'da multidir*****

Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun inşallah.