Giriş Yap / Kayıt Ol

WM Aracı'na üyelikler tekrar açıldı! Kayıt olmak için TIKLAYIN!

Cevap Yaz Favorilerime Ekle
Seçenekler Stil
Geri Git   Forum > > DLE

Soru-Cevap Sisteminde Soru Doğru Olduğu Halde Hata Veriyor.

  #1  
Okunmamış 30 Ekim 2012, 21:07
hgtucel Adlı Üyenin Avatarı
WM Aracı
 
Üyelik Tarihi: 01 Aralık 2011
Cinsiyet: Erkek
Meslek: Öğrenci
Konum: Karabük
Ad, Soyad: Gü... Tü...
Mesajlar: 319
Beğeniler: 58 / 110
Ticaret: 0, 0%
Spam'a karşı korunmak için dle 9.4 itibariyle soru-cevap özelliği getirildi fakat birçok kişide soru doğru olduğu halde soruya yanlış cevap verdiniz hatası veriyor.(DLE 9.4,5,6,7 DE bu sorun devam etmekte.) Bu sorun Türkçe Karakterlerden mi kaynaklanıyor.

Not: İlginçtir ki localde Datalife Engine scriptini kurduğumda sorunsuz çalışmakta. (Localde alt klasöre kuruyorum mecburen ve alt klasör olduğu için mi çalışıyor diye düşünüyorum.) Bir yerde yönlendirme hatası falan mı olabilir? Localde çalışıyorda normal sunucuda neden çalışmıyor? Yanıtlarınızı bekliyorum...
www.hgtucel.com - www.neyapilmali.com
  #2  
Okunmamış 13 Nisan 2013, 14:09
Avatar Seçilmemiş
Psikologs.ORG
 
Üyelik Tarihi: 20 Mart 2013
Cinsiyet: Erkek
Konum: Hatay
Ad, Soyad:
Mesajlar: 30
Beğeniler: 4 / 4
Ticaret: 0, 0%
Sistem gereksinimleri, CHMOD ayarları vs. tam mı?
Cevap Yaz Favorilerime Ekle


Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 üye ve 1 Ziyaretçi)
 
Seçenekler
Stil
Normal Normal

Geri Git   Forum > DLE


Yetkileriniz
Konu açma yetkiniz: Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti yükleme yetkiniz: Yok
Mesajınızı değiştirme yetkiniz: Yok

BB code: Açık
İfadeler: Açık
[IMG] Kodları: Açık
HTML kodu: Kapalı




Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şu anki Zaman: 07:40.